Ovatko onn-televisiot hyviä?: Teimme tutkimuksen

 Ovatko onn-televisiot hyviä?: Teimme tutkimuksen

Michael Perez

Ollessani hiljattain Walmartissa huomasin uuden televisiomerkin, jota en ollut aiemmin nähnyt, nimeltä onn.

Vaikka heidän televisiot näyttivät hyviltä, en ollut varma, oliko tuotemerkki luotettava ja olivatko heidän tuotteensa hyviä.

Olin joka tapauksessa etsimässä televisiota yhteen makuuhuoneeseeni ja halusin jotain halvempaa, mikä piti paikkansa useimpien näkemieni onn-televisioiden kohdalla.

Saadakseni lisätietoja tästä tuotemerkistä menin kotiin ja käännyin internetin puoleen, josta sain paljon tietoa heidän televisioistaan.

Monien tuntien perusteellisen tutkimuksen jälkeen minulla oli tarpeeksi tietoa ymmärtääkseni, mitä tämä tuotemerkki osaa ja mitkä ovat sen parhaat televisiot.

Tässä artikkelissa käydään läpi, mitä onn-televisio on ja mitä sinun ei pitäisi etsiä onn-televisiosta, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen, kun harkitset onn-televisiota.

Onn on Walmartin kunnollinen tuotemerkki, joka valmistaa budjettitelevisioita, jotka tekevät kaikki perusasiat, joita voit odottaa, kun maksat niiden pyytämät hinnat.

Lue, mikä tekee onnista erottuvan ja mitkä ovat sen parhaat mallit.

Kuka tekee Onn-televisioita?

Onn-televisiot ovat Walmartin tuotemerkki, ja sen vuoksi voit hankkia niitä vain fyysisestä Walmart-myymälästä tai verkkokaupasta.

Walmart ei kuitenkaan valmista näitä televisioita, vaan se teettää televisiot sopimuksella Taiwanissa ja Kiinassa sijaitsevilla alkuperäisvalmistajilla.

Tämän jälkeen ne ulkoistavat myynnin jälkeisen tuen kolmansille osapuolille.

Tämän vuoksi Onn-televisiot on hinnoiteltu kilpailijoitaan halvemmaksi, koska niiden valmistus ja huolto voi olla halvempaa, jos Walmart ei tee sitä itse.

Jos olet kuullut Walmartin Durabrand-tuotemerkistä, onn on jotakin vastaavaa, ja se on vain tuotemerkki elektroniikalle, jota markkinoidaan yksinomaan Walmartissa.

Mitkä ovat Onn TV:n vahvuudet?

Onn on erinomainen tuotemerkki sen tarjoaman vuoksi, mutta se, mikä on hyvä jollekin, ei välttämättä ole sitä jollekin toiselle.

On siis tärkeää hallita odotuksia ja saada oikea käsitys siitä, mitä hyvää voit odottaa onnilta ennen kuin harkitset television ostamista heiltä.

Onn-televisiot ovat kunnollisia älytelevisioita, eikä niissä ole mitään ylimääräisiä ominaisuuksia tai mitään, mikä herättäisi huomiota.

Niissä on kaikki älytelevisiolta odotettavissa olevat ominaisuudet, kuten HDR tai hyvä käyttökokemus.

Niissä ei kuitenkaan ole kaikkia Sonyn tai Samsungin ominaisuuksia, kuten älykästä kuvan skaalausta tai suurta virkistystaajuutta.

Onn-televisioiden käyttämä Roku Smart TV -käyttöjärjestelmä on hyvin suunniteltu, ja se on sama käyttöliittymä kuin missä tahansa Roku-laitteessa, mutta värit on hieman muutettu brändin teeman mukaisesti.

Minimalististen ominaisuuksien ja lisensoidun käyttöjärjestelmän ansiosta onn-televisiot ovat edullisia, kun otetaan huomioon niiden tarjoamat ominaisuudet, mikä on niiden suurin vahvuus.

Mitä onn voi tehdä paremmin

Vaikka onn tekee muutamia asioita oikein, on muutamia alueita, joilla se voi parantaa, lähinnä ominaisuuksien ja yleisen rakenteen laadun osalta.

Televisiot näyttävät ensisilmäyksellä hyviltä, mutta tarkemmin tarkasteltuna niissä on käytetty huonolaatuista muovia, joka taipuu ja taipuu liikaa, kun sitä painaa liian kovaa.

Se on kuitenkin se, mitä tuon hintaisesta televisiosta saa, mikä on yksi kompromisseista.

Toinen näkökohta, jonka haluaisin nähdä parantuneen uudemmissa Onn-malleissa, olisi korkeampi virkistystaajuuspaneeli, ainakin jossakin niiden korkealuokkaisimmista malleista.

Tämä auttaa suuresti toimintaelokuvien nopeatempoisissa kohtauksissa tai pelattaessa pelejä televisiossa.

Onnilla on mahdollisuus lisätä näitä parempia paneeleita ajan myötä, koska tekniikka halpenee tulevaisuudessa.

Parhaat onn TV-mallit

Seuraavissa osioissa tarkastelemme joitakin Onnin parhaista malleista ja sitä, mikä erottaa ne muista malleista.

Onn-luokan 4K Roku Smart TV - paras kokonaisuus

Onn Class 4K Roku Smart TV on onn-brändin ruumiillistuma, sillä se tarjoaa kunnollisen 4K-kokemuksen ja hyvin suunnitellun käyttöliittymän sisäänrakennetun Rokun ansiosta.

Tämä televisio tukee HDR10:tä, mutta paneelin alhainen huippukirkkaus ei anna sille mahdollisuutta hyödyntää HDR-standardin laajempaa väriskaalaa.

Muotoilultaan televisio on minimalistinen ja näyttää hyvältä seinällä, sillä sen ohuet kehykset täydentävät kehyksetöntä muotoilua.

Televisio ei auta piilottamaan kaapeleita eikä siinä ole kaapelinhallintaominaisuuksia, ja sinun on tehtävä se itse, jotta olohuoneen seinä pysyy siistinä.

Televisiossa ei ole paikallista himmennystä, joten kontrastisuhde ja väritarkkuus ovat parhaimmillaankin keskinkertaisia.

Television huippukirkkaus on myös muita televisioita alhaisempi, ja se kärsii, kun yrität katsoa sisältöä hyvin valaistussa huoneessa.

Vaikka katselukulmat ovatkin paremmat, kun sitä verrataan muiden merkkien vastaaviin televisioihin.

Paneelia ei ole suunniteltu pelaamiseen, sillä sen vasteaika on hidas ja virkistystaajuus 60 Hz.

Liitettävyyden osalta siinä on kaikki tarvitsemasi portit, kuten HDMI, USB, digitaalinen ääni ja ethernet-portti, jos haluat käyttää langallista internetiä.

Roku-ominaisuudet ovat samat kuin missä tahansa muussa Rokussa, joten älytelevisiokokemus on parhaita mahdollisia.

Onn Class 4K Roku Smart TV on paras valinta, jos etsit parasta onn-televisiota, jonka voit hankkia ja joka täyttää kaikki tarvitsemasi ominaisuudet.

Plussaa

 • Sisäänrakennettu Roku.
 • HDR10-tuki.
 • Minimalistinen muotoilu.
 • Laajemmat katselukulmat.

Miinukset

 • Ei Bluetooth

Onn QLED 4K UHD Roku Smart TV - Paras OLED-tv

Onn QLED 4K UHD Roku Smart TV on edullinen QLED-televisio, ja vaikka se ei ole yhtä hyvä kuin muiden merkkien tarjoamat QLED-televisiot, se on paras onnin tarjoama.

QLED-paneelin huippukirkkaus on suurempi, joten se toimii hyvin hyvin valaistuissa tiloissa ja tarjoaa parhaan mahdollisen HDR-suorituskyvyn, jonka voit saada tähän hintaan.

Et saa QLED-televisiota maksamallasi hinnalla kuin tämän television, ja se uhraa paljon tehdäkseen sen.

Älykkäät ominaisuudet ovat jotain, mitä tämä televisio ei jätä huomiotta, ja Roku OS on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen kaikille, vaikka ottaisitkin Roku-kaukosäätimen käyttöön ensimmäistä kertaa.

Vaikka paneelin taajuus on vain 60 Hz, se on hyvä, kun pelaat pelejä tai katsot toimintaelokuvia.

Se pystyy hieman parempaan liikkeiden interpolointiin ja vasteaikoihin.

Televisiossa on kehyksetön muotoilu, mutta siitä puuttuu edelleen kaapelinhallintaominaisuus, joka pitää kaapelit piilossa ja poissa näkyvistä.

Porttien ja liitettävyyden osalta siinä on neljä HDMI-porttia, komposiittivideoportti, 1 USB-portti ja 1 Ethernet-portti, jos haluat luopua Wi-Fi:stä.

Onn Class 4K QLED Roku Smart TV on Onnin tarjoama QLED-televisio, jonka avulla saat kunnollisen QLED-kokemuksen ja samalla sen edullisen hinnan.

Plussaa

 • QLED-paneeli.
 • Tehollinen virkistystaajuus 120 Hz.
 • Sisäänrakennettu Roku

Miinukset

 • Korkea vasteaika pelatessa.

Onn-luokan 1080p Roku Smart TV - Paras valinta budjetilla

Siirrymme ultra-budjetin segmenttiin, onn Class 1080p Roku Smart TV on onnin tarjoama 1080p-malli.

Se on tavallinen Onn-televisio, jossa on kaikki älykkäät ominaisuudet, mutta jonka kuvan tarkkuus on pienempi, 1080p.

Televisio on järkevä vain, jos etsit toissijaista näyttöä tai pienempää televisiota keittiöön, koska 1080p-paneeli on pienempi.

Lähes kaikki televisiot, jopa useimpien tuotemerkkien hintaluokassa, ovat 4K-kykyisiä, mutta onn on onnistunut laskemaan hintaa entisestään käyttämällä pienemmän resoluution paneelia.

Näytön suorituskyky on keskinkertainen, sillä sen virkistystaajuus on 60 Hz ja vasteaika hidas, mutta se hoitaa tehtävänsä kunnolla.

Tällä televisiolla voit tehdä mitä tahansa älytelevisiolla, mutta muista, että kokonaiskokemus näytöstä tai äänestä ei ole mitään ihmeellistä.

Plussaa

 • Saavutettava hinta.
 • Kohtuullinen suorituskyky hintaan nähden.
 • Sisäänrakennettu Roku

Miinukset

 • Huonoa laatua.

Lopulliset ajatukset

Nyt kun olemme nähneet, mitä Onn-brändi tarjoaa, on selvää, että nämä televisiot ovat enemmän suunnattu hintaluokan edulliseen päähän.

Onn-televisiot ovat loistavia toissijaisia televisioita, mutta jos harkitset Onn-televisiota upouuden television hankkimista, suosittelen etsimään muualta.

TCL ja Vizio valmistavat myös loistavia budjettitelevisioita, joissa on enemmän ominaisuuksia, kuten korkeammat virkistystaajuudet ja tuki muuttuville virkistystaajuuksille AMD FreeSyncin avulla.

Onn-televisiot ovat hyviä, älä erehdy, mutta on parempiakin vaihtoehtoja.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Parhaat televisiot, jotka toimivat Xfinity-sovelluksen kanssa
 • Parhaat TV-nostokaapit ja mekanismit futuristiseen kotiin
 • Parhaat 49-tuumaiset HDR-televisiot, jotka voit ostaa tänään
 • Parhaat Homekit-yhteensopivat televisiot, jotka voit ostaa tänään
 • Parhaat Alexa Smart televisiot älykkääseen kotiisi

Usein kysytyt kysymykset

Onko onn hyvämaineinen tuotemerkki?

Walmart omistaa onn-merkin, joten voit odottaa hyvää tuotetta maksamallasi hinnalla.

Useimmat onn-televisiot kuuluvat budjettisegmenttiin, joten älä odota kaikkia ominaisuuksia, joita saat kalliimmasta Sony- tai LG-televisiosta.

Onko onn TV älytelevisio?

Useimmat onn-televisiot ovat älytelevisioita, mutta tarkista sen tuoteluettelo tai laatikko.

Niiden älytelevisiot käyttävät Rokua, joka on melko hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen.

Onko onn TVS:llä takuu?

Onn-televisiot kuuluvat takuun piiriin, kuten useimmat elektroniikkalaitteet.

Ota yhteyttä onnin asiakastukeen saadaksesi tietää, onko televisiollesi myönnetty takuu.

Ovatko onn-televisiot 1080P?

Jotkin onn-tv-mallit pystyvät vain 1080p HD -tarkkuuteen, mutta on myös malleja, jotka tukevat 4K-tasoa.

Nämä ovat yleensä kalliimpia, koska niiden resoluutio on parempi.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.