Parhaat HomeKit-yhteensopivat robotti-imurit, jotka voit ostaa tänään

 Parhaat HomeKit-yhteensopivat robotti-imurit, jotka voit ostaa tänään

Michael Perez

Yritän aina pitää silmällä uusia julkaisuja nähdäkseni, voisiko jonkin omistamani tuotteen päivittäminen parantaa älykkään kotini tehokkuutta.

Yksi ensimmäisistä älykkäiden kodinkoneiden hankinnoistani oli robotti-imuri, jonka kätevyys auttoi minua kehittämään yhä suuremman intohimon kytkettyä tekniikkaa kohtaan.

Valitettavasti robotti-imurini poistettiin hiljattain laiteohjelmistotukiluettelosta, mikä tarkoittaa, että se ei tästä lähtien saa laiteohjelmisto- ja tietoturvapäivityksiä.

Silloin päätin etsiä toisen robotti-imurin, joka täyttää tarpeeni.

Koska käytän Applen HomeKit-järjestelmää keskittimenä kaikkien älylaitteideni ohjaamiseen, halusin jotain, jolla olisi virallinen "Works with HomeKit" -merkintä.

Tuntikausia kestäneen tutkimuksen ja arvostelujen lukemisen jälkeen valitsin lopulta neljä robotti-imuria, jotka ovat virallisesti yhteensopivia HomeKitin kanssa.

Ei ole yllättävää, että niitä on markkinoilla paljon, ja jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Listalle pääsi kuitenkin vain muutama.

Pohdin tekijöitä valitessani parasta robotti-imuria: niiden rakenne, akun kesto, puhdistuskuvio, kauko-ohjausjärjestelmä ja helppokäyttöisyys. .

Paras valintani on Roborock S6 MaxV sen tarjoamien monipuolisten ohjausvaihtoehtojen, mielettömän imutehon, jota voit mukauttaa tarpeidesi mukaan, ja älykkään ReactiveAI-esteiden tunnistuksen ansiosta.

Tuote Yleisesti paras Roborock S6 MaxV Neato BotVac D7 Roomba S9+ Design Akun kesto 180 minuuttia 120 minuuttia 120 minuuttia 120 minuuttia Latausaika 360 minuuttia 150 minuuttia 180 minuuttia Puhdistuskuvio Älykäs Älykäs Neat Rows Kaukosäädin WiFi-kanavayhteensopivuus 2.4GHz Vain 2.4GHz ja 5GHz 2.4GHz ja 5GHz Hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Paras kokonaistuote Roborock S6 MaxV Design Akun kesto 180 minuuttia Latausaika 360 minuuttia Puhdistuskuvio Älykäs kaukosäädin WiFi-kanavan yhteensopivuus Vain 2,4 GHz Hinta Tarkista hinta Tuote Neato BotVac D7 Design Akun kesto 120 minuuttia Latausaika 150 minuuttia Puhdistuskuvio Älykäs kaukosäädin WiFi-kanava Yhteensopivuus 2,4 GHz ja 5 GHz Hinta Tarkista hinta Tuote Roomba S9+ Design Akun kesto 120 minuuttia Latausaika 180 minuuttia Puhdistuskuvio Neat Rows Kaukosäädin WiFi-kanava Yhteensopivuus 2.4GHz ja 5GHz Hinta Tarkista hinta

Roborock S6 MaxV: Paras HomeKit-robotti-imuri

Roborock S6 MaxV:ssä on imurointi- ja moppausvaihtoehdot. Parasta on, että se osaa tehdä molemmat.

Pölynimurissa on huippuluokan ominaisuuksia, kuten tekoälyyn perustuva esteiden välttäminen, kodin valvontaominaisuudet, pidempi akun kesto ja suuri imuteho.

Yrityksen kehittämän ReactiveAI-esteiden tunnistuksen ansiosta imuri on suunniteltu välttämään jopa 2 tuuman levyisiä ja 1,1 tuuman korkuisia esteitä.

Näihin kuuluvat kengät, tossut ja virtajohdot. Vaikka se selviytyi hienosti pienemmistä esteistä, jostain syystä se juuttui lähes aina koiran leluihin.

Järjestelmä on varustettu kahdella kameralla, joiden tukena on laitteessa oleva tekoälykuvankäsittelyohjelmisto.

Tämän avulla imuri havaitsee esteet ja kiertää ne laskemalla niiden sijainnin, leveyden ja korkeuden.

Tuhansien kuvien avulla koulutetun konvoluutiohermoverkon ansiosta robotti havaitsee helposti lemmikkieläinten jätökset ja välttää ne sen sijaan, että kulkisi niiden yli.

Navigoinnin osalta voidaan todeta, että järjestelmän kamerat voivat kartoittaa ja tallentaa neljä eri karttaa, mikä on ihanteellista suuremmissa taloissa, joissa on useita kerroksia.

Voit myös luoda No-Go ja No-Mop -alueita.

Puhdistustavat ja lattiatyypit

Pölynimurissa on viisi puhdistustilaa, joista voit valita:

 • Tasapainotettu
 • Hellävarainen
 • Hiljainen
 • Turbo
 • Max

Tämän lisäksi voit asettaa sen myös moppaustilaan. Yritys kuitenkin ehdottaa, että imuroit kotisi kolme kertaa ennen moppausta, jotta moppi ei kerrostuisi liikaa.

Koneessa on 10 unssin vesisäiliö, joka on täytettävä ennen moppaustoiminnon käynnistämistä.

Säiliöön ei saa lisätä puhdistusaineita, jotta se ei vahingoituisi.

Robotti ei automaattisesti vältä mattoja moppauksen aikana, mikä on outoa.

Voit kuitenkin estää sitä menemästä mattojen päälle asettamalla moppikieltoalueita.

Mitä tulee lattiatyyppien yhteensopivuuteen, Roborock S6 MaxV voi puhdistaa kaikenlaisia lattioita vinyylistä ja laminaatista kovapuuhun ja laattoihin.

Suunnittelu, akku ja ääni

Imuri painaa vain 12 kiloa ja sen mitat ovat 13,8 x 13,8 x 4,5 tuumaa, mikä tarkoittaa, että sillä on matala välys ja se voi helposti puhdistaa huonekalujen ja pöytien alta.

Sen polttoaineena on kohtuullinen 5200 mAh:n akkukenno. Yhtiön mukaan sen on tarkoitus tarjota 180 minuutin puhdistus yhdellä latauksella. Se tekee kuitenkin tilaa latausdokumentille 120-130 minuutin kuluttua.

Äänien osalta se on yksi hiljaisimmista robotti-imureista, joita olen tähän mennessä testannut. Mutta jos haluat sen olevan vielä hiljaisempi, voit tietenkin käyttää sitä hiljaisessa tilassa.

Plussaa

 • Mukana on tuki virtuaalisille rajoille.
 • Se voi puhdistaa ja mopata.
 • Voit ajoittaa siivouskerrat oheissovelluksen avulla.
 • Se voidaan helposti integroida älykkääseen kotiisi.

Miinukset

 • Se ei automaattisesti vältä mattoa moppauksen aikana.
Myynti 4,298 Arvostelut Roborock S6 MaxV Roborockin S6 on toiseksi paras valintamme, koska se on hiljainen mutta tehokas työhevonen. On hämmästyttävää, miten se pysyy perässä, kun talossa on paljon karvaisia lemmikkejä. Se on todella vahva, jos haluat, että talosi mopataan säännöllisesti. Varo vain asettamasta moppauskieltoalueita, jos talossasi on mattoja. Tarkista hinta.

Neato Robotics Botvac D7 - Paras robotti-imuri asuntoihin

Seuraavaksi on vuorossa monipuolinen Neato Botvac D7, joka on suunniteltu keräämään kaikki roskat lattialta ilman, että mitään jää huomaamatta, olipa kyse sitten pölystä, lemmikkien karvoista tai suuremmista likapalasista.

Siinä on myös kehittynyt laserjärjestelmään perustuva navigointi. Sovellus on intuitiivinen ja erittäin käyttäjäystävällinen, mikä teki sen ohjaamisesta erittäin helppoa.

Parasta on, että Botvac D7 tarjoaa monia integrointimahdollisuuksia, jopa kolmannen osapuolen älykkäiden kodin laitteiden kanssa.

Minulta kesti tuskin 5 minuuttia integroida laite älykkääseen kotiini.

Testatessani laitetta huomasin, että se liikkuu järjestelmällisesti, aivan kuin se tuntisi tiensä alueelle.

Tämä on järkevää, koska sen tukena on laserohjattu järjestelmä, joka navigoi älykkäästi talossasi.

Botvac D7 pääsi esteiden ohi juuttumatta.

Lisäksi voit ohjata sitä puhelimellasi, vaikka se juuttuisi toisinaan jumiin. Voit myös käyttää tätä vaihtoehtoa, kun haluat suunnata robotti-imurin keskitettyyn sotkuun.

Tämän lisäksi voit myös asettaa No-Go -linjoja ja -alueita, hallita karttoja ja vyöhykkeiden puhdistusta sovelluksessa, joka on erittäin helppokäyttöinen.

Sinun tarvitsee vain asentaa sovellus Play Storesta tai App Storesta ja luoda tili.

Laite tukee sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n Wi-Fi-yhteyttä, joten sen liittäminen reitittimeen ei myöskään ole ongelma.

Puhdistustavat ja lattiatyypit

Neato Robotics Botvac D7 tarjoaa kolme puhdistustilaa: House, Spot ja Manual.

Talotilassa voit lisäksi asettaa sen Eco- ja Turbo-puhdistusprofiileihin.

Kuten nimestä voi päätellä, Eco-tilassa se on hiljaisempi ja kuluttaa vähemmän akkua. Tämä tapahtuu kuitenkin pienemmän imutehon vuoksi.

Spot-tila perustuu sovelluksen avulla asetettavaan puhdistussäteeseen, kun taas manuaalisessa tilassa voit hallita robotin kulkua sovelluksen pohjapiirroksen avulla.

Se pystyi imemään kaikenlaista pölyä ja roskia, myös ihmisten ja lemmikkieläinten karvoja.

Jos talosi on kuitenkin suurempi, roska-astia on ehkä tyhjennettävä siivouskertojen välillä.

Lattiatyypeistä voidaan todeta, että se selviytyy helposti kaikenlaisista pinnoista, kuten puusta, matosta ja laatoista.

Suunnittelu, akku ja ääni

Botvac D7:ssä on ainutlaatuinen D-muotoilu, joka on suunniteltu erityisesti kulmien ympärillä tapahtuvaan tehokkaaseen puhdistukseen.

Pyöreät robotti-imurit eivät pääse kulmien päähän, ja niihin jää yleensä roskia.

Sen mitat ovat 3,9 x 13,2 x 12,7 tuumaa, joten se voi helposti siirtyä huonekalujen alle, ellei siinä ole erittäin matalaa tilaa.

Laitteen alla on kaksi pyörää, rullaharja ja pieni pyörivä harja.

Rullaharja on hieman suurempi kuin robotti-imureissa yleensä olevat harjat.

Akku kestää 120 minuuttia yhdellä latauksella, ennen kuin se latautuu uudelleen.

Vaikka laite ei olekaan kovin meluisa, siitä kuuluu koneen hurina, kuten tavallisista pölynimureista.

Plussaa

 • Navigointiominaisuudet ovat loistavat.
 • Vuorovaikutteiset siivouskartat tekevät siitä helppokäyttöisen.
 • Voit lisätä sovelluspohjaisia virtuaalisia rajoja.
 • Kolmannen osapuolen integrointi on plussaa.

Miinukset

 • Roskakori on pieni.
3,104 Arvostelua Neato Botvac D7 Neaton Botvac D7 on yksi älykkäimmin suunnitelluista robotti-imureista markkinoilla tällä hetkellä. Neato on toteuttanut D-muotoisen muotoilun, jotta se pääsee jokaiseen nurkkaan. Ohjelmistopuolella sen laserohjattu navigointi ja mahdollisuus käyttää unstuck se puhelimen avulla on todellinen siunaus. Tarkista hinta

iRobot Roomba s9+ - Parhaat lisävarusteet HomeKit-robotti-imurissa

iRobot Roomba S9+ -robotti-imurissa on kirjaimellisesti kaikki mahdolliset robotti-imurointiominaisuudet. Suosikkini on sen itsepuhdistusjärjestelmä.

Robotti puhdistaa harjat ja tyhjentää roskiksen automaattisesti.

Roomba ohjaa talossasi älykkäiden karttojen avulla, jotka on rakennettu sovelluksessa useiden laserjärjestelmien ja kameroiden avulla.

Robotti on suunniteltu oppimaan talosi pohjapiirustus, jolloin se pystyy siivoamaan kaikki alueet ilman, että mitään jää huomaamatta.

Se tuntee keittiön olohuoneesta, joten voit helposti pyytää sitä puhdistamaan tietyn huoneen tai alueen ilman manuaalista navigointia.

Laitteessa on melko yksinkertainen sovellusasennus, jonka avulla voit myös ohjata sitä äänikomennoilla. Sovelluksessa on omat välilehdet Aikataulu, Historia, Smart Maps, Ohje ja Asetukset.

Puhdistustavat ja lattiatyypit

Robotti-imurissa on erilaisia puhdistustiloja, ja se pystyy käsittelemään kaikenlaisia lattiatyyppejä.

Voit valita 40 kertaa enemmän imutehoa tarjoavan Syväpuhdistuksen, kehittyneitä antureita ja kahta kumiharjaa käyttävän tehokkaan puhdistuksen sekä manuaalisen tilan välillä.

Siinä on myös moppausvaihtoehto, joka voidaan aktivoida, kun kuivapesu on tehty. Imurissa on myös korkean hyötysuhteen suodatinloukut, jotka voivat pidättää 99 prosenttia kissojen ja koirien allergeeneista.

Suunnittelu, akku ja ääni

Tässä Roombassa on D-muoto, joka puhdistaa seinien reunat ja jalkalistat tehokkaasti.

Siinä on myös erityisesti suunniteltu kulmaharja, joka optimoi kulmien ja reunojen puhdistuksen.

Akun kesto on 120 minuuttia, mikä riittää yhden tason puhdistamiseen kerrallaan.

Lisäksi laite on suhteellisen hiljainen, eikä se aiheuta melua, kun se liikkuu talossa.

Plussaa

 • Siinä on itsestään tyhjentyvä roskakori.
 • Edistyksellinen älykäs navigointi on loistava.
 • Siinä on suuri imuteho.
 • Voit käyttää sitä Alexan ja Googlen kodin kanssa.

Miinukset

 • Se ei ole halpaa.
Myynti 2,622 Arvostelut iRobot Roomba S9+ Kuuntele, olen nähnyt elämässäni paljon robotti-imureita. Mutta tämä on TODELLA tehokas ja ERITTÄIN älykäs. Se oppii talosi erottamaan huoneen toisesta. Roomba S9:n ei tarvitse huolehtia siivoamisesta tai tyhjennyksestä. 40 kertaa normaalia imutehoa suurempi Deep Clean -tilan imuteho antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua, kun lapsesi tuovat likaa sisälle.Se on epäilemättä premium-tarjous. Tarkista hinta.

eufy RoboVac 15c - Paras edullinen robotti-imuri

eufy RoboVac 15c on uusin tulokas eufyn robotti-imurivalikoimassa. Sen mukana tulee fyysinen kaukosäädin, jolla voit navigoida ja ohjata imuria.

Voit muuttaa imutehoa, puhdistustilaa ja aloitus- tai lopetuskohtaa kaukosäätimellä.

Pölynimurissa on eufyn oma BoostIQ-teknologia, joka käyttää yli kymmentä infrapuna-anturia auttamaan robottia suunnistamaan talossasi.

Vaikka näyttää siltä, että kone liikkuu satunnaisesti huoneen poikki, se ei kulje polkua kahdesti, vaan kattaa koko alueen.

Liitännäissovellus on tämän laitteen kohokohta. Sen käyttöönotto oli melko yksinkertaista, kiitos puhtaan ja silmiä hivelevän minimaalisen käyttöliittymän. Voit navigoida laitteessa suunta-alustan avulla.

Sovellus mahdollistaa myös kieltoalueiden asettamisen, mutta se ei kuitenkaan tue virtuaalisia rajoja, jotka estäisivät imurin kaatumisen.

Puhdistustavat ja lattiatyypit

eufy RoboVac 15c -puhdistimessa on 3-pisteinen puhdistusjärjestelmä, joka käyttää kolmea harjaa irrottamaan roskat tehokkaasti ja poistamaan ne suurella imuteholla.

Siinä on useita puhdistustiloja, mukaan lukien manuaalinen tila ja turbo-tila. Jälkimmäinen vaatii paljon enemmän akkua.

Toisaalta siinä on suurempi pölysäiliö, ja sillä voidaan puhdistaa suurempi alue kerralla.

Siksi se sopii erinomaisesti isompaan taloon. Lisäksi se selviytyy kaikentyyppisistä lattioista, ja siinä on erittäin pehmeä siirtymisjärjestelmä. Suhteellisen suuret pyörät kiipeävät helposti mattojen ja ovien vierustojen yli.

Suunnittelu, akku ja ääni

Eufy-imurissa on tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, jossa on matala välys. Se tarjoaa 100 minuutin puhdistusajan vakiotilassa, ennen kuin se palaa takaisin lataustelakkaansa.

Se on suhteellisen hiljainen imuri, kiitos kehittyneen harjattoman moottorin, joka toimii melko hiljaisesti.

Tietenkin se pitää jonkin verran ääntä, mutta ei niin paljon, että se häiritsisi huoneessa olevia ihmisiä.

Plussaa

 • Siinä on kolme imutasoa.
 • Sovelluksen ohjaimet ovat melko yksinkertaiset ja käyttäjäystävälliset.
 • Se pystyy navigoimaan hyvin ilman valvontaa.
 • Kone on suhteellisen hiljainen.

Miinukset

 • Se ei tue virtuaalisia rajoja.
12,229 Arvostelut eufy RoboVac 15c Jos haluat päästä mukaan robotti-imuripeliin, mutta haluat aloittaa kohtuuhintaisella robotilla, eufy RoboVac saattaa olla juuri sinulle sopiva. Ohjaus ja käyttöliittymä ovat todella yksinkertaiset, ja se tekee työnsä todella hyvin ilman varsinaista valvontaa. Se toimii kaikenlaisilla lattioilla ja saa lian todella irti, varsinkin turbotilassa. Tarkista hinta.

Miten valita HomeKit-yhteensopiva robotti-imuri?

Robotti-imurin valintaan vaikuttavat muun muassa seuraavat tekijät:

Jos sinulla on pienempi talo tai asut asunnossa, satunnainen navigointijärjestelmä saattaa sopia sinulle.

Se ei kuitenkaan ole akkutehokas eikä tehokas siivouksen kannalta, sillä robotti saattaa jättää joitakin tahroja.

On parempi, että valitset pölynimurin, jossa on vähintään vähimmäistaso älykkyyttä navigoinnin suhteen.

Useimmat yritykset tarjoavat nykyään omaa navigointiteknologiaansa robotti-imureiden kanssa.

Hakemus

Pääasiallinen vuorovaikutus robotti-imurin kanssa tapahtuu sen mukana tulevan sovelluksen kautta.

Siksi on erittäin tärkeää, että sovellus on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen.

Vaikeakäyttöinen tai monimutkainen sovellus vaikeuttaa laitteen hallintaa.

Puhdistustilat

Perusrobotti-imurissa on vakio-, laikku- ja turbopuhdistustilat, joten näitä pitäisi olla vähimmäisvaatimuksena, kun etsit puhdistuslaitetta.

Jos sinulla on varaa, valitse imuri, jossa on moppausmahdollisuus.

Lattiatyypit

Robotti-imurin pitäisi pystyä käsittelemään kaikkia lattiatyyppejä.

Jos talossasi on paljon pehmeitä mattoja, varmista, että imuri, johon investoit, on suunniteltu käsittelemään niitä, sillä useimmat laitteet eivät pysty siihen. Ne jäävät yleensä jumiin.

Anna robotin hoitaa imurointi puolestasi

Esineiden internetin yleistyessä yhä useammat yritykset valmistavat robotti-imureita. Valittavana on lukemattomia vaihtoehtoja.

Näin ollen on erittäin tärkeää tietää vaatimukset ennen kuin investoit robotti-imuriin.

Paras valintani on Roborock S6 MaxV, koska se on täydellinen tasapaino puhdistuksen, käyttäjäystävällisyyden ja riittävän akunkeston välillä.

Jos haluat tehdä kaikkesi ja etsit jotain, joka siivoaa talosi ja myös itsensä, iRobot Roomba s9+ (9550) -robotti-imuri saattaa olla juuri sinua varten.

Pienempiin taloihin tai asuntoihin kannattaa tutustua Neato Robotics Botvac D7:ään. Siinä on matalampi välys ja riittävästi pölysäiliökapasiteettia.

Jos etsit budjettiystävällistä vaihtoehtoa, valitse eufy RoboVac 15c, joka tarjoaa suuren imutehon ja hyvät navigointiominaisuudet.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Roomba Vs Samsung: Paras robotti-imuri voit ostaa nyt [2021]
 • Toimiiko Roomba HomeKitin kanssa? Kuinka yhdistää?
 • Toimiiko Roborock HomeKitin kanssa? Kuinka yhdistää?

Usein kysytyt kysymykset

Onko Roomba yhteensopiva HomeKitin kanssa?

Voit yhdistää Roomban HomeKitiin Homebridgen avulla.

Onko Apple HomeKit ilmainen?

Kyllä, HomeKit on ilmainen.

Mistä HomeKit tietää, että olen kotona?

Tätä varten sinun on yleensä liitettävä se valvontakameraan tai annettava keskukselle sijaintitietosi.

Toimiiko Apple HomeKit IFTTT:n kanssa?

Kyllä, voit integroida älykkäitä tuotteita HomeKitiin IFTTT:n avulla.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.