Mikä kanava on Hallmark DIRECTV:ssä? Teimme tutkimuksen...

 Mikä kanava on Hallmark DIRECTV:ssä? Teimme tutkimuksen...

Michael Perez

Kokeilin hiljattain Hallmarkin suoratoistopalvelua ja yllätyin siitä, miten laaja valikoima ohjelmia on tarjolla.

Joitakin suosikkiohjelmiani vuosien takaa herätettiin henkiin. Parasta on se, että Hallmark-suoratoistopalvelussa näytetään niin monia jouluaiheisia ohjelmia, joten minusta tuntui, että joulu on aivan nurkan takana.

Silloin päätin hankkia myös Hallmark TV -kanavan. Minulla on jo DIRECTV-tilaus, joten halusin tarkistaa, oliko se jo saatavilla ohjelmassa vai ei.

Hallmark on ensisijaisesti saatavilla DIRECTV:ssä, joka on monikanavainen lähetyspalvelu.

Hallmarkilla on myös sisarkanavia, jotka tarjoavat vaihtoehtoista sisältöä, pääasiassa klassisia ja sydäntä lämmittäviä ohjelmia, joita voi katsoa koko perhe.

DIRECTV:n Hallmark on saatavilla suoratoistona kanavalla 312. Voit myös tutustua palveluntarjoajan tarjoamaan kanavaoppaaseen.

Hallmark DIRECTV:ssä

Kuten mainittiin, Hallmark on DIRECTV:ssä kanavalla 312. Kanavanumero pysyy samana tilaamastasi paketista huolimatta.

Hallmark-kanava ei rajoitu vain lomaohjelmiin ja vanhempiin suosikkeihin, vaan sen sisarkanavat tarjoavat laajan valikoiman sisältöä.

Jos tilaat Hallmarkin DIRECTV:n kautta, sinulla on paljon sisältöä valittavana.

Tämä vaihtelee kaikenlaisista urheilukanavista musiikkikanaviin ja moneen muuhun.

Suosittuja ohjelmia Hallmarkissa

Hallmark-kanavalla on niin monia sydäntä lämmittäviä ohjelmia ja elokuvia, jotka ovat ihanteellista perhesisältöä, ja se on myös loistava arkisto vanhoille amerikkalaisille klassisille suosikkiohjelmille.

Olen luetellut joitakin suosikkiohjelmiani Hallmark-kanavalla:

Kippis

Kevyt komedia, jonka pääosissa nähdään Ted Danson ja Susan Long. Sarja kertoo tarinoita ihmisistä, jotka kokoontuvat yhteen Cheers-nimisessä baarissa (Bostonin oikean baarin mukaan, jossa sarjan tapahtumapaikka sijaitsee).

Sarjassa seurataan hahmojen romanttisia ja muita heikkouksia, ja sen huumorityyli muistuttaa 90-luvun televisiota.

Fraiser

Amerikkalainen komediasarja, joka esitettiin 90-luvun alussa, oli Cheersin spinoff, mutta sai laajaa mainetta ja suosiota omituisista ja epätavallisista hahmoista.

Sarjassa seurataan Cheers-sarjan hahmoa Fraiser Cranea, jota näyttelee Kelsey Grammar, joka alkuperäisessä Cheers-sarjassa auttoi sarjan päähenkilöä voittamaan alkoholismin.

Uudessa sarjassa kuvataan psykiatrin elämää ja hänen ympärillään olevia hahmoja, jotka poikkeavat asteittain hänen omituisesta luonteestaan.

Kultaiset tytöt

Bea Arthurin ja Betty Whiten tähdittämä 1980-luvun komediasarja, jossa seurataan Miamissa sijaitsevassa kodissa yhdessä asuvan vanhempien naisten ryhmän ongelmia.

Naiset ovat kaikki sinkkuja, ja he löytävät yhdessä iloa ja onnea toistensa seurasta.

Cross Country joulu

Hallmark-kanavalla on laaja valikoima jouluelokuvia, jotka tuovat joulun tunnelmaa kotiin.

Yksi niistä on Cross Country Christmas -elokuva, jonka pääosissa ovat Rachel Leigh ja Greyson Holt, kaksi ystävää, jotka joutuvat lumimyrskyyn ja yrittävät parhaansa mukaan ehtiä kotiin jouluksi.

Reba

Komediasarja, jossa kantrimusiikin sensaatio Reba Mcintyre näyttelee vastikään eronnutta Reba Hartia, jonka suhde entiseen aviomieheensä ja heidän lapsiinsa pyörii.

Reba Mcintyre oli Golden Globes -gaalassa ehdolla parhaan näyttelijänsuorituksen palkinnon saajaksi televisiosarjassa, musikaalissa tai komediassa.

Hallmarkin sisarkanavat

Hallmark-yhtiö omistaa kolme kanavaa, joita tarjotaan DIRECTV-palvelussa.

Hallmark-kanavan lisäksi yhtiö tarjoaa myös kaksi muuta sisarkanavaa, Hallmark Movies and Mysteries -kanavan ja Hallmark Drama Channel -kanavan.

Vaikka pääkanava tarjoaa kohottavaa sisältöä, vaihtoehtoiset kanavat tarjoavat nimensä mukaisesti mukaansatempaavaa ja dramaattista sisältöä.

Hallmark Movies and Mysteries on saatavilla DIRECTV:n kanavalla 565, kun taas Hallmark Drama -kanava on saatavilla kanavalla 564.

Hallmark Movies and Mysteries -kanava ei kuitenkaan ole pelkkää synkkää ja kurjaa tarinaa. Täälläkin tarinat ovat enimmäkseen perheystävällisiä ja silti kiehtovia. Joitakin näistä ovat mm. seuraavat:

Auroran teepuutarhan salaisuudet

Sarjassa seurataan Candace Buren näyttelemää kirjastonhoitajaa, joka on osa kerhoa, joka pyrkii keskustelemaan ja selvittämään naapuruston murhia.

Kerho, kuten kaikki amatööritutkijat, osallistuu todellisiin tutkimuksiin sen jälkeen, kun se on alun perin saanut tietää niistä, mikä on vaivaksi paikallisille lainvalvontaviranomaisille.

Gourmet etsivä

Gourmet-etsivä seuraa Dylan Nealia ja Brooke Burnsiä omituisessa tutkintatehtävässä.

Sarja kertoo ahkerasta etsivästä, joka sattuu tapaamaan kulinaarisen neron, joka sattuu ratkaisemaan gastronomisia mysteerejä yhdessä. Todella täydellinen ohjelma illallis- ja tv-iltaan.

Hallmark Drama -kanavalla on myös joukko todella mukaansatempaavia sarjoja:

Allekirjoitettu, sinetöity, toimitettu

Signed Sealed Delivered on Hallmark-alkuperäisversio, jossa seurataan neljän postityöntekijän vaikeuksia, jotka päättävät yrittää tehdä mahdottoman: toimittaa kirjeet, joita ei voi toimittaa.

Omituinen juoni on loistava tv-ohjelma, ja sen juoni on yksinkertainen ja kevytmielinen.

Kun sydän kutsuu

Kun sydän kutsuu on sarja, jossa seurataan Kanadassa sijaitsevaan kaukaiseen hiilikaivoskaupunkiin lähetetyn, varakkaasta perheestä tulevan koulunopettajan seikkailuja, jonka on löydettävä keino integroitua kaupungin asukkaiden elämään. Sarjan pääosassa on Maggie Grace, joka näyttelee koulunopettajaa.

Suunnitelmat DIRECTV:ssä

DIRECTV tarjoaa hallmark-kanavia useissa paketeissa, joissa kaikissa on huomattava määrä vaihtoehtoista sisältöä.

Nämä ovat:

DIRECTV: Valitse 50 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden ajan ja 90 dollaria siitä eteenpäin.
DIRECTV: Viihde 55$ kuukaudessa 12 kuukauden ajan ja 101$ siitä eteenpäin. Paketti sisältää 140 kanavaa, joista voi suoratoistaa
DIRECTV: Valinta 60 dollaria kuukaudessa ja 115 dollaria siitä eteenpäin. 150 kanavaa, mukaan lukien urheilu ja elokuvat.
DIRECTV: Xtra 70$ kuukaudessa ja 124$ siitä eteenpäin. 205 kanavaa.
DIRECTV: Lopullinen 125 dollaria 12 kuukaudeksi ja siitä eteenpäin 134 dollaria. Sisältää 11 premium-elokuvakanavaa.
DIRECTV: Premier 125 dollaria 12 kuukaudeksi ja 187 dollaria siitä eteenpäin. Sisältää yli 285 kanavaa, joista 40 elokuvakanavaa.

Vaihtoehtoisia tapoja katsella Hallmarkia

Hallmark-kanava on saatavilla myös Century Link Digital TV:ssä ja DishTV:ssä kanavalla 94.

DishTV:n paketteihin kuuluu Flexi Pack hintaan 39,99 dollaria kuukaudessa, joka edellyttää 2 vuoden sitoutumista ja ennenaikaista irtisanomismaksua.

Suunnitelmaan sisältyvät muut kanavat kuin hallmark-kanava ovat Cartoon Network, Discovery Channel, CNN, FX, History Channel, Home and Garden Television, TBS, TNT, TVLand ja USA Network sekä Amerikan 120 parasta pakettia hintaan 54,99 dollaria kuukaudessa.

Muita suunnitelmia käyttää Hallmarkia Century Link TV:ssä ovat Americas Top 200 Plan, joka on saatavilla 94,99 dollarilla ja sisältää kaikki Amerikan 120 parasta kanavaa sekä MLB Networkin, NBA-verkon, NHL Networkin ja golfkanavan.

Se sisältyy myös toiseen ohjelmaan, America's Top 250:een, joka sisältää Amerikan 200 parasta kanavaa sekä 17 elokuvapohjaista kanavaa, ESPN:n, paikalliskanavia, NFL Networkin ja alueellisia urheilukanavia.

Hallmark on saatavilla myös Xfinityn kautta hintaan 49,99-59,99 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa 180 kanavaa.

Lisäksi Spectrum tarjoaa Hallmark-kanavia paketeissa, jotka vaihtelevat 34,99 dollarista 49,99 dollariin kuukaudessa, ja se tarjoaa 140 pakettia.

Cox tarjoaa myös Hallmark-kanavia hintaan 64,00-134,99$/mo, ja se tarjoaa jopa 250 kanavaa.

Kuinka striimata Hallmarkia ilman kaapelia

Hallmarkia voi seurata useissa eri palveluissa, joihin kuuluvat:

  • Hallmark Movies Now ilmaiseksi
  • Sling TV, joka tarjoaa 60 kanavaa 25$ kuukaudessa.
  • Frndly TV, joka tarjoaa 15 kanavaa hintaan 6.99$-10.99$ kuukaudessa.
  • Philo 25$ dollaria kuukaudessa tarjoaa kaikki kolme Hallmark kanavat
  • Fubo TV:n Pro- ja Elite-paketit ovat saatavilla hintaan 69,99$/mo ja 79,99$/mo.

Hallmark movies now -suoratoistopalvelu on omistettu kokonaan elokuville, ja se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, myös elokuvia, jotka eivät sisälly pääkanavaan.

Päätelmä

Hallmark on yksi Amerikan suosituimmista kanavista, joten monet kaapelipalveluntarjoajat ja suoratoistopalvelut tarjoavat kanavaa.

Hallmark on saatavilla myös Amazon Prime -palvelussa lukemattomien muiden kanavien ohella, mikä on todella mahdollistanut sen, että suuri kansainvälinen yleisö on osa Hallmark-perhettä.

Rokulla Hallmark on saatavilla hintaan 4,99$/vuosi, ja se on ilmainen kaksi ensimmäistä kuukautta.

Saatat myös nauttia lukemisesta

  • Mikä kanava on Fox Sports on DIRECTV?: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
  • Mikä kanava on CNN on DIRECTV?: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
  • Mikä kanava on FX on DIRECTV?: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
  • Mikä kanava on TLC on DIRECTV?: Teimme tutkimuksen

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kaikki Hallmark-kanavat DIRECTV:ssä?

DirectTV tarjoaa kolme Hallmark-kanavaa, joista tärkein on Hallmark Movies and Mysteries, joka lähettää pääasiassa elokuvia ja tv-ohjelmia, joiden sisältö perustuu juhlapäiviin ja on kevyehköä. Se tarjoaa myös jännitykseen perustuvaa sisältöä ja Hallmark Drama -kanavaa, joka tarjoaa dramaattista sisältöä.

Ovatko Hallmark-elokuvat nyt DIRECTV:ssä?

Hallmark movies now on online-suoratoistopalvelu, joka on omistettu kokonaan elokuville ja tarjoaa valikoiman elokuvia, joista monia ei tarjota Hallmark-kanavalla.

Onko Hallmark Movies and Mysteries nyt ilmainen DIRECTV:ssä?

Kyllä, Hallmark Movies and Mysteries on saatavilla DIRECTV-paketeissa ilmaiseksi.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.