Onko Nest Hello ilman tilausta sen arvoinen? Tarkempi tarkastelu

 Onko Nest Hello ilman tilausta sen arvoinen? Tarkempi tarkastelu

Michael Perez

Jos olet blogini vakituinen lukija, tiedät, että vannon Nest Hello -kameran nimeen, koska se on yksi vankimmista ovikellokameroista, joita olen koskaan käyttänyt.

Olen puhunut Nest Hello -laitteen asentamisesta ilman soittoa ja muun muassa.

Nest Hello ilman tilausta menettää erityisesti pääsyn tallennettuun kuvamateriaaliin, älykkäisiin hälytyksiin ja aktiviteettialueiden määrittämiseen. Käyttäjät voivat kuitenkin edelleen suoratoistaa live-materiaalia Nest Hello -palvelusta ilman tilausta.

Yksi seikka, joka aiheuttaa suurelle joukolle käyttäjiä epävarmuutta, on se, pitäisikö Nest Aware -tilaus tilata vai ei.

Vaikka Nest Aware on kalliimpi kuin sen kilpailijat, kuten Ring-tilaus, se tarjoaa useita vuorovaikutteisia ominaisuuksia, joita voi muokata käyttäjän tarpeiden mukaan.

Tämä mielessä pitäen on mielestäni tärkeää eritellä, mitä Nest Hello -laitteen käyttö tarkoittaa Nest Aware -tilauksen kanssa ja ilman Nest Aware -tilausta.

Nest Aware ja Nest Aware Plus: Mitä ne tarjoavat?

Nest Aware -paketti alkaa 6 dollarista kuukaudessa ja nousee 12 dollariin kuukaudessa, joka on Nest Aware Plus -paketin hinta.

Vaikka tämä on kalliimpi kuin sen kilpailija Ring Protect Basic, joka alkaa vain 3 dollarista kuukaudessa, lisäkustannuksilla on omat etunsa.

Aware kattaa kaikki Nest-laitteet, kuten Nest Cam Indoor, Cam Outdoor, Nest Hello jne., kun taas Ring Protect kattaa vain yhden laitteen.

Joten jos sinulla on Nest-ekosysteemi kotona, tämä olisi luultavasti paras vaihtoehto.

Seuraavassa on lueteltu Aware-tilauksen tarjoamat ominaisuudet:

 • Kuvamateriaalihistoria - 6$:n hinnalla voit tarkastella tapahtumavideomateriaalia viimeisten 30 päivän ajalta. Jos käytät Aware Plus -palvelua, saat jopa 60 päivän materiaalin. Tämä koostuu vain tiettyjen tapahtumien materiaalista, joka tallennetaan, kun liikettä havaitaan.
 • Aktiviteettialueet - Aware mahdollistaa tiettyjen alueiden asettamisen kiinteistölle, joilla liikkeen on käynnistettävä hälytys käyttäjälle.
 • Mukautetut hälytykset - Aware lähettää sinulle ilmoituksen, kun paketti jätetään kotiovellesi. Se voi myös hälyttää sinut, kun havaitset erilaisia ääniä, sillä se pystyy erottamaan ihmisäänet ja eläinten äänet toisistaan, ja se voi valikoivasti ilmoittaa sinulle mieltymystesi mukaan.
 • Käyttää Googlen huipputeknistä tekoälyä ilmoittaakseen, kun ovikello havaitsee vieraan tai tutut kasvot.
 • Jopa 10 päivän ajan 24/7 jatkuva kuvamateriaali tallennetaan turvallisesti pilvipalveluun. Tämä on kuitenkin saatavilla vain Nest Aware Plus -paketin yhteydessä.

Nest Hello ilman Aware-tilausta

Ilman Aware-tilausta monet edellä mainituista ominaisuuksista eivät ole käytettävissä, mutta voit silti pärjätä sillä, mitä on tarjolla, riippuen henkilökohtaisesta kiinnostuksestasi.

Suurin haittapuoli on se, että vaikka voit seurata suoraa kuvamateriaalia ympäri vuorokauden, sinulla ei ole pääsyä tallennettuun kuvamateriaaliin aiemmista tapahtumista.

Tämä voi olla ratkaiseva tekijä monille ihmisille, varsinkin jos olet huolissasi naapuruston turvallisuudesta.

Mielenkiintoista on, että menetät myös "älykkäät hälytykset", jos sinulla ei ole tilausta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet saisi mitään hälytyksiä, se ei vain suodata vääriä hälytyksiä algoritmisesti.

Se lähettää hälytyksiä jokaisesta havaitusta kohteesta tai aina kun havaitaan liikettä.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kulkukelpoinen eläin kulkisi ohi, se ilmoittaa siitä sinulle, eikä se erota ihmisiä, autoja tai eläimiä toisistaan, mikä voi johtaa moniin vääriin hälytyksiin.

Toinen Aware-suunnitelman hyödyllinen ominaisuus, joka jää käyttämättä, on still-kuvien ottaminen.

Nest-kamera ottaa tilannekuvan, kun se havaitsee kasvot tai asiaankuuluvan liikkeen, mikä voi olla hyödyllistä, kun haluat nähdä, kuka kävi talossasi.

Vaikka tämä ominaisuus on olemassa ilman tilausta, kuvat poistetaan 3 tunnin kuluttua.

Tästä voi olla haittaa, jos olet hetken aikaa poissa ja joku vierailee talossasi tuona aikana.

Onko Nest Aware -tilaus lisäkustannusten arvoinen?

Monet tekijät on otettava huomioon, kun päätetään, kannattaako Aware-suunnitelmaa käyttää vai ei.

 • Nest-ekosysteemi: Tähän voi kuulua Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor, Nest Hub Max jne. Aivan kuten Applen ekosysteemin omistaminen kotona edellyttää sen tuotteiden käytön lisäämistä, Nest-ekosysteemin omistaminen Aware-tilauksen kanssa on ehdottoman hyödyllistä. Nest Aware voi kattaa laajan valikoiman Nest-tuotteita, mukaan lukien niiden älykkäitä kaiuttimia. Toisaalta, jos omistat vain Hello-ovikellon, silloin6$ kuukaudessa maksaminen ei ehkä ole tehokkain tapa lähestyä asiaa, varsinkin kun sen kilpailija Ring Protect tarjoaa perustarpeet puoleen hintaan. Jos olet HomeKit-käyttäjä, voit nyt siirtää kaikki Nest-tuotteesi, mukaan lukien Nest Hello, HomeKitiin. Tämä ei kuitenkaan vaikuta päätökseen investoida Nest Awareen.
 • Paikkakunta: Asuinalueesi on toinen ratkaiseva tekijä. Nest Aware -tilauksen tarjoamat ominaisuudet voivat antaa hyvän varmuuden turvallisuudestasi. Viime päivien kuvamateriaalin helppo saatavuus voi olla erittäin tärkeää ryöstön sattuessa. Voit katsoa tapahtuman tapahtumahetkellä täydessä HD-tarkkuudessa ja käydä läpi kyseisen ajanjakson kuvamateriaalia, jotta et menetä mitään ratkaisevia yksityiskohtia, jotka ovat saattaneet jäädä huomaamatta.Vaikka puhelimesi tai tablettisi varastettaisiinkin, kaikki kuvamateriaali on edelleen nähtävissä, sillä se on tallennettu turvallisesti ja yksityisesti pilvipalveluun.
 • Kulkurihälytykset: Jos asut vilkkaalla alueella, jossa on vilkas liikenne, ilman liittymää voi osoittautua haitalliseksi. Tämä johtuu siitä, että Nest hälyttää kaikenlaisesta liikkeestä, jonka se havaitsee. Se ei erota, milloin ovellesi saapuu vieras ja milloin kulkukissa kulkee ohi. Jos asut kuitenkin rauhallisella alueella, jossa ei ole paljon vilskettä, tämä ei välttämättä ole haitaksi.ongelma

Pitäisikö sinun siis investoida Nest Awareen vai ei?

Miten sitten päätät, tarvitsetko tilauksen vai et? Se riippuu henkilökohtaisesta tilanteestasi ja edellä mainituista tekijöistä. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja hinta-laatusuhteesta.

Jos haluat vain kätevän ja helpon tavan tarkastella ovesi ulkopuolista tilaa aika ajoin, ilman tilausta on ehkä parempi valinta.

Jos kuitenkin olet huolissasi turvallisuudestasi ja haluat ryhtyä varotoimenpiteisiin tai jos sinulla on muita Nest-laitteita kotona, 6 dollaria kuukaudessa voi olla kannattava investointi turvallisuutesi kannalta.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Parhaat video-ovikellot ilman tilausta
 • Parhaat Apple Homekit -yhteensopivat video-ovikellot, jotka voit ostaa nyt
 • Kuinka tallentaa Ring Doorbell Video ilman tilausta: Onko se mahdollista?

Usein vastatut kysymykset

Mitä tapahtuu, jos en tilaa Nest Awarea?

Jos et tilaa Nest Aware -palvelua, Nest Hello -palvelua käytetään vain live-materiaalin seurantaan ja hälytyksiin kaikenlaisesta liikkeestä.

Jäät paitsi premium-tilauksen sisältämistä ominaisuuksista.

Miten voin käyttää pesän ovikelloa ilman tilausta?

Kyllä. Voit käyttää Nest Hello -palvelua ilman Aware-tilausta. Awarea käytetään vain hyödyllisten lisäominaisuuksien integroimiseen Hello-tuotteeseen, eikä se ole välttämätön ostos sen käyttämiseksi.

Ilman tilausta voit silti käyttää Hello-palvelua live-materiaalin seurantaan 24/7.

Kuinka paljon maksaa Nest Hello -tilaus?

Nest Awaren hinta vaihtelee hieman eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä Yhdysvalloissa Nest Aware -tilaus maksaa 6 dollaria kuukaudessa tai 60 dollaria vuodessa.

Nest Aware Plus -tilaus, jossa on lisäominaisuuksia Nest Awareen, maksaa 12$/kk tai 120$/vuosi Yhdysvalloissa.

Onko olemassa video-ovikelloa, joka ei vaadi tilausta?

Kyllä, markkinoilla on suuri määrä video-ovikelloja, jotka eivät vaadi mitään tilausta.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.