Voinko käyttää Xfinity-sovellusta Xbox Onessa?: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

 Voinko käyttää Xfinity-sovellusta Xbox Onessa?: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Michael Perez

Käytän Xbox One -konsoliani lähinnä Netflixin ja muiden palveluiden sisällön katseluun ja pelaan sillä silloin tällöin.

Minulla oli myös Xfinity Stream -tilaus, jonka sain Xfinity TV:n ja internetin tilaamisen yhteydessä.

Xfinity Streamin katselu, jossa yleensä katson kaikkea muuta sisältöä, olisi erittäin kätevää verrattuna siihen, että minun pitäisi vaihtaa useiden laitteiden välillä, kun haluan katsoa jotain muuta.

Päätin selvittää, voisinko katsoa Xfinity Stream -palvelua Xbox One -konsolillani ja olisiko konsolille ladattavissa Xfinity-sovellus.

Kävin Xfinityn tukisivuilla ja foorumeilla selvittämässä, mistä voisin ladata tämän sovelluksen tai onko sellaista sovellusta olemassa.

Opin paljon siitä, miten Xfinity käsitteli kolmannen osapuolen laitteita, kuten pelikonsolia tai suoratoistotikkua, mikä auttoi minua lopputavoitteessani eli siinä, oliko Xboxilla Xfinity-sovellus.

Tämä opas on tämän tutkimuksen tulos, jotta tiedät myös, voiko Xbox One -laitteellasi ladata Xfinity-sovelluksen ja katsella heidän suoratoistopalveluaan.

Xfinityllä ei ole sovellusta Xbox One -konsolille, ja on Xfinityn tehtävä lanseerata sovelluksensa suositulle konsolille. Xfinity On Campus -palvelun avulla voit kuitenkin katsoa joitakin Xfinityn sisältöjä Xbox One -konsolilla.

Lue, mitä Xfinity On Campus tarjoaa ja mitä Xfinity suosittelee vaihtoehtona suoratoistolle Xbox Onella.

Voiko Xfinity-sovellusta käyttää Xbox Onessa?

Tätä artikkelia kirjoitettaessa Xfinityllä ei ole sovellusta Xbox One -konsolille.

Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää konsolin Stream-sovelluksen tarjoamaa Xfinityn suoratoistopalvelua.

Et myöskään voi peilata toista laitetta Xboxiin, sillä Stream-sovellus on suojattu peilaamiselta muihin laitteisiin, koska sovelluksessa on tekijänoikeudella suojattua sisältöä.

Xbox 360:lle oli aiemmin Xfinity-sovellus, mutta koska kyseinen konsoli on nyt kaksi sukupolvea vanha, Xfinity on lopettanut sovelluksen työstämisen ja palvelujen tarjoamisen sillä.

Nopea haku konsolin Microsoft Storesta kertoo saman asian: konsolilla ei ole Xfinity-sovellusta suoratoistoa varten.

Miksi Xbox Onelle ei ole Xfinity-sovellusta?

Kun otin yhteyttä Xfinityyn kysyäkseni, onko heillä sovellusta Xbox Onelle, he kertoivat, että sovelluksen saaminen heidän konsoliinsa riippuu Microsoftista.

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä konsolin Store-sovellus on vain markkinapaikka, jossa voit etsiä ja ladata sovelluksia eri kehittäjiltä ja yrityksiltä.

Microsoft ei omista Xfinity-sovellusta, vaan Xfinity omistaa sen, joten heidän tehtävänään on luoda sovellus Xbox One -konsolille.

Xbox 360:n vanhaa sovellusta ei ole mahdollista tehdä taaksepäin yhteensopivaksi uudemman konsolin kanssa, koska se on mahdollista vain pelien osalta, ja jos se olisi mahdollista, siihen tarvittaisiin Xfinityn lupa.

Näin ollen pallo on Xfinityn hallussa, ja Xbox Series X- ja S-konsolien julkaisun myötä odotan, että he julkaisevat virallisen sovelluksen uusilta konsoleilta.

Voit odottaa, kunnes tämä tapahtuu, mutta voit kokeilla muutamaa kiertotietä Xfinityn katselemiseksi Xbox One -konsolillasi.

Xfinity kampuksella

Xfinity On Campus on opiskelijoille suunnattu palvelu, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoille laadukasta viihdettä, uutisia ja urheilua kohtuuhintaan.

Jos olet opiskelija ja haluat katsoa Xfinity Streamin sisältöä Xbox Onella, rekisteröidy Xfinity On Campus -palveluun.

Konsolille ei edelleenkään ole ladattavissa Xfinity-sovellusta, mutta Xfinity On Campus -liittymällä pääset käyttämään TV Everywhere -sovelluksia, kuten FX ja Nat Geo.

Voit kirjautua palveluun koulun tunnuksillasi millä tahansa TV Everywhere -verkon sovelluksella.

Lataa sovellus, olipa kyseessä AMC, NBC Sports tai ESPN, Xbox One -konsolille ja kirjaudu sisään opiskelijatunnuksillasi, jotta voit alkaa katsella sisältöä.

Hanki suoratoistotikku

Xfinity suosittelee suoratoistotikun hankkimista aina, kun muut ihmiset tai minä kysyn, onko Xbox Onelle Xfinity-sovellusta.

Liitä suoratoistotikku televisioon, johon Xbox One on liitetty, ja vaihda tulojen välillä aina, kun haluat katsoa Xfinityä.

Markkinoilla on muutamia, joista voit valita, mutta mielestäni parhaat ovat ne, joista puhun alla.

Fire TV Stick

Fire TV on melko hyvä valinta suoratoistotikkuihin, ja Amazonin laite toimii melko hyvin kaikilla suoratoiston osa-alueilla.

Siinä on loistava ääniavustajaintegraatio Alexan kanssa, joka on sisäänrakennettu, ja Google Assistant, jonka lisäetuna on Google Home -tuki.

Fire Stickin kaukosäätimellä ei voi ohjata vain televisiota, vaan sillä voi ohjata myös AV-vastaanottimia ja soundbareita.

Valitse Fire TV Stick, jos haluat hallita laitteita paremmin.

Roku

Rokussa on parempi sovellustuki kuin Fire TV:ssä, ja käyttöliittymä on mielestäni paremmin suunniteltu.

Se on paras valinta, jos sinulla on 4K-televisio, sillä 4K-ominaisuuksiltaan hyvä Roku on halvempi kuin 4K-ominaisuuksiltaan hyvä Fire TV Stick.

Roku on järkevin, kun haluat 4K-kykyisen suoratoistolaitteen, jossa on olennaiset ominaisuudet, kuten hyvä käyttöliittymä ja laajempi kanavavalikoima.

Lopulliset ajatukset

Kun uudemmat Xbox Series X- ja S-sarjan konsolit julkaistaan ja pelikonsolit kasvavat viihteen välineenä, ei ainoastaan pelien vaan myös suoratoiston kautta, Xfinity ei voi sivuuttaa käyttäjäkuntaansa pitkään.

Jos olet tarpeeksi kärsivällinen, he saattavat julkaista sovelluksen myöhemmin, kun he ajattelevat, että se on hyvä alusta, jota hyödyntää.

Tässä vaiheessa Xfinity ei kuitenkaan ole sitä mieltä, ja se on suurin syy siihen, miksi konsolilla ei ole omaa Xfinity-striimaussovellusta.

Saatat myös nauttia lukemisesta

  • Xbox Onen virtakytkimen oranssi valo: Kuinka korjata se?
  • Xfinity Stream -sovelluksen ääni ei toimi: miten korjata se?
  • Saatko Apple TV:n Xfinityyn?
  • Järjestelmäsi ei ole yhteensopiva Xfinity Stream -palvelun kanssa: Näin korjaat ongelman
  • Xfinity Stream ei toimi Rokussa: miten korjata

Usein kysytyt kysymykset

Millä laitteilla Xfinity-sovelluksen voi ladata?

Voit käyttää Xfinity Stream -sivustoa PC:llä, Macilla ja ChromeOS:llä.

Stream-sovellus on ladattavissa Apple App Storesta, Google Play Storesta ja Amazon Appstoresta.

Miten voin katsella Xfinityä älytelevisiossani ilman boksia?

Voit katsella Xfinityä älytelevisiolla ilman digiboksia, mutta voit käyttää vain Xfinity Streamia ja Xfinity Instant TV:tä.

Molemmat näistä palveluista eivät ole yhtä täysimittaisia kuin Xfinityn pääpalvelu.

Onko Xfinity Flex todella ilmainen?

Xfinity Flex on maksuton kaikille Xfinity-asiakkaille, jotka käyttävät vain internetiä.

Se on melko hyvä lisä koko pakettiin, jos haluat katsoa Xfinityn tv-sisältöä pelkällä internet-yhteydellä.

Voiko Xfinityä katsoa Rokulla?

Kyllä, voit katsella Xfinityä Roku-laitteellasi.

Lataa Xfinity-kanava Rokun kanavakaupasta ja kirjaudu sisään tunnuksillasi aloittaaksesi katselun.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.