Parhaat televisiot autoihin ja automatkoihin: Teimme tutkimuksen

 Parhaat televisiot autoihin ja automatkoihin: Teimme tutkimuksen

Michael Perez

Muutama päivä sitten eräs ystäväni soitti minulle ja kysyi suosituksia parhaista autotelevisioista.

Hän aikoi lähteä pitkälle automatkalle lastensa kanssa ja halusi jotain, joka pitää heidät kiireisinä matkan aikana.

En kuitenkaan ollut varma, mitä suosittelisin, koska en ollut kovin hyvin perillä tässä luokassa saatavilla olevista tuotteista.

Pyysin häneltä kuitenkin hieman aikaa ja päätin tehdä tutkimusta.

Saatavilla olevien vaihtoehtojen runsaus todella kiehtoi minua. Tuntikausia kestäneen tutkimuksen jälkeen valitsin muutaman autotelevision ja suosittelin niitä hänen road trip -matkalleen.

Tutkiessani asiaa tajusin, että saatavilla olevien tuotteiden eritelmien ymmärtäminen ja pitkän luettelon läpikäyminen saattaa olla monille rasittavaa.

Näin ollen olen suositellut tässä artikkelissa joitakin parhaita autoihin ja automatkoihin sopivia televisioita, kun otetaan huomioon näytön koko, näytön tarkkuus, käyttöjärjestelmä, Bluetooth- ja Wi-Fi-ominaisuudet sekä hinta-laatusuhde.

Parhaista autojen ja automatkojen televisioista ykkösvalintani on DDAUTO 12.4. Siinä on Android 10 -käyttöjärjestelmä, ja se voi muodostaa yhteyden muihin laitteisiin Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien kautta. Lisäksi siinä on 12,4-tuumainen IPS LCD-näyttö.

Tämän lisäksi olen tarkastellut artikkelissa myös joitakin muita vaihtoehtoja.

Tuote Yleisesti paras DDAUTO 12.4" Android 10 Car TV Vanku 10.1" 1080p Car TV FANGOR 10'' Dual Car TV Kaskawise Android 10 12.4" Car TV EONON 2020 11.6" 1080p Car TV Pyle Overhead Display 17.3" Car TV Design Näytön koko 12,4 tuumaa 10,1 tuumaa 10 tuumaa 12,4 tuumaa 11,6 tuumaa 17,3 tuumaa Resoluutio 1920 x 1080 1920 x 1080 1024 x 800 1920 x 1080 1920 x 1080 1920 x 1080 1680 x 800 Käyttöjärjestelmä Android NA NA NA Android NA NA NA Bluetooth Wi-Fi Paras kokonaistuote DDAUTO 12,4" Android 10 Car TV Design Näytön koko 12,4 tuumaa Resoluutio 1920 x 1080 Käyttöjärjestelmä Android Bluetooth Wi-Fi Tuote Vanku 10.1" 1080p Car TV Design Näytön koko 10,1 tuumaa Resoluutio 1920 x 1080 Käyttöjärjestelmä NA Bluetooth Wi-Fi Tuote FANGOR 10'' Dual Car TV Design Näytön koko 10 tuumaa Resoluutio 1024 x 800 Käyttöjärjestelmä NA Bluetooth Wi-Fi Tuote Kaskawise Android 10 12.4" Car TV Design Näytön koko 12,4 tuumaa Resoluutio 1920 x 1080 Käyttöjärjestelmä Android Bluetooth Wi-Fi Tuote EONON 2020 11,6" 1080p Car TV Design Näytön koko 11,6 tuumaa Resoluutio 1920 x 1080 Käyttöjärjestelmä NA Bluetooth Wi-Fi Tuote Pyle Overhead Display 17,3" Car TV Design Näytön koko 17,3 tuumaa Resoluutio 1680 x 800 Käyttöjärjestelmä NA Bluetooth Wi-Fi

DDAUTO 12.4″ Android 10 -autotelevisio - paras kokonaisuus

DDAUTO 12,4 tuuman Android 10 -autotelevisio on ihanteellinen valinta henkilöille, jotka etsivät monipuolista laitetta, joka voidaan yhdistää myös muihin älykkäisiin tuotteisiin.

Tässä DDAuton autotelevisiossa on paitsi huikea 1080p 12,4 tuuman näyttö, myös näytön peilausmahdollisuus, joka tarkoittaa, että voit heijastaa älypuhelimesi näytön autotelevisioon Wi-Fi:n avulla.

Siinä on myös sisäänrakennettu Netflix-sovellus, ja sillä voi pelata pelejä. Parhaan katselukokemuksen varmistamiseksi autotelevisiossa on 7 ympäristön värivaihtoehtoa.

Voit valita parhaan auton ympäristön ja valaistuksen mukaan.

Tallennustilan osalta televisio tukee SD-korttia sekä muistitikkua. Lisäksi sillä on 1 vuoden takuu.

Plussaa

 • Näyttö tarjoaa teräviä ja selkeitä kuvia ja sujuvia videoita.
 • Siinä on 1 vuoden takuu.
 • Televisio on erittäin helppo asentaa.
 • Voit peilata älypuhelinta tai tablettia Wi-Fi-yhteyden kautta.

Miinukset

 • Äänentoisto ei ole paras mahdollinen.
145 Arvostelua DDAUTO Android 10 Car TV DDAUTO 12,4 tuuman Android 10 Car TV on ihanteellinen valinta henkilöille, jotka etsivät monipuolista laitetta, joka voi liittyä myös muihin älykkäisiin tuotteisiin. Siinä on Android 10 -käyttöjärjestelmä ja se voi muodostaa yhteyden muihin laitteisiin Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien kautta. Lisäksi siinä on 12,4-tuumainen IPS LCD-näyttö. Tarkista hinta.

Vanku 10.1″ 1080p autotelevisio - Paras lapsille

Seuraavaksi vuorossa on Vanku 10.1 tuuman 1080p Car TV.

Helpon asennuksen lisäksi TV:n avulla voit synkronoida tietoja älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta, tabletista, Nintendo Switchistä ja muista laitteista.

Tämä tekee siitä ihanteellisen lapsille, koska voit tarjota heille viihdettä ja pitää samalla silmällä, mitä he katsovat.

Lisäksi siinä on simpukkamalli, jonka ansiosta lapset voivat vaihtaa levyn helposti rikkomatta tai vahingoittamatta soitinta.

Televisio on suunniteltu sopimaan useimpiin pääntukiin, ja asennus on erittäin helppoa.

Voit myös ostaa kaksi televisiota ja synkronoida ne toistamaan samaa mediaa. Jos kaksi lasta taistelee televisiosta, Vanky Car TV on paras valinta.

Plussaa

 • TV:n avulla voit synkronoida mediaa kahden tai useamman laitteen välillä.
 • Siinä on simpukkamalli.
 • Asennusprosessi on erittäin helppo.
 • Järjestelmällä on 18 kuukauden takuu.

Miinukset

 • Se saattaa alkaa hidastua, jos suoritat useamman kuin muutaman toiminnon kerralla.
580 Arvostelut Vanku 10.1 tuumaa 1080p autotelevisio Vanku 10.1 tuumaa 1080p autotelevisio on helposti asennettava autotelevisio, joka on ihanteellinen lapsille. Sen avulla voit synkronoida tietoja älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta, tabletista, Nintendo switchistä ja muista laitteista, mutta siinä on myös simpukkamalli, joka tekee siitä helppokäyttöisen. Tarkista hinta.

FANGOR 10'' Dual Car TV - paras isoihin autoihin

FANGOR 10-tuumainen Dual Car TV on kahden näytön autotelevisio, joka on suunniteltu suhteellisen suuriin autoihin.

Voit joko synkronoida näytöt toistamaan samaa mediaa tai toistaa eri videoita tai elokuvia molemmilla näytöillä.

Tämä antaa jokaiselle katsojalle itsenäisyyden katsoa mitä haluaa, mutta tekee myös automatkoista hauskempia.

Tämän lisäksi siinä on ladattava akku, joten voit ladata sen virtapankin avulla pidemmillä matkoilla.

Televisioruudut ovat yhteensopivia monenlaisten laitteiden kanssa. Voit siis kytkeä amazon firestickin tai liittää älypuhelimen näyttöön.

Plussaa

 • Voit ladata molemmat näytöt matkalla.
 • Laitteiden yhteensopivuus on melko hyvä.
 • Näytöillä voi katsella kahta eri elokuvaa.
 • Asennus on erittäin helppoa.

Miinukset

 • Täyteen ladattuina näytöt kestävät vain 2,5-3 tuntia.
6,100 Arvostelut FANGOR 10'' Dual Car TV FANGOR 10'' Dual Car TV on kahden näytön autotelevisio, joka on suunniteltu suhteellisen isompiin autoihin. Voit joko synkronoida näytöt toistaaksesi samaa mediaa tai toistaa eri videoita tai elokuvia molemmilla näytöillä. Tämä tekee siitä ihanteellisen isompiin autoihin ja perheisiin, joissa on useampia lapsia Tarkista hinta

Kaskawise Android 10 12.4" autotelevisio - paras älyauto-tv

Jos etsit älykästä autotelevisiota, joka tekee matkoistasi hauskempia, Kaskawise Android 10 12,4" Car TV on erinomainen vaihtoehto. Se on tyylikäs ja helppo asentaa.

Voit liittää sen puhelimeen tai kannettavaan tietokoneeseen Wi-Fi-yhteyden kautta, ja voit myös lähettää mediaa mistä tahansa liitetyistä laitteista.

Voit siis katsella mitä tahansa YouTubesta Netflixiin, Disney+:aan ja Prime Video -palveluun.

Tässä autotelevisiossa on 12,4 tuuman näyttö 1080p-resoluutiolla, ja sen avulla voit myös pelata pelejä tien päällä.

Voit liittää näyttöön Bluetooth-hiiren tai peliohjaimen ja nauttia pelisessioista.

Plussaa

 • Se tarjoaa 7 ympäristön väriä, joista voit valita.
 • Siinä on Wi-Fi ja Bluetooth.
 • Televisiolla on 1 vuoden takuu.
 • Televisio tukee 4K HD -videotoistoa.

Miinukset

 • Ohjelmisto voi ajoittain alkaa hieman hidastella.
93 Arvostelut Kaskawise Android 10 12.4" Autotelevisio Kaskawise Android 10 12.4 on loistava vaihtoehto, jos etsit älykästä autotelevisiota, joka tekee matkoistasi hauskempia. Lisäksi se on tyylikäs, helppo asentaa, ja siinä on 12,4 tuuman näyttö 1080p-resoluutiolla. Tarkista hinta.

EONON 2020 11.6" 1080p autotelevisio - paras pieniin autoihin

Jos sinulla on suhteellisen pieni auto ja etsit tyylikästä autotelevisiota, jossa on DVD-soitin, älä etsi enempää.

EONON 2020 11,6" 1080p Car TV on ihanteellisen kokoinen autotelevisio, jossa on DVD-soitin, HDMI-portti, USB-tuki ja kaukosäädin.

Voit jopa ohjata televisiota ja äänenvoimakkuutta etunäytöltä. Lisäksi voit liittää älypuhelimesi televisioon kaapelilla. Näin voit toistaa televisiossa laadukkaita pakkaamattomia videoita.

EONON 2020 11,6" 1080p -autotelevisio on suunniteltu lapset mielessä pitäen. Siinä on kuulokkeet ja piirrettyihin elokuviin sopivat väritilat. Lisäksi asennusprosessi on erittäin helppo.

Plussaa

 • Mukana toimitetaan kuulokkeet.
 • Televisio on tyylikäs, mutta siinä on DVD-soitin.
 • Asennusprosessi on erittäin helppo.
 • Voit myös kuunnella musiikkia televisiosta.

Miinukset

 • Valikko ja hallintalaitteet voivat olla hieman sekavia.
23 Arvostelut EONON 2020 11.6" 1080p Car TV EONON 2020 11.6" 1080p Car TV on loistava vaihtoehto suhteellisen pieniin autoihin. Tyylikäs näyttö, jossa on DVD-soitin, on ihanteellinen tapa pitää lapset kiireisinä automatkoilla Tarkista hinta

Pyle Overhead Display 17.3" autotelevisio - Paras Overhead-näyttö

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Pyle Overhead Display Car TV, jossa on massiivinen 17,3 tuuman näyttö.

Televisio voidaan helposti asentaa auton katolle niin, että se on täydellisessä näköalapaikassa kaikille takapenkillä istuville.

Tämä televisio on erityisen hyödyllinen isommille perheille. Jos sinulla on maasturi, takapenkillä ja auton takaosassa istuvat matkustajat voivat helposti seurata toistettavaa mediaa näytön suuren koon ansiosta.

Jotta autoa ei olisi liian ahdasta, televisiossa on lisäksi alas käännettävä vaihtoehto.

Voit taittaa television kokoon, kun sitä ei käytetä, ja kääntää sen alas, kun haluat katsoa jotain tien päällä.

Plussaa

 • Siinä on suuri näyttö.
 • Televisio sopii erinomaisesti maastureille ja suuremmille autoille.
 • Voit taittaa sen kokoon, kun TV ei ole käytössä.
 • Se kiinnitetään auton kattoon.

Miinukset

 • Television resoluutio ei ole paras mahdollinen.
Myynti 381 Arvostelut Pyle Overhead Display 17.3" Car TV:ssä on massiivinen 17,3 tuuman näyttö. Televisio voidaan helposti asentaa auton katolle siten, että se on täydellisessä katselupisteessä kaikille takapenkillä istuville. Tämä televisio on erityisen hyödyllinen isommille perheille. Tarkista hinta.

Ostajan opas

On tiettyjä tekijöitä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon, kun investoit autotelevisioon.

Laitteen yhteensopivuus

Koska toistat autotelevisiolla mediatietoja useista eri laitteista, on tärkeää, että televisio on yhteensopiva nykyaikaisten laitteiden ja mediaformaattien kanssa. Muuten et voi toistaa haluamiasi mediatietoja.

Näytön koko

Kun pidät mielessä televisiota käyttävien henkilöiden määrän ja auton koon, sinun on päätettävä, minkä kokoinen televisio sopii sinulle hyvin. Liian pieni tai liian suuri televisio vaikuttaa katselukokemukseen.

Äänen laatu

Äänenlaadulla on tärkeä rooli katselukokemuksen kannalta.

Siksi on tärkeää, että tarkistat äänenlaadun ennen laitteeseen sijoittamista. Sen on oltava terävä ja selkeä, eikä siinä saa olla kaikuja.

Päätelmä

Autotelevision ostaminen voi olla hämmentävää tarjolla olevien vaihtoehtojen suuren määrän vuoksi.

Siksi olen listannut 6 parasta televisiota autoihin ja automatkoille. DDAUTO 12,4″ Android 10 -autotelevisio on ykkösvalintani sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta.

Jos kuitenkin haluat jotain vain lapsille, valitse Vanku 10.1″ 1080p Car TV tai EONON 2020 11.6" 1080p Car TV.

FANGOR 10'' Dual Car TV ja Pyle Overhead Display 17,3" Car TV sopivat suhteellisen suuriin autoihin, kun taas Kaskawise Android 10 12,4" Car TV on paras Smart Car TV.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Parhaat televisiot, joissa on sisäänrakennettu Wi-Fi: teimme tutkimuksen
 • Parhaat televisiot puoliperävaunuihin: Teimme tutkimuksen
 • Parhaat televisiot, jotka toimivat Xfinity-sovelluksen kanssa
 • Parhaat TV-nostokaapit ja mekanismit futuristiseen kotiin

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko kannettavat televisiot sen arvoisia?

Kyllä, niistä voi olla hyötyä pitkillä automatkoilla.

Voiko akku antaa virtaa televisiolle?

Kyllä, akkupaketti virtaa auton televisiota.

Voiko matkailuautossa käyttää tavallista televisiota?

Kyllä, mutta se saattaa rasittaa auton akkua.

Kuinka kauan televisiota voi käyttää auton akulla?

Voit käyttää televisiota auton akulla niin kauan kuin ajat.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.