Murata Manufacturing Co. Ltd verkossa: Mikä se on?

 Murata Manufacturing Co. Ltd verkossa: Mikä se on?

Michael Perez

Kun puhelin muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon, odotat yleensä, että puhelimen merkki ja mallinimi näkyvät Wi-Fi-verkossa.

Mutta entä jos et näe sitä, vaan sen sijaan löydät tuntemattoman nimen, joka on yhdistetty kotisi Wi-Fi-verkkoon.

Yhdistin hiljattain upouuden älypuhelimeni Wi-Fi-verkkoon, ja yllätyksekseni näin laitteen nimeksi "Murata Manufacturing Co.Ltd" todellisen tuotemerkin sijasta.

Aluksi luulin, että Wi-Fi-verkkoni oli vaarantunut, ja päätin tehdä tutkimusta ja yrittää ymmärtää, mikä todella aiheutti tällaisen oudon tapahtuman.

Melkoisen tutkimustyön jälkeen löysin ongelmasta seuraavaa.

Verkossasi oleva Murata Manufacturing Co.Ltd on hyvin todennäköisesti älypuhelimesi langattoman moduulin komponentteja, ja ne ovat vaarattomia.

Tämä johti siihen, että valmistajan nimi ilmestyi verkkooni. Lisäksi ymmärsin, että se ei ole huolenaihe ja että se voidaan ratkaista määrittämällä osoite laitteeseen manuaalisesti.

Jos sinulla on samanlainen ongelma kuin minulla, lue lisää tästä asiasta.

Mikä on Murata Manufacturing Co. Ltd:n laite?

Murata Manufacturing Co.Ltd on japanilainen yritys, joka valmistaa elektronisia laitteita ja komponentteja, joita käytetään televiestintä-, mekaniikka- ja sähköaloilla.

Näin ollen mikä tahansa edellä mainitun yrityksen valmistama laite tunnetaan Murata Manufacturing Co.Ltd:n laitteena.

Murata Manufacturing Co.Ltd:n valmistamia elektronisia komponentteja ja moduuleja ovat muun muassa monikerroksiset keraamiset kondensaattorit, anturit ja ajoituslaitteet.

Miksi verkossani on Murata Manufacturing Co. Ltd?

Jos näet Murata Manufacturing Co.Ltd:n Wi-Fi-verkossasi, se johtuu siitä, että jokin laitteista, kuten reititin, modeemi tai Wi-Fi-dongle, on Muratan valmistama.

Lisäksi saat ilmoituksen "Murata Manufacturing Co.Ltd on yhdistetty verkkoosi", vaikka et olisi antanut lupaa yhteyden muodostamiseen.

Tämä johtuu siitä, että Murata Manufacturing -laite on liitetty reitittimeesi langallisen internetyhteyden kautta, jonka avulla se voi käyttää verkkoasi.

Toinen syy siihen, että Murata Manufacturing Co.Ltd muodostaa automaattisesti uudelleen yhteyden verkkoon, johtuu siitä, että Android-sovellus yrittää muodostaa yhteyden Murata-laitteen ja reitittimen välille.

Mitkä laitteet tunnistavat itsensä Murata Manufacturing Co. Ltd:n laitteiksi?

Murata Manufacturing valmistaa erilaisia tuotteita kaupalliseen ja kotikäyttöön, kuten kondensaattoreita, vastuksia ja induktoreita, joita käytetään lähes kaikissa elektroniikkalaitteissa.

Kotilaitteiden osalta Murata Manufacturing on mukana kotireitittimissä, modeemeissa, Wi-Fi-dongleissa ja älypuhelimissa.

Kuten aiemmin mainittiin, mikä tahansa laite, joka on suoraan yhteydessä internetiin, näyttää ilmoituksen, jossa se tunnistetaan Murata Manufacturing Co.Ltd:n laitteeksi.

Pitäisikö minun olla huolissani verkossa olevasta Murata Manufacturing Co. Ltd -laitteesta?

Tuntemattoman laitteen liittäminen verkkoon voi aiheuttaa huolta.

Tässä tapauksessa näet kuitenkin vain valmistajan IP-laitteen nimen, joka voi olla matkapuhelin, älytelevisio, reititin jne.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi, sillä se ei ole sellainen turvallisuusuhka kuin kuvittelit sen olevan, ja tällaisiin ongelmiin on olemassa ratkaisuja.

Jos haluat tietää, miten Murata Manufacturing -laitteita voi käyttää ja poistaa kotiverkostasi, lue lisää.

Miten Murata Manufacturing Co. Ltd:n laitetta voi käyttää verkossa?

Voit käyttää Murata Manufacturing -laitetta kirjautumalla reitittimeen ja tekemällä tarvittavat muutokset konfiguraatioon.

Tässä ovat reitittimen kirjautumisohjeet laitteen käyttämiseksi.

 • Ensin sinun on muodostettava yhteys Murata-reitittimeen, jonka jälkeen sinun on mentävä Murata-reitittimen asetussivuille.
 • Voit muodostaa yhteyden ethernet-kaapelilla tai Wi-Fi-yhteydellä.
 • Käynnistä verkkoselain ja syötä reitittimen IP-osoite suoraan osoitekenttään.
 • Murata-reitittimien yleisin IP-osoite on 192.168.1.100, ja jos se ei toimi, sinun on etsittävä käytössä olevalle mallille määritetty oletusosoite.
 • Kun pääset etusivulle, kirjaudu sisään Murata-reitittimeen käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Noudattamalla edellä mainittuja ohjeita voit käyttää verkossa näkyvää Murata-laitetta.

Aktivoi virustorjunta

Tuntemattomien laitteiden, kuten Murata Manufacturing Co.Ltd:n, estäminen onnistuu parhaiten käyttämällä virustorjuntaohjelmia.

Käyttämällä virustorjuntaohjelmaa, jossa on Wi-Fi-suojaus, voit suojautua tuntemattomien laitteiden tunkeutumiselta kotisi Wi-Fi-verkkoihin.

Kuinka poistaa Murata Manufacturing Co. Ltd -laite verkostostani?

Jos ilmoitusviesti ärsyttää sinua, voit poistaa sen helposti noudattamalla seuraavia kahta vaihetta.

 • Ensinnäkin sinun on määritettävä osoite manuaalisesti, jotta valmistavan yrityksen nimi ei pääse leviämään puhelinlaitteeseen.
 • Seuraavaksi sinun on tarkistettava laitteesi MAC IP -osoite puhelimen MAC IP -osoitteen ja kotiverkon reitittimen MAC-osoitteen avulla.
 • Sinun on varmistettava, että tämä MAC IP on se, jota käytät Internet-palvelun käyttämiseen, jotta sinun ei tarvitse nähdä ilmoitusta.

Tuntemattoman Murata Manufacturing Co. Ltd -laitteen estäminen verkossani

Helpompi vaihtoehto käsitellä Murata-laitetta on estää se tunnistamalla sen MAC-osoite. Näin estät tuntemattoman Murata-laitteen.

 • Käynnistä selain ja syötä reitittimen IP-osoite.
 • Kirjaudu reitittimeen voimassa olevilla tunnuksilla.
 • Etsi välilehdet, kuten verkko tai liitetyt/liitetyt laitteet, ja kun löydät luettelon, näet luetteloidun laitteen IP-osoitteet ja MAC-osoitteen.
 • Valitse sen laitteen MAC-osoite, jonka haluat estää verkossa, ja toimi sen mukaisesti.

Verkon laitteiden hallinta

Jos Wi-Fi:hen on liitetty useita laitteita, on korkea aika ottaa verkko haltuun.

Yksi tapa tehdä tämä on hallita verkossa olevia laitteita, eli näet yhdistetyt laitteet ja niiden datankäytön.

Tähän tarkoitukseen on kehitetty useita sovelluksia, kuten Google Home, ja useita kolmannen osapuolen ohjelmistoja.

Tällaisten sovellusten käytöstä voi olla hyötyä internetiin liitettyjen laitteiden seurannassa, mikä auttaa tunnistamaan tuntemattomat laitteet.

Paranna Internet-turvallisuuttasi

Sen lisäksi, että käytät virustorjuntaa kotiverkkosi suojaamiseen, voit myös käyttää paljon kehittyneempiä kotiturvaratkaisuja, kuten Fing-sovellusta, internetin turvallisuuden parantamiseksi.

Näissä IoT-pohjaisissa sovelluksissa on useita ominaisuuksia, kuten verkkoskannerit, erilaisten verkkokokoonpanojen synkronointi, internet-testit jne.

Tämä auttaa sinua valvomaan verkkoasi ja parantamaan tietoturvaa, mikä lisää kotisi Wi-Fi:n yleistä suojausta.

Ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaan

Jos ongelma jatkuu, suosittelen vahvasti, että otat yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi ja pyydät heiltä apua.

Internet-palveluntarjoajasi voi auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman ja antaa sinulle ammattitaitoista neuvontaa edellä mainitun ongelman ratkaisemisessa.

Lopullisia ajatuksia Murata Manufacturing Co. Ltd:n laitteista

Vaikka ratkaisut ovat kourallinen tämän ongelman ratkaisemisessa, todellinen haaste on Muratan laitteen tunnistaminen, varsinkin jos sinulla on älykäs koti.

Yksi helppo tapa löytää laite on hakea laitteen MAC-osoite verkossasi Googlen avulla.

Näin saat valmistajan tiedot ja laitteen nimen.

Toinen tapa tunnistaa Murata-laite on irrottaa laitteet yksitellen Wi-Fi-verkosta, kunnes ilmoitus ei enää näy.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Honhaipr-laite: Mikä se on ja miten se korjataan?
 • Arris Group On My Network: Mikä se on?
 • Shenzhen Bilianin elektroninen laite verkossa: Mikä se on?
 • Huizhou Gaoshengda -teknologia reitittimelläni: Mikä se on?
 • Bluetooth-radion tilan tarkistaminen ei ole korjattu

Usein kysytyt kysymykset

Mitä laitteita Murata Manufacturing valmistaa?

Murata Manufacturing valmistaa komponentteja ja moduuleja, joita käytetään elektroniikkalaitteissa. Se valmistaa myös komponentteja, joita käytetään televiestintä-, mekaniikka- ja sähköaloilla.

Mikä on Murata Manufacturing -puhelin?

Jos puhelimesi sisältää Murata Manufacturingin valmistamia RF-komponentteja, moduulituotteita, antureita jne., sitä kutsutaan Muratan valmistamaksi puhelimeksi.

Tämä johtuu siitä, että kun puhelin on yhdistetty Wi-Fi-yhteyteen, se näyttää puhelimen merkin sijasta RF-moduulin valmistajan nimen.

Tekeekö Murata Samsungin älypuhelinkomponentteja?

Murata löytyy Samsungin tavarantoimittajien luettelosta, joten kyllä, Murata valmistaa komponentteja Samsungin älypuhelimiin.

Kenelle Murata toimittaa?

Muratan kaksi suurinta asiakasta ovat Apple Inc ja Samsung Electronics Co Ltd. Murata toimittaa komponenttejaan myös kiinalaisille älypuhelinvalmistajille.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.