Ring Chime ei toimi: Kuinka korjata sekunnissa

 Ring Chime ei toimi: Kuinka korjata sekunnissa

Michael Perez

Koska olen Tech Reviewer sivutoimisesti, minulla on tapana tilata paljon Smart Home Tech verkossa. Koska olen yleensä soitettu kun työskentelen, annan minun Ring Chime ilmoittaa minulle, kun on toimitus kaveri ovella.

Viime aikoina soittosoittimeni lakkasi kuitenkin toimimasta, minkä seurauksena jakelijat joko jättivät pakettini toimittamatta, koska luulivat, etten ollut kotona, tai jättivät pakettini näkyvästi kynnykselle, mikä kutsui kaikenlaisia vastenmielisiä kuistimerirosvoja paikalle.

Onneksi sain ongelman kiinni ajoissa, joten en menettänyt yhtään pakettia, mutta tämä ei yksinkertaisesti olisi riittänyt, joten hyppäsin verkkoon selvittääkseni tarkalleen, mikä Ring Chime -laitteessani oli vialla ja miten se korjataan, jotta voin palata takaisin huolehtimatta puuttuvista toimituksista.

Jos soittoääni ei toimi, tarkista ensin, että soittoääni on yhteensopiva. Tarkista sitten, saako se riittävästi virtaa. Jos vika ei ole siinä, soittoäänen nollaaminen pitäisi saada se taas toimimaan.

Tarkista rengassoittimesi yhteensopivuus

Luonnollisesti kaikki soittokellot eivät ole yhteensopivia ovikellon kanssa, joten aina kun päätät ostaa soittokellon älykkääseen ovikelloosi, sinun on ensimmäiseksi tarkistettava, onko se yhteensopiva Ring-ovikellon kanssa.

Varmista, että soittimessasi (mekaanisessa tai sähköisessä) ei ole mitään sisäisiä vaurioita, jotka ovat saattaneet tapahtua vuosien varrella tai vaihdon aikana.

Tarkista, että soittoääni vastaanottaa virtaa.

Kun olet varmistanut, että sekä ovikellosi että soittimesi ovat yhteensopivia, tarkista seuraavaksi, että Ring-soittimesi saa virtaa, jota se tarvitsee toimiakseen hyvin.

Jotta Chime toimii moitteettomasti ovikellon kanssa, sinun on varmistettava, että se saa vähintään 8-24 V vaihtovirtaa 50-60 Hz:n taajuudella.

Volttimittarilla tai yleismittarilla voit tarkistaa piirisi vastaanottaman jännitteen. Jos muuntaja ei täytä vaatimuksia, voit hankkia Ring-ovikellomuuntajan.

Tämä laite auttaa optimoimaan Ring Doorbell Pro -ovikellon virrankulutuksen, ja kaikki sen asennukseen tarvittavat työkalut tulevat pakkauksen mukana.

Ring Chime on offline

Varmista, että Ring-kello ei ole offline-tilassa ja että se on liitetty toimivaan pistorasiaan ja kodin Wi-Fi-yhteyteen.

Näin voi tapahtua, jos kotisi Wi-Fi-reititin lakkasi jostain syystä toimimasta. Kokeile Wi-Fi-verkon vianmääritystä seuraavien menetelmien avulla:

 • Vähennä fyysisiä esteitä mahdollisimman paljon; reitittimen ja Chime-laitteen välisen tilan on oltava vapaa.
 • Jos reitittimesi on vanhentunut, hanki uusi, jossa on sisäänrakennettu vahvistin.
 • Vaihda muut laitteet 5 GHz:n verkkoon, jotta 2,4 GHz:n verkon telakka vapautuu.

Jos olet hiljattain vaihtanut salasanan tai vaihtanut vanhan reitittimen uuteen, yritä määrittää se uudelleen Ring App -sovelluksen kautta.

Chime on myös offline-tilassa, jos alueellasi on ollut sähkökatkos. Jos näin on, odota, kunnes sähkökatkos on korjattu, ja yritä sitten käynnistää Chime uudelleen. Ihannetapauksessa tämän pitäisi tapahtua automaattisesti, jos näin ei tapahdu, jatka lukemista ja etsi loput tekniikoista.

Tarkista Ring-sovelluksen asetukset

Varmista, että olet määrittänyt Ring-kellon soittoäänen Ring-ovikellon kanssa. Jos sovelluksen asetuksissa on epäsuhta, sinun on mukautettava asetuksia, jotta soittoääni toimii hyvin ovikellon kanssa.

Voit tarkistaa Ring-sovelluksen asetukset noudattamalla seuraavia ohjeita:

 • Siirry Ring App -sovellukseen → Valitse ovikellosi → Laitteen asetukset → Yleiset asetukset.
 • Valitse sitten Ovikellon soittotyyppi → Mekaaninen' Soita kotiovikelloa' on oltava päällä.

Alexan häiriöt

Tämä ongelma on harvinainen, mutta on nopeasti ottaa veronsa joillekin asiakkaille, jotka käyttävät Amazon Alexa kaiuttimet lähettää äänen liitetty Ring ovikello ovat havainneet, että jotenkin tämän vuoksi, niiden mekaaninen Chime on toimintahäiriö.

Sinun tarvitsee vain korjata tämä ongelma seuraavasti:

Siirry Alexa-sovellukseen → Laitteet → Ovikellon nimi → Poista käytöstä "Ovikellon painallusilmoitukset".

Jos et halua poistaa tätä vaihtoehtoa käytöstä, on selvää, että sinun on punnittava edut ja haitat ja päätettävä itse, kun Amazon työstää ratkaisua tähän ongelmaan.

Nollaa virta

Jos huomaat, että soittoäänen edessä oleva soittologo ei syty, voit aina kokeilla soittoäänen uudelleenkäynnistystä. Tämä auttaa nollaamaan laitteeseen syötetyn virran ja antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa tarvittaessa virtalähteitä.

Sinun tarvitsee vain tehdä:

 • Irrota soittosoittimesi pistoke.
 • Odota 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin verkkoon.
 • Näet, että ilmoitusvalo alkaa vilkkua. Odota noin minuutti, kunnes vilkkuminen loppuu, ja kun se on vakaa, olet käynnistänyt laitteen onnistuneesti uudelleen.

Tehdasasetusten palautus soittoäänen soittoon

Kun joudut useimpien elektroniikkalaitteiden osalta vakavaan kriisiin, voit melko varmasti lyödä vetoa sen tehdasasetusten palauttamisesta.

Kun painat nollauspainiketta, laite käynnistyy automaattisesti uudelleen. Anna sen kestää minuutti tai kaksi, ja parannuksen pitäisi näkyä. Näin se tehdään:

 • Varmista, että Ring Chime saa riittävästi virtaa pistorasiasta.
 • Sen kyljessä on neulanreikä.
 • Aseta paperiliitin ja pidä nollauspainiketta painettuna 20 sekunnin ajan.
 • Kun vapautat painikkeen, huomaat, että valo vilkkuu nopeasti.

Tämä osoittaa, että laite on nollattu, ja voit määrittää sen uudelleen alusta alkaen. Varmista, että painat nollauspainiketta, jos olet vaihtanut Wi-Fi-reititintäsi tai vaihtamassa verkkoyhteyttä, jotta vältät mahdolliset ongelmat tulevaisuudessa.

Tarkista Ring-ovikellon johdotus

Kun vaihdat vanhan ovikellon Ring-ovikelloon, on ehdottoman tärkeää, että johdotus tehdään oikein. Sekä Ring-ovikello että Ring-kello on kytkettävä muuntajan kautta, jotta piiri toimisi vaivattomasti.

Varmista Ring-ovikellon sisällä, että kaikki johdot ovat tiukasti kierrettyjä eikä niissä ole löysiä liitoksia, jotka haittaavat virran kulkua laitteeseen. Tarkista, että johdot on kytketty sekä ovikellon muuntajaan että soittokelloon.

Jos et tunne oloasi mukavaksi johtojen käsittelyssä tai jos et ole tehnyt johdotusta itse, on parasta ottaa yhteyttä ammattilaiseen, joka hoitaa sen.

Korjaa "Jokin meni pieleen" -virhe.

Jos olet törmännyt tähän viestiin laitteesi asennuksen aikana, et ole yksin. On olemassa muutamia syitä, miksi tämä viesti tulee esiin.

Se voi johtua siitä, että Ring-sovelluksesi on vanhentunut eikä toimi enää Ring-ovikellon kanssa. Tällaisessa tilanteessa sinun on mentävä App Storeen tai Play Storeen ja varmistettava, että Ring-sovelluksesi on ajan tasalla.

Jos käytät android-laitetta, voit kokeilla kytkeä Smart Network -kytkimen pois päältä ja yrittää käynnistää sovelluksen uudelleen.

Jos sekään ei toimi, voi olla, että valitset asetusten määrittämisen aikana väärän laitteen nimen. Esimerkiksi Ring Video Doorbell Gen 2 ja Ring Video Doorbell 2 voivat kuulostaa samankaltaisilta, mutta ne eivät voi olla erilaisia.

Edellisessä ei ole irrotettavaa akkua, kun taas jälkimmäisessä on. Vahvista laitteesi tyyppi ja malli, ennen kuin jatkat sen asennusta.

Ota yhteyttä Ringin asiakaspalveluun

Jos kaikki muu epäonnistuu ja sinulla on edelleen vaikeuksia saada soittosoittimesi toimimaan, sinun on viimeisenä keinona yritettävä ottaa yhteyttä asiakastukeen.

Ringin virallisella verkkosivustolla on annettu eri maissa toimivien asiakaspalvelun johtajien puhelinnumerot. Ota heihin yhteyttä ilmoitettuina työaikoina, ja heidän pitäisi pystyä auttamaan sinua.

Päivitä Ring Chime Pro -laitteeseen

Jos myöskään asiakastukeen ottaminen ei tunnu auttavan, eikä ongelmaa ole vieläkään saatu ratkaistua, on mahdollista, että Chime-järjestelmäsi on saanut kunnolla turpiinsa ja vahingoittunut peruuttamattomasti sisältäpäin.

Jos Ring Chime -laitteesi ei ole korjattavissa, paras vaihtoehto on päivittää se Ring Chime Pro -laitteeseen. Tässä on yksityiskohtainen vertailu Ring Chime ja Ring Chime Pro -laitteiden välillä.

Päätelmä

Nyt kun olemme tulleet artikkelin loppuun, tässä on muutama vinkki, jotka haluaisin jakaa.

Ensinnäkin, kun nollaat Ring-kellon virran, jos ilmoitusvalo ei syty lainkaan, kun kytket sen, on mahdollista, että laite on vaurioitunut, ja sinun on ehkä vaihdettava se.

Toiseksi, ennen kuin tarkistat ovikellon, muuntajan ja soittokellon välisen johdotuksen, varmista, että katkaisija on kytketty pois päältä. Muuten se on valtava turvallisuusriski.

Kolmanneksi, kun tarkistat Ring-sovelluksen asetukset, jos määrätty menetelmä ei toimi sinulle, kokeile seuraavaa: Avaa Ring-sovellus ja valitse etusivulta Asetukset → Kodin soittoääniasetukset → Automaattinen soittoäänen tunnistus → Vahvista.

Nämä sovelluksen sisäiset asetukset voivat vaihdella ring-ovikellon merkistä ja mallista riippuen.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Ring Chime vilkkuu vihreänä: Kuinka korjata sekunneissa [2022]
 • Voitko muuttaa Ring ovikellon ääntä ulkona?
 • Ring ovikello ei virtaa: Vianmääritys sekunneissa
 • Ring ovikello ei lataus: Miten korjata minuuteissa
 • Miten Hardwire Ring ovikello ilman olemassa olevaa ovikelloa?

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan soittosoittimeni takaisin verkkoon?

Irrota laite pistorasiasta ja kytke se uudelleen 30 sekunnin välein. Kun huomaat, että edessä oleva merkkivalo on lakannut vilkkumasta, tiedät, että soittoääni on kytketty uudelleen onnistuneesti.

Miten nollaan soittoääni pro?

Pidä nollauspainiketta painettuna 20 sekunnin ajan ja vapauta se sitten. Tiedät, että tehdasasetusten palautus on valmis, kun valo alkaa vilkkua nopeasti.

Miksi soittoääni vilkkuu jatkuvasti?

Vilkkuva valo voi merkitä mitä tahansa - Ring-laite on asetettu oikein, jos Ring on palautettu onnistuneesti tehdasasetuksiin tai jos ovikelloa on painettu.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.