Mitä laitteita minun on palautettava Comcastille?

 Mitä laitteita minun on palautettava Comcastille?

Michael Perez

Olen käyttänyt Comcastin Xfinity X1 -viihdepakettia jo pitkään, mutta äskettäin jouduin muuttamaan, eikä Comcast ollut alueen suurin toimija. Koska tarvitsin todella hyvän internetyhteyden töitä varten, päätin, että oli aika irtisanoa liittymäni.

Prosessiin kuului useiden heidän asentamiensa laitteiden palauttaminen. Valitettavasti en ollut aivan varma, mitä minun piti palauttaa ja mitä sain pitää.

Tutkin asiaa verkossa ja otin myös suoraan yhteyttä Comcastin asiakaspalveluun varmistaakseni, että sain oikeat tiedot. Lopulta päätin koota keräämäni tiedot tähän kattavaan artikkeliin.

Sinun on palautettava modeemit, reitittimet, kaukosäätimet, yhdyskäytävät, televisiorasiat ja näiden laitteiden virtajohdot Comcastille. Voit pitää ethernet- ja koaksiaalikaapelit.

Miksi sinun pitäisi palauttaa Comcast-laitteet?

Sinun on palautettava laitteet, jos vaihdat eri liittymää, muutat toiseen paikkaan tai jos sinulla on ongelmia viallisen laitteen vuoksi.

Vaihtaminen eri suunnitelmaan

Olitpa sitten vaihtamassa korkeampaan liittymäsopimukseen tai alentamassa liittymäsopimusta alempaan, nykyinen laitekokonaisuutesi ei välttämättä ole yhteensopiva valitsemasi uuden liittymäsopimuksen kanssa. Näin ollen sinun on lähetettävä laitteesi takaisin Comcastille ja hankittava uusi kokonaisuus yhtiöltä.

Muutto eri paikkaan

Comcast tarjoaa käyttäjille muuttoapua, jota suosittelen lämpimästi käyttämään, jos aiot muuttaa. Yhtiö auttaa sinua asentamaan TV-boksin, modeemin tai reitittimen uuteen kotiisi.

Viallisista laitteista johtuvat vaikeudet:

Jos laitteissasi näkyy merkkejä korjaustarpeesta, voit joko lähettää ne takaisin yritykselle, jotta se voi korjata/vaihtaa ne, tai pyytää teknikkoa tutkimaan ongelmaa. Useimmat suosivat yleensä ensin mainittua vaihtoehtoa, koska sinun ei tarvitse odottaa teknikon saapumista.

Mitä Comcastille on palautettava?

Jos joudut johonkin edellä mainituista tilanteista, sinun on palautettava paljon varusteita, joita ovat:

 • Kaapeli/TV-laatikko
 • Modeemi ja reititin
 • TV:n kaukosäädin
 • Xfinity-internet- ja puhemodeemit
 • Xfinity-kamerat
 • xFi Podit
 • Langaton yhdyskäytävä

Pitäisikö kaapelit palauttaa?

Ainoa kaapeli, joka sinun on palautettava, on virtajohto, koska se on käyttämäsi laitteen oma kaapeli. Ethernet- tai koaksiaalikaapeleita ei tarvitse palauttaa.

Comcast-laitteiden palauttaminen:

Tiedät, mitä laitteita sinun pitäisi palauttaa. Miten se sitten tehdään?

Tässä on luettelo vaiheista, joita sinun on noudatettava:

Aloita palautus verkossa:

Ensimmäiseksi sinun on aloitettava prosessi ilmoittamalla yritykselle, että haluat palauttaa laitteen, ja noudata seuraavia ohjeita:

 • Kirjaudu sisään Xfinity-tili ja mene Laitteiden palautus sivu
 • Merkitse näkyviin tulevasta laiteluettelosta ne laitteet, jotka haluat palauttaa.
 • Valitse palautuksen syy ja palautustapa.

Käytettävissä olevat eri menetelmät ovat:

Jättäminen paikalliseen UPS-myymälään:

Pakkaa laitteet tukevaan pahvilaatikkoon ja vie ne lähimpään UPS-liikkeeseen, jossa sinulle annetaan lähetystarra. He pakkaavat ja lähettävät laitteesi.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä myymälään ja sopia laitteiden noutoajankohdan.

Saat myös kuitin, jossa on seurantanumero, jonka avulla voit seurata paketin sijaintia. Säilytä tämäkin kuitti turvassa, kunnes palautusprosessi on saatu päätökseen.

Käy Xfinity-myymälässä tai Comcastin palvelukeskuksessa:

Sinulla on myös mahdollisuus käydä Comcastin palvelukeskuksessa tai Xfinity Store -myymälässä ja viedä laite sinne. He skannaavat sen järjestelmäänsä, ja tilisi tila päivittyy reaaliajassa. Älä unohda noutaa kuittia myymälästä.

Säilytä kuitti ja seuraa palautusta:

Riippumatta valitsemastasi toimitustavasta saat tapahtumakuitin, joka sisältää laitteen seurantanumeron. Tämän avulla voit seurata säännöllisesti laitteesi sijaintia ja varmistaa, että se on matkalla.

Kuinka kauan sinulla on aikaa palauttaa Comcast-laitteet?

Comcast vaatii sinua palauttamaan kaikki laitteet kymmenen päivän kuluessa palvelun katkaisemisesta. Jos et tee niin, se veloittaa sinulta uuden laitteen täyden vähittäismyyntiarvon. Lisäksi se voi periä "satunnaisia kuluja", jotka johtuvat siitä, ettet palauttanut laitteita.

Mitä tapahtuu, jos et palauta Comcast-laitteita?

Sinulta peritään palauttamattoman laitteen maksu, maksu sivukuluista ja Comcast antaa asian lopulta perintätoimiston hoidettavaksi. Toimisto yrittää periä palauttamattoman laitteen rahat.

Se vaikuttaa luottotietoihisi, jos sitä ei makseta ajoissa tai jos sitä ei makseta lainkaan, ja se näkyy luottotiedoissasi, jos joku tarkistaa sen. Varmista siis, että noudatat ennenaikaisen irtisanomisen menettelyä.

Viimeiset ajatukset laitteiden palauttamisesta Comcastille

On parasta tehdä huolellisia muistiinpanoja, ottaa valokuvia kuiteista ja jopa kuva Xfinity/UPS-myymälässä, jossa luovutat laitteesi, varmuuden vuoksi siltä varalta, että Comcast itse kadottaa tiedot. Säilytä nämä tiedot vähintään vuoden ajan sekaannusten välttämiseksi.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Miten siirtää Comcast-palvelu toiselle henkilölle vaivattomasti [2021]
 • Comcast Xfinity on Throttling My Internet: Miten estää [2021]
 • Palomuuriasetusten muuttaminen Comcast Xfinity -reitittimellä
 • Comcast Xfinity Wi-Fi ei toimi, mutta kaapeli toimii: Vianmääritysohjeet
 • Miten katsoa Xfinity Comcast Stream Apple TV:ssä [Comcast Workaround 2021]

Usein kysytyt kysymykset:

Mitkä ovat uusimmat Xfinity-laitteet?

ARRIS XG1v4 ja ARRIS Xi6 ovat uusimmat Xfinity X1 -kaapeliboksit. Molemmat mallit tukevat 4K-videota, ja niissä on koko X1-sovelluskirjasto.

Kuinka paljon Comcast veloittaa palauttamatta jätetyistä laitteista?

Vaikka kiinteää maksua ei ole, käyttäjiltä on peritty 100-300 dollaria palauttamatta jätetyistä laitteista.

Veloittaako Comcast kaukosäätimistä?

Jos kaukosäätimesi on rikki, saat uuden kaukosäätimen ilman lisäkustannuksia. Vanhan kaukosäätimen voi vaihtaa jossakin Comcastin palvelukeskuksessa.

Mitä tapahtuu, jos Comcastin kaapelilaatikko katoaa?

Jos uskot, että laitteesi on kadonnut, on suositeltavaa ottaa yhteyttä yritykseen, jotta laite voidaan keskeyttää ja lukita yksityisten tietojesi suojaamiseksi. Jos laite on kadonnut peruuttamattomasti, yritys poistaa sen käytöstä pysyvästi ja auttaa sinua tilaamaan uuden laitteen.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.