Verizon-viestin ja Message+:n väliset erot: Me selvitämme sen tarkemmin

 Verizon-viestin ja Message+:n väliset erot: Me selvitämme sen tarkemmin

Michael Perez

Käytän Verizon-puhelinta tekstiviesteihin ja puheluihin, ja käytin tavallista viestisovellusta, joka oli valmiiksi asennettuna puhelimeeni.

Silloin kuulin Verizonin Message+-palvelusta, joka tarjosi tekstiviestipalvelun, jonka avulla voit lähettää mediaa, joka ei olisi mahdollista tavallisilla MMS- tai tekstiviesteillä.

Minun oli otettava selvää, mistä se johtui, koska en voinut koskaan lähettää mitään mediaa, jonka tiedostokoko oli suurempi, ja jouduin turvautumaan vastaanottajieni postittamiseen.

Tutustuakseni tarkemmin Message+:aan ja sen muihin mahdollisuuksiin kävin Verizonin Message+-sivulla ja kyselin muutamilla käyttäjäfoorumeilla saadakseni mielipiteitä palvelua käyttäneiltä ihmisiltä.

Tähän oppaaseen on onnistuttu kokoamaan kaikki löytämäni tiedot, jotta voit ymmärtää, mitä eroja tavallisen viestipalvelun ja Message+:n välillä on, ja tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, kumpaa palvelua haluat käyttää.

Message ja Message+ eroavat toisistaan siinä, että Message+ käyttää Wi-Fi-yhteyttä ja voi synkronoida eri laitteita, kun taas Message käyttää matkapuhelinyhteyttä ja on paljon helpompi ottaa käyttöön.

Lue lisää, miten molempia verrataan toisiinsa ja mikä on mielestämme paras kokonaisuus. Tämän artikkelin lukemisen jälkeen sinulla pitäisi olla enemmän tietoa, jotta voit päättää, käytätkö edelleen Viestejä vai siirrytkö Message+:aan.

Säännöllinen viestisovellus

Puhelimeen esiasennettu tavallinen viestisovellus lähettää viestit tekstiviesteinä ja edellyttää, että olet rekisteröitynyt puhelinverkkoon.

He tarvitsevat myös SIM-kortin puhelimessasi, jotta he tietävät, että olet rekisteröitynyt verkkoon.

Tarvitset myös hyvän liittymän, joka ei ole ylittänyt lähetettävien tekstiviestien määrän rajaa.

Useimmilla palveluntarjoajilla on myös MMS-viesteille asetettu tiedostokokorajoitus, joka on noin 1-2 megatavua, ja sinun on noudatettava tätä rajaa, jotta lähettämäsi viesti toimitetaan perille.

Tavalliset tekstiviestit ovat joko maksullisia tai maksuttomia, ja maksuttomien viestien kokorajoitus on 525 kilotavua, mikä on melko paljon pienempi kuin maksullisissa viesteissä.

Verizon Message+ -sovellus

Message+-sovellus on Verizonin viestisovellus, joka käyttää sekä tekstiviestipalvelua että internet-datapalvelua.

Sovelluksen avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita laitteilla, joissa ei ole SIM-korttia tai joissa ei voi käyttää SIM-korttia, kuten tabletilla.

Voit myös muokata keskusteluja, kuten mitä tahansa nykyaikaista viestisovellusta, ja muuttaa muun muassa värejä, kuplatyylejä ja fontteja.

Myös eGift-korttien lähettäminen on sovelluksen avulla paljon helpompaa.

Lisäominaisuudet, kuten Glympse- ja Yelp-ilmoitukset, ovat vain osa heidän sovellukseensa lisätyistä ominaisuuksista, jotka tekevät siitä melko hyödyllisen.

Ominaisuudet Säännöllinen Viestit-sovellus Verizon Message+
Helppo asentaa Kyllä Tarvitsee Verizon-tilin, jotta voit edes aloittaa asennuksen.
Usean laitteen käyttö Ei Kyllä
Kansainvälinen viestinvälitys Ei Kyllä
Puhelut ja tekstiviestiverkko Matkapuhelinverkko (vain tekstiviestit saatavilla) Wi-Fi tai mobiilidata
Mukautettavuus Rajoitettu Värit, fontit, kuplatyylit.
Lisäominaisuudet Ei ole Videopuhelut, Glympse, Yelp, Ajotila.

Tavalliset viestit vs Message+

Molempien palveluiden vertailu on melko helppoa, koska kaikki niiden ominaisuudet ovat melko hyvin esillä.

Kun olet nähnyt, miten kukin sovellus vertautuu toisiinsa, voit tehdä perustellumman päätöksen siitä, haluatko siirtyä Verizon Message+ -sovellukseen vai pitäytyä tavallisessa viestisovelluksessasi.

Säännöllisten viestien hyvät ja huonot puolet

Ensin katsotaan, mitä tavallinen viestisovellus voi tehdä ja missä sen rajoitukset ovat.

Säännöllisten viestien hyvät puolet ovat:

 • Melko helppokäyttöinen : Tavallinen viestisovellus ei vaadi mitään asetuksia. Aseta vain SIM-kortti puhelimeen, ja olet valmis aloittamaan.
 • Ei tarvitse internetyhteyttä : Viestien lähettäminen tavallisen tekstiviestin välityksellä ei edellytä hyvää internet-yhteyttä. Sinun on vain oltava yhteydessä palveluntarjoajasi verkkoon, jotta voit aloittaa viestien lähettämisen.

Huonoja puolia ovat toisaalta:

 • Ei voi lähettää viestiä kansainvälisesti : Operaattorit eivät yleensä anna sinun lähettää tekstiviestejä ulkomaille, ellet maksa enemmän viestistä.
 • Ei-toivottu markkinointi : Tekstiviestit ovat markkinoinnin keskus, jota et ole koskaan pyytänyt, ja jos annat numerosi mitä tahansa palvelua varten, olipa kyse sitten kaupan kanta-asiakaskortista tai myynninedistämisestä internetissä, markkinointiviestit häiritsevät sinua jatkuvasti.
 • Ei voi käyttää useilla laitteilla : Et voi käyttää samaa numeroa useissa laitteissa ja saada kaikkia viestejä synkronoitua kaikissa laitteissa, ellet poista SIM-korttia yhdestä laitteesta ja aseta sitä toiseen laitteeseen. Se ei synkronoi viestejä, eivätkä laitteet, joissa ei ole SIM-korttipaikkaa, voi myöskään tehdä tätä.

Message+:n hyvät ja huonot puolet

Verizon Message+ on suunniteltu olemaan muutakin kuin tavallinen viestisovellus, joten tarkastellaan sen hyviä puolia, jotta nähdään, voiko se todella olla sitä, mitä se väittää olevansa:

 • Käyttää Wi-Fi:tä puheluihin ja tekstiviesteihin : Message+ toimii käyttäjätilien kanssa, joten se ei tarvitse SIM-korttia toimiakseen, kun olet luonut tilin Message+:lla. Voit tehdä kaiken joko Wi-Fi- tai datayhteydellä.
 • Synkronointi eri laitteissa : Voit kirjautua Message+-palveluun enintään viidellä laitteella, jotka omistat Verizon-tililläsi, jotta saat viestit ja keskustelut näille laitteille. Voit jatkaa keskusteluja ihmisten kanssa, vaikka menettäisit pääsyn laitteeseen, jolla aloitit keskustelun.
 • Suurempi tiedostokokorajoitus : Koska Message+ käyttää Wi-Fi:tä viestien lähettämiseen, sillä on korkeampi rajoitus lähetettävien tiedostojen koolle. Jos lähetettävä tiedosto on alle tekstiviestirajan, tekstiviestirajasi käytetään. Muussa tapauksessa se lasketaan datakattoosi. Enää sinun ei tarvitse kohdata "Viestin kokorajoitus saavutettu" -virhettä.
 • Lisäominaisuudet : Glympsen, ajotilan ja Yelpin kaltaiset ominaisuudet tuovat sovellukseen lisäarvoa, sillä niiden avulla voit jakaa sijaintisi, kun juttelet jonkun kanssa, suunnitella tapaamisia ja pitää sinut turvassa ajon aikana ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa sovellusta.

Katsotaanpa nyt, missä Message+ ei ole niin hyvä:

 • Videopuheluiden laatu on keskinkertainen : Verrattuna itsenäisiin videopuhelusovelluksiin, kuten Google Duo tai FaceTime, Message+ kärsii erittäin aggressiivisesta videopakkauksesta. Tämä voi johtaa satunnaisiin laadun laskuihin sekä äänessä että videossa. Tämän vuoksi suosittelen videopuheluihin käytettäväksi omaa videopuhelusovellusta Message+:n sijaan.

Tuomio

Kaiken kaikkiaan, kun tarkastellaan kunkin palvelun hyviä ja huonoja puolia, on käynyt selväksi, että Message+ on parempi vaihtoehto.

Jos olet valmis luopumaan videopuheluiden suorituskyvyn heikkenemisestä, voit tilata palvelun, vaikka et olisikaan Verizonin asiakas.

Voit poistaa Verizonin tilapäisen taustakäsittelyn ilmoituksen käytöstä, jos se hidastaa Verizon Message+ -sovelluksen käyttöä.

Oikean valitseminen

Vaikka vertailumme tuotti selkeän voittajan, se ei tarkoita, että tavallinen Viestit-sovellus olisi hyödytön.

Jos etsit yksinkertaista ja helppokäyttöistä viestisovellusta, jota käytät vain tekstiviestien lähettämiseen, puhelimesi tavallinen Viestit-sovellus on enemmän kuin riittävä.

Nykypäivän puhelimissa on mukana melko monipuolinen viestisovellus, jossa on ominaisuuksia, kuten arkistoidut keskustelut ja RCS-viestit, joiden avulla voit lähettää hymiöitä, joten se on hyvä valinta.

Jos haluat melko hyvin varustellun viestisovelluksen, jolla voit lähettää videoita, valokuvia ja GIF-kuvia ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tiedostojen koosta, Message+-sovellus on sinua varten.

Lisäominaisuudet, kuten ajotila ja Glympse, lisäävät myös viestikokemusta.

Vaihtoehdot Message+

Message+ on loistava sovellus, mutta palvelun käyttäminen edellyttää Verizon-tilin käyttöä.

Jos sinulla on jo sosiaalisen median tilejä, Verizon Message+ -sovelluksen lisääminen tähän luetteloon vain lisäisi muistettavien tilien määrää.

Voit käyttää muutamia vaihtoehtoisia palveluita, jotka vaativat tilejä palveluista, jotka sinulla saattaa jo olla, kuten Facebook tai Google.

Hangouts

Hangouts on Googlen internet-viestipalvelu, joka tukee kaikkia Message+:n ominaisuuksia, kuten RCS:ää ja suuria mediatiedostokokoja.

Se vaatii vain Google-tilin, ja se voi korvata oletusviestisovelluksesi ja vastaanottaa myös puhelinnumeroosi tulevia viestejä.

Sovellus on integroitu Duon kanssa, joten siirtyminen tekstiviestien ja videopuheluiden välillä on lähes saumatonta.

Myös äänipuhelut ovat tuettuja, kun olet asentanut Google Voice -sovelluksen, jossa voit käyttää useita puhelinnumeroita.

Facebook Messenger

Facebookin Messenger on suunnattu enemmän Facebook-käyttäjille, mutta sinun ei tarvitse olla heidän ystävänsä palvelussa lähettääksesi viestejä kenelle tahansa.

Messengerissä on nykyään viestisovellusten suosituimpia ominaisuuksia, kuten katoavat viestit ja ryhmävideokeskustelut.

Pidin Bubbles-viestien päällekkäisuudesta, joka pysyy näytölläsi, vaikka et olisi käynnistänyt sovellusta.

Näin säästyt vaihtamasta sovellusta joka kerta, kun haluat vastata viestiin.

Signaali

Signal on melko uusi tulokas viestisovellusten saralla, mutta se oli jo ilmestyessään tehnyt valtavan vaikutuksen populaarikulttuuriin.

Se lupasi todellisen päästä päähän -salauksen ja todellisen yksityisyyden suojan, ja kaikki tarttuivat siihen, ja Signal nousi ilmestyessään sovelluslistojen kärkeen.

Se on edelleen voimissaan, ja sitä päivitetään usein, ja lupaus yksityisyyden suojasta pidetään kiinni joka vaiheessa.

Lopulliset ajatukset

Voit myös käyttää Message+:a tietokoneellasi ja lukea Verizon-viestejäsi verkossa.

Sinun tarvitsee vain kirjautua Verizon-tilillesi ja siirtyä tilisivultasi löytyvään Teksti verkossa -vaihtoehtoon.

Toinen siisti ominaisuus, joka Message+:ssa on, on mahdollisuus varmuuskopioida viestejä siltä varalta, että ne poistetaan.

Tarvitset Verizon Cloud -tilin Androidille tai iCloudin iOS:lle verkkovarmuuskopion luomista varten, ja paikalliseen varmuuskopiointiin tarvitset vain SD-kortin.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Viestiä ei ole lähetetty Väärä kohdeosoite: Miten korjata?
 • Verizon Kaikki piirit ovat varattuja: Miten korjata ongelma?
 • Kuinka käyttää Verizon-puhelintasi Meksikossa vaivattomasti
 • Vanhan Verizon-puhelimen aktivointi sekunneissa
 • Miten peruuttaa Verizon Puhelin vakuutus sekunnissa

Usein kysytyt kysymykset

Maksaako Message+ rahaa?

Message+ on ilmainen kaikille riippumatta siitä, ovatko he Verizonin asiakkaita vai eivät.

Tekstiviesteistä veloitetaan liittymäsi mukaan, ja yli 5 megatavun kokoiset viestit lasketaan datarajoitukseesi.

Onko Message+ vain Verizonille?

Message+ on vapaasti kaikkien käytettävissä riippumatta siitä, ovatko he Verizonin asiakkaita vai eivät.

Sinulla on oltava Android-puhelin, jonka versio on 4.2 tai uudempi, tai iPhone, jossa on iOS 7 tai uudempi.

Voinko nähdä jonkun toisen tekstiviestit Verizonissa?

Verizon ei anna sinun lukea toisten viestejä muista välineistä kuin puhelimesta, koska se rikkoo yksityisyyden suojaa.

Mitä eroa on tekstiviestien ja viestien välillä?

Tekstiviestien ja viestien välinen ero on siinä, mitä verkkoa ne käyttävät viestien välittämiseen.

Tekstiviestien lähettäminen käyttää matkapuhelinverkkoa, kun taas viestien lähettäminen käyttää Wi-Fi- tai mobiilidatayhteyttä.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.