Parhaat älykkäät tuuletusaukot Nest termostaatille, jotka voit ostaa tänään

 Parhaat älykkäät tuuletusaukot Nest termostaatille, jotka voit ostaa tänään

Michael Perez

Nest-termostaatin käyttäjänä olen kamppaillut paljon Nest-yhteensopivan älykkään tuuletusaukon löytämisen kanssa.

Siitä lähtien, kun Google lopetti "Works with Nest" -ohjelman ja aloitti "Works with Google Assistant" -ohjelman, älykkäät tuuletusaukot, jotka ovat suoraan yhteensopivia Nest-termostaattien kanssa, ovat kuolleet sukupuuttoon.

Jotkut toimivat kuitenkin edelleen Nest-termostaattien kanssa ilman suoraa viestintää. Haasteena on löytää paras tarpeisiimme sopiva.

Jälkeen skimming läpi artikkeleita, arvostelut, ja videoita tuntikausia, Olen vihdoin löytänyt kaksi parasta poimii Nest termostaatit :

Kun otetaan huomioon kaikki tekijät, Flair Smart Vent on paras valinta Nest-termostaateille, koska se on yhteensopiva Google Assistantin kanssa, akun pitkä käyttöikä, edullinen hinta ja konfiguroitavuus.

Tuote Yleisesti paras Flair Smart Vent Keen Smart Vent -suunnittelu Akku 2 C-paristoa 4 AA-paristoa Nest-yhteensopiva Google Assistant -yhteensopiva Saatavilla olevien kokojen määrä 4 10 Lisävarusteet Flair Puck Keen Smart Bridge Hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Paras kokonaistuote Flair Smart Vent Design Akku 2 C-paristoa Nest-yhteensopiva Google Assistant -yhteensopiva Saatavilla olevien kokojen määrä 4 Lisävarusteet Flair Puck Hinta Tarkista hinta Tuote Keen Smart Vent -suunnittelu Design Akku 4 AA-paristoa Nest-yhteensopiva Google Assistant -yhteensopiva Saatavilla olevien kokojen määrä 10 Lisävarusteet Keen Smart Bridge Hinta Tarkista hinta

Flair Smart Vents - Paras älykäs tuuletusaukko Nest-termostaatille

Flair Smart Vent seuraa lämpötilaa jokaisessa huoneessa, johon olet asentanut älykkään tuuletusaukon ja Flair Puckin.

Sen jälkeen se ohjaa älykkäiden tuuletusaukkojen avaamista ja sulkemista kussakin huoneessa huoneen lämpötilan säätämiseksi.

Flairilla on oma termostaatti/älykäs anturilaite, joka tunnetaan nimellä Flair Puck.

Tämä on kaksiteräinen miekka, sillä se on ostettava Flair Smart Vent -laitteen ostamisen lisäksi.

Vaikka sinulla olisi jo Google Nest -termostaatti, sinun on silti ostettava vähintään yksi Puck tuuletusaukkoa varten, mikä lisää alkuperäisiä hankintakustannuksia.

Flair Puck mittaa erilaisia tekijöitä, kuten huoneen lämpötilaa, kosteutta, painetta jne.

Se myös valvoo, kuka huoneessa on, ja käynnistää huoneen yksilölliset esiasetetut ilmastoasetukset.

Flair-venttiilien akunkesto on lähes kaksi kertaa pidempi kuin sen markkinoilla olevien kilpailijoiden - myös Keen-venttiilien - akunkesto.

Tämä pitkä käyttöikä johtuu Flair-venttiileissä olevista 2 C-paristoista.

Lisäksi ne voidaan liittää kotimme sähköverkkoon. Paristojen vaihtamisesta ei siis tarvitse huolehtia Flair-venttiilien kanssa.

Flair Smart Vents -ilmaventtiileitä on saatavana neljässä eri koossa - 4″ x 10″, 4″ x 12″, 6″ x 10″ ja 6″ x 12″. Nämä koot riittävät useimpiin koti- ja toimistokäyttöihin.

Flairin etulyöntiasema Keeniin verrattuna on kuitenkin se, että se on yhteensopiva Google Assistantin kanssa.

Sinun on hyvä tietää, että markkinoilla ei ole tällä hetkellä saatavana yhtään älykästä tuuletinta, joka olisi yhteensopiva Nest-termostaattien kanssa.

Lähin valinta on Flair-venttiili, joka on yhteensopiva Google Assistantin kanssa.

Koska Google Assistant voi ohjata myös Nest-termostaattia, Flair-venttiilit voivat toimia Nest-termostaattien kanssa.

Etupaneelit on valmistettu metallista, mikä lisää sen kestävyyttä.

Tämä on valtava etu, kun otetaan huomioon, että useimmat nykyisin saatavilla olevat älykkäät tuuletusaukot ovat joko kokonaan muovia tai osittain muovia ja metallia.

Flair-sovellus tekee kotisi ilmaston säätämisestä melko yksinkertaista.

Sovelluksen avulla voit asettaa ajastetun jäähdytyksen/lämmityksen, ottaa käyttöön geofencing-toiminnon, joka sammuttaa tuuletusaukot, kun et ole kotona, ja paljon muuta.

Toinen Flairin tarjoama ominaisuus on integrointi useiden muiden älykkäiden kotijärjestelmien, kuten SmartThingsin ja Alexan, kanssa.

Plussaa

 • Parempi akkukapasiteetti kuin useimpien kilpailijoidensa, ja se voidaan asentaa kiinteällä johdolla.
 • Täysmetallinen runko parantaa kestävyyttä
 • Moderni, tyylikäs muotoilu.
 • Helppo asentaa, erinomaiset toiminnot ja kokoonpanot.
 • Flair-sovelluksen avulla voit hallita huonelämpötilaa helposti.
 • Luotettava, ja siinä on erinomainen älykäs automaatio ja huonekohtainen lämpötilan säätö.
 • Helppo integroitavuus olemassa oleviin LVI-järjestelmiin.

Miinukset

 • Kyvyttömyys integroitua suoraan Nestin kanssa.
 • Ei niin monia tuuletusaukon kokovaihtoehtoja kuin Keenin tuuletusaukoissa.

Sen räätälöintimahdollisuudet, yhteensopivuus ja hallittavuus tekevät Flair-älykkäistä tuuletusaukoista ainutlaatuisen tuotteen.

Se on ensimmäinen valintani kaikille, jotka kysyvät minulta suosituksia.

380 Arvostelut Flair Smart Vent Flair Smart Vent on ecobee-käyttäjän valinta, koska Flair on ecobeen virallinen integrointikumppani. Vaikka tarvitset Puckin älykkään tuuletusaukon käyttämiseen, Puckin ja tuuletusaukon tarjoamat ominaisuudet ovat erittäin hyviä hintaansa nähden. Erilliset anturit, jotka mittaavat lämpötilaa, kosteutta, painetta ja ympäristön valoa, antavat sinulle räätälöidyn kokemuksen.Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi tämä on meidän valintamme kokonaisuutena parhaaksi. Tarkista hinta.

Keen Smart Vents - Paras älykäs tuuletusaukko valvontaan ja automaatioihin

Keen Smart Vents voi ohjata tuuletusaukkojen avautumista ja sulkeutumista huoneen tai useamman huoneen ilmavirran hallitsemiseksi.

Ne voivat tehdä tämän ottamalla lukemia tiettyyn huoneeseen asennetuista antureista ja säätämällä niitä vastaavasti.

Samoin kuin Flair, Keen Smart Vents tarjoaa neljä eri kokoa - 4″ x 10″, 4″ x 12″, 6″ x 10″ ja 6″ x 12″, joita voidaan laajentaa seuraaviin kokoihin lisäsarjojen avulla - 4″ x 14″, 8″ x 10″, 8″ x 12″, 6″ x 14″, 8″ x 14″, 10″ x 10″ ja 12″ x 12″.

Flair-sovelluksen vastine Keen-venttiilien tapauksessa on Keen Home -sovellus. Tämän sovelluksen avulla voit helposti säätää huoneidesi lämpötilan.

Keen Home -sovelluksen avulla useiden huoneiden ilmastoasetuksia voidaan hallita pelkästään älypuhelimella.

Jotta Keen Home Smart Vents ja Nest Thermostat -termostaatti voisivat toimia täydellisesti yhdessä, sinun on asennettava Keen Home Smart Bridge.

Smart Bridge yhdistää älykkäät tuuletusaukot ja lämpötila-anturit internetiin, joten voit seurata kotisi ilmastoa suhteellisen helposti.

Rakenteesta puheen ollen, valkoiset etulevyt on kiinnitetty tuuletusaukkoihin magneeteilla.

Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa magneettilevyn huoltoa varten yksinkertaisesti.

Jos etulevy vaurioituu, voit myös helposti korvata sen samanlaisella kappaleella. Näin ollen et tarvitse ylimääräisiä työkaluja huoltoon,

Keen Smart -tuuletusaukkojen ainutlaatuinen ominaisuus on se, että siinä on laaja valikoima automaatio-ominaisuuksia, joiden avulla se voidaan integroida täydellisesti älykotiin.

Siinä on myös mekanismi paineen ja lämpötilan valvomiseksi, mikä suojaa tuuletusaukkoja vaurioilta pitkällä aikavälillä - jotain, mikä Flair-venttiileistä puuttuu.

Keenin älykkäässä tuulettimessa on myös sisäänrakennettu LED-valo, joka toimii tuulettimen tilan ilmaisimena, kuten akun tyhjeneminen, Wi-Fi-yhteyden muodostaminen, lämmitys jne., vilkkumalla eri värejä.

Jos Keen-venttiilin yhteys älykotijärjestelmään katkeaa, vilkkuva valo ilmoittaa sinulle tapahtumasta.

Plussaa

 • Magneettinen etupaneeli helpottaa asennusta ja huoltoa.
 • Mahdollistaa integroinnin useiden älykkäiden keskusten ja älykkäiden kodinkoneiden kanssa.
 • Keen-sovellus mahdollistaa paremman hallinnan ja monipuolisuuden.
 • Tuuletusaukko paine- ja lämpötilapiikkien tarkistamiseksi.

Miinukset

 • Aikataulutusvaihtoehto ei salli tarkan ajan asettamista, joten se on joskus epätarkka.
 • Vaatimus Keen Smart Bridge -sillasta lisää kustannuksia.

Keen-ilmastointilaitteissa on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka auttavat sinua säätelemään kotisi ilmastoa vaivattomasti. Se on kiistatta erinomainen valinta Nest-termostaatille.

150 Arvostelua Keen Smart Vents Keenin älykkäässä tuuletusaukossa on älykkäät vyöhykkeistämisominaisuudet, joiden avulla voit säätää ja personoida ilmavirran huoneeseen. Magneettikannen ansiosta itse tuuletusaukkoon pääsee myös helposti käsiksi, mikä helpottaa huoltoa. Tuuletusaukko voi aistia ilmanpaineen ja lämpötilan ja säätää itseään sen mukaisesti parhaiden olosuhteiden saavuttamiseksi. Tarkista hinta

Miten valita oikea Smart Vent pitää viileä

Etkö vieläkään ole varma, minkä älykkään tuulettimen ostaisit? Tässä on ostajan opas, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan tuulettimen termostaatillesi.

Kustannukset

Keenin tuuletusaukot maksavat vain hieman enemmän kuin Flairin tuuletusaukot. Mutta kun ajatellaan kokonaista taloa, on asennettava useita tuuletusaukkoja ja asennettava lisälaitteita kyseisiin tuuletusaukkoihin.

Jos sinulla on siis vähän rahaa, valitse Flair-ilmaventtiilit.

Kestävyys

Flairin älykkäät tuuletusaukot on valmistettu kokonaan metallista Keenin tuuletusaukkojen sijaan, joissa on metallinen runko ja muovinen kansi. Kestävyyskilpailussa voittajaksi selviytyy siis Flairin tuuletusaukot.

Yhteensopivuus

Keenin tuuletusaukot ovat yhteensopivia ääniavustajien, kuten SmartThings, Nest ja Alexa, kanssa.

Flair-venttiilien kanssa yhteensopivien ääniavustajien luetteloon kuuluvat Nest, Alexa, Google Home ja Ecobee.

Voit siis valita älykkään tuuletusaukon sen mukaan, millainen ääniavustaja sinulla on kotona.

Lopulliset ajatukset

Sekä Flair- että Keen-venttiileillä on useita etuja toisiinsa nähden.

Helppo ylläpito ja turvallisuus antavat etulyöntiaseman Keen-venttiileille, kun taas yhteensopivuus, kustannukset ja konfiguroitavuus nostavat Flair-venttiilit takaisin kärkeen.

Jos etsit älykästä tuuletinta, joka integroituu täydellisesti Google Assistantiin, valitse Flair Smart Vent.

Jos etsit älykästä ilmanvaihtokonetta, jossa on upeat automaatio-ominaisuudet, jotta voit

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Parhaat älykkäät tuuletusaukot mukautetun huonetason lämpötilan säätöön
 • Nest-termostaatin vilkkuvat valot: Mitä kukin valo tarkoittaa?
 • Nest-termostaatin akku ei lataudu: Miten korjata?
 • Paras HomeKit-ilmanpuhdistin puhdistaa älykkään kodin

Usein kysytyt kysymykset

Kumpi on parempi: Ecobee vai Nest?

Jos pidät räätälöinnistä ja ääniavustajan ohjauksesta, kannattaa valita Ecobee-termostaatti.

Jos taas pidät tyylikkäästä muotoilusta, Nest on täydellinen valinta sinulle.

Miten yhdistää Flair Google Assistantiin?

Flair-laitteen ja Google Assistantin yhdistäminen edellyttää seuraavaa:

 1. Flair-sovellus
 2. Flair-tili

Mene Flair-sovelluksessa kohtaan Flair Menu -> System Settings -> Home Settings ja aseta System arvoksi "Auto".

Nyt voit käyttää Google Assistantia Flair-laitteen ohjaamiseen.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.