Miten ohittaa Spectrum Cable Box: Teimme tutkimuksen

 Miten ohittaa Spectrum Cable Box: Teimme tutkimuksen

Michael Perez

Kun tilasin Spectrum TV:n ja internetin, he vuokrasivat minulle reitittimen ja kaapelitelevision digisovittimen, joista jälkimmäistä en lopulta käyttänyt.

Se ei johtunut siitä, että Spectrumin kaapelitelevisio oli mielestäni väärässä, vaan kaikki johtui siitä, että se lisäsi uuden laatikon viihdejärjestelmääni, jonka yritin pitää mahdollisimman minimalistisena ja siistinä.

Halusin tietää, voisinko mitenkään katsoa kaapelikanavia, Spectrumin kanavia tai muita, ilman kaapelilaatikkoa.

Menin siis nettiin saadakseni lisätietoja asiasta, ja useiden tuntien tutkimustyöni aikana Spectrumin tukisivuilla ja useilla käyttäjäfoorumeilla sain kaikki tarvitsemani vastaukset.

Tämä artikkeli on kooste kaikesta siitä, mitä löysin Spectrum-kaapelilaatikon ohittamisesta, jotta voit myös tehdä saman muutamassa minuutissa!

Voit ohittaa Spectrumin kaapelitelevisioruudun asentamalla Spectrum TV -sovelluksen omille laitteillesi. Muista, että sinun on oltava tilannut Spectrumin televisio- ja internetyhteyden, jotta voit käyttää sovellusta.

Lue, miten voit katsoa paikallisia ilmaiskanavia ja miten asennat Spectrum TV -sovelluksen laitteillesi.

Spectrumin kaapelilaatikko

Spectrum-kaapeliboksi on DVR-ominaisuudella varustettu kaapelitelevisiovastaanotin, joka liitetään kotiisi tulevaan kaapelitelevisiolinjaan.

Voit katsoa suoraa televisiolähetystä, tallentaa ja toistaa DVR:ään tallentamiasi ohjelmia.

Kaapelilaatikko lisätään tiliisi, jolloin voit etäasettaa tai päivittää laatikon kirjautumalla Spectrum-tilillesi.

Kun olet liittynyt Spectrumin suunnitelmiin, voit katsella Spectrum TV -sisältöä muillakin laitteilla kuin kaapelilaatikolla Spectrum TV -sovelluksen avulla.

Tämä tarkoittaa, että et tarvitse Spectrumin kaapelilaatikkoa useimpien palveluiden käyttämiseen, ja useimmissa tapauksissa Spectrum-sovellus riittää.

Taajuussuunnitelmat

Alueesi Spectrum-suunnitelmat saattavat olla erilaisia, joten varmista, että suunnitelmasi mahdollistaa Spectrum TV -sovelluksen käytön.

Sovelluksen avulla voit suoratoistaa 250 suoraa televisiokanavaa missä tahansa, jopa ilman kaapelilaatikkoa, joten se avaa meille mahdollisuuden ohittaa Spectrumin kaapelilaatikko.

Ota yhteyttä Spectrumin asiakaspalveluun saadaksesi tietää, voitko käyttää Spectrum TV -sovellusta.

Jos näin on, voit asentaa sovelluksen mihin tahansa laitteeseen, jolla haluat katsoa suoraa televisiolähetystä Spectrumista.

Spectrumin käyttäminen suoratoistolaitteissa

Streaming-laitteilla, kuten Rokulla, Fire TV:llä ja Apple TV:llä, on Spectrum TV -sovellus sovelluskaupoissaan, ja niissä on samat toiminnot kuin puhelimen sovelluksessa.

Sinun on oltava rekisteröitynyt Spectrum TV:hen ja internetiin voidaksesi suoratoistaa muilla laitteilla, joten varmista, että internetisi on Spectrumin, ennen kuin jatkat.

Voit käyttää tätä sovellusta periaatteessa kaapelilaatikon korvikkeena ja katsella suurinta osaa Spectrum TV:n tarjoamasta sisällöstä.

Fire TV

 1. Käynnistä Amazon App Store .
 2. Käytä hakupalkkia löytääksesi Spectrum TV app.
 3. Asenna sovellus.
 4. Käynnistä sovellus, kun asennus on valmis.
 5. Kirjaudu sisään Spectrum-tili .

Roku

 1. Käynnistä Roku Channel Store .
 2. Etsi Spectrum TV-kanava .
 3. Lisää kanava Roku-kanaviin.
 4. Käynnistä kanava sen lisäämisen jälkeen.

Apple TV

 1. Käynnistä Apple App Store .
 2. Käytä hakutoimintoa löytääksesi ja asentaaksesi Spectrum TV app.
 3. Käynnistä sovellus sen asennuksen jälkeen.
 4. Kirjaudu sisään Spectrum-tililläsi ja aloita suoran television katselu.

Spectrumin käyttäminen älytelevisioissa

Spectrum TV -sovellus on saatavilla myös useimmille älytelevisioalustoille, kuten Tizen, webOS ja Google TV, ja se on ladattavissa kyseisten alustojen sovelluskaupoista.

Spectrum TV -sovelluksen käyttäminen edellyttää vain Spectrumin TV- ja Internet-suunnitelman tilaamista, jolloin kaapelilaatikko jää kokonaan pois.

Jätä kaapelilaatikko pois päältä, jos et halua käyttää sitä, koska sitä ei tarvita minkään sisällön katsomiseen Spectrum TV -sovelluksessa.

Taajuuksien ohittaminen digitaalisella antennilla

Kaikki TV-asemat lähettävät vapaasti vastaanotettavia kanavia, joiden katsominen ei edellytä kaapelitelevisiosopimuksen tilaamista.

Useimmat näistä ilmaiskanavista ovat paikallisia uutiskanavia tai paikallisia erikoiskanavia, ja joskus Spectrum ei tarjoa niitä kaapelitelevisioverkossaan.

Jos televisio sallii antennin liittämisen siihen, voit hankkia antennin itsellesi ja asentaa sen televisioon.

Kun olet saanut television etsimään kanavia, voit aloittaa löydettyjen kanavien katselun kytkemällä TV-tulon.

Suosittelen Gesobyte Digital Antenna -antennia, koska vaikka se näyttää isolta, se on tarpeeksi ohut, jotta se voidaan piilottaa jonnekin korkealle, jotta se pysyy piilossa, mutta pystyy silti vastaanottamaan signaaleja.

Lopulliset ajatukset

Spectrum TV -sovellus ei ole vielä saatavilla PS4:llä, mutta Xboxilla on sovellus, joka jakaa lähes kaikki muiden laitteiden sovellusten ominaisuudet.

Jos haluat vähentää kaapelitelevisiosta aiheutuvia kustannuksia, voit pyytää Spectrumia ottamaan kaapeliboksin pois ja poistamaan siitä perittävän kuukausimaksun.

Voit myös päästä eroon Spectrumin perimästä erityisestä lähetysmaksusta neuvottelemalla asiakastuen kanssa, jos haluat säästää enemmän rahaa laskuissasi.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Spectrum Error ELI-1010: Mitä teen?
 • Kuinka korjata punainen valo Spectrum-reitittimessä: Yksityiskohtainen opas
 • Spectrum Digi Tier 1 -paketti: Mikä se on?
 • Spectrum Remote -kaukosäätimen äänenvoimakkuus ei toimi: Kuinka korjata
 • Spectrum Cable Box juuttunut lataamaan alkuperäisen sovelluksen: Kuinka korjata

Usein kysytyt kysymykset

Voiko Spectrumia katsoa ilman kaapelilaatikkoa?

Et tarvitse Spectrumin kaapelilaatikkoa katsellaksesi heidän sisältöään.

Tarvitset vain Spectrum TV -sovelluksen, jonka saat käyttöösi, jos olet tilannut Spectrumin TV- ja Internet-yhteyden.

Tarvitsenko kaapeliboksin, jos minulla on älytelevisio?

Kaapelilaatikkoa ei tarvita, jotta älytelevisiosta saisi kaiken irti.

Älytelevisio voi toistaa useimpien suoratoistopalveluiden sisältöä, etkä tarvitse kaapelilaatikkoa, ellet halua kaapelia.

Miten pääsen eroon kaapeliverkosta ja voin silti katsoa televisiota?

Voit luopua kaapelikanavista ja katsoa suoraa televisiota käyttämällä suoratoistopalvelua, kuten YouTube TV:tä, joka tarjoaa suoratoistopalveluna verkossa lähetettäviä tv-kanavia.

Voit myös käyttää digitaalista antennia paikallisten vapaasti vastaanotettavien kanavien katsomiseen ilman kaapeliyhteyttä.

Voinko irtisanoa kaapeliverkkoni ja pitää internetin?

Se, voitko irtisanoa kaapeliverkon ja säilyttää internet-yhteyden, riippuu siitä, minkä palveluntarjoajan kanssa sinulla on tällä hetkellä sopimus.

Yleensä useimmat palveluntarjoajat sallivat tämän, mutta ota yhteyttä heidän asiakastukeensa saadaksesi varmuuden.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.