Mikä kanava on Big Ten Network DIRECTV?

 Mikä kanava on Big Ten Network DIRECTV?

Michael Perez

Minulle ei ole parempaa viihdettä kuin se, että nuoret pojat taistelevat toisiaan vastaan pelistä, kaudesta tai pokaalista.

Viime kuussa eräs paikallinen kanava näytti suoratoistona jalkapallo-ottelua yliopistossani, joten etsin kyseisen kanavan kaapeliverkostani.

Kun olin etsinyt miljoonalta kanavalta tuntuneen kanavan, pyysin ystävältäni apua. Hän kutsui minut luokseen ja viritti DIRECTV:nsä kanavan 610.

Hävisimme ottelun, mutta sain tietää Big Ten Networkista DIRECTV:ssä.

Big Ten Network DIRECTV:ssä kanavalla 610. Vaihtoehtoisesti se voi lähettää myös kanavilla 609, 611, 612 tai 615.

Big Ten Network -kanava DIRECTV:ssä

Big Ten Network on Big Ten -konferenssin omistama kanava, joka on omistettu kokonaan yliopistourheilulle.

Olipa kyse sitten suoratoistosta tai uusintalähetyksistä, voit aina katsoa ne BTN:ltä.

Kanava ei ainoastaan näytä suoria lähetyksiä peleistä, vaan myös analysoi urheilua.

Näin voit paitsi nauttia peleistä myös pysyä ajan tasalla kaikista pelin tapahtumista ja saada jännittäviä ennusteita siitä, miten kaudet etenevät.

DIRECTV:llä on kuusi erilaista tilausta:

 • DIRECTV SELECT
 • DIRECTV-VIIHDE
 • DIRECTV CHOICE
 • DIRECTV XTRA
 • DIRECTV ULTIMATE
 • DIRECTV PREMIER

DIRECTV SELECT ja DIRECTV ENTERTAINMENT eivät kuitenkaan tarjoa Big Ten Networkia osana tilauspakettiaan.

Itse katson myös Pac-12:ta, kun katson yliopisto-otteluita, mutta koska se ei ole saatavilla DIRECTV:ssä, olen tyytynyt Big Teniin.

Big Ten Networkin suositut ohjelmat

Vaikka BTN on paikalliseen urheiluun keskittyvä verkko, se onnistuu pitämään katsojat koukussa monenlaisiin ohjelmiin.

Big Ten Network -kanavalla lähetetään erilaisia ohjelmia, jotka liittyvät tavalla tai toisella urheiluun.

Big Ten Tonight on käynnissä olevaa urheilua käsittelevä keskusteluohjelma, jossa analysoidaan huippuhetkiä ja kerrotaan peleistä.

Big Ten Cookout on BTN:n out-of-the-box-pyrkimys, ruoanlaitto-ohjelma, jonka tapahtumapaikkana on yliopiston kampus ja joka maustaa ja maustaa kanavan sisällön.

Big Ten's Greatest Games näyttää nimensä mukaisesti jalkapallon ja koripallon klassikkopelit, jotka on pelattu paikallisella alueella.

Urheilu Big Ten Networkissa

Vaikka BTN kattaa vain paikallisia yliopistourheilulajeja, se kattaa lähes kaikenlaisia yliopistojen välisiä otteluita.

Se kattaa kaikki jalkapallo-, koripallo-, baseball-, jääkiekko- ja painiottelut.

Koska BTN:llä on valtakunnalliset oikeudet kaikkiin miesten jalkapallo- ja koripallokonferenssin peleihin, niitä ei ainoastaan lähetetä suorana lähetyksenä, vaan ne myös taataan uusintalähetyksinä.

Näiden säännöllisten otteluiden lisäksi televisioidaan myös noin 21 Big Ten Networkin järjestämää mestaruuskilpailua ja turnausta.

Näitä ovat baseball, koripallo (miesten ja naisten), maastojuoksu (miesten ja naisten), maahockey, golf (miesten ja naisten), voimistelu (miesten ja naisten), soutu, jalkapallo (miesten ja naisten), uinti (miesten ja naisten), sukellus (miesten ja naisten), tennis (miesten ja naisten), sisä- ja ulkoratojen yleisurheilu (miesten ja naisten) ja paini.

Suunnitelmat DIRECTV:ssä

Kuten edellä mainittiin, DIRECTV tarjoaa kuusi pakettia, joista neljä tarjoaa BTN:n kanavaluettelossaan.

 • DIRECTV SELECT on peruspaketti, ja se tarjoaa noin 155 kanavaa. BTN ei ole saatavilla.
 • DIRECTV ENTERTAINMENT tarjoaa noin 160 kanavaa hintaan 69,99 dollaria kuukaudessa, mutta sillä ei ole BTN:ää. Se tarjoaa Showtime- ja EPIX-kanavat ilmaiseksi ensimmäisten kolmen kuukauden ajan.
 • DIRECTV CHOICE -paketti sisältää noin 185 kanavaa, mukaan lukien BTN. Se tarjoaa myös ilmaisen HBO Max -palvelun ensimmäisten 3 kuukauden ajan hintaan vain 89,88 dollaria kuukaudessa.
 • DIRECTV XTRA:lla on noin 235 kanavaa, ja se tarjoaa myös BTN:n.
 • DIRECTV ULTIMATE on muita runsaampi, sillä se tarjoaa noin 250 kanavaa, mukaan lukien BTN, hintaan vain 104,99 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa myös HBO Maxin ilmaiseksi ensimmäisten kolmen kuukauden ajan.
 • DIRECTV PREMIER on megatarjous, jossa kaikki sisältyy ULTIMATE-pakettiin, ja lisäksi 3 kuukautta ilmaiseksi premium-kanavia, kuten HBO Max, SHOWTIME ja Cinemax, jne. hintaan 149,99 dollaria kuukaudessa.

Voit tilata DIRECTV Sports Pack -palvelun, jossa on ENTERTAINMENT- ja SELECT-paketit BTN:n suoratoistoa varten.

Katso Big Ten Networkia älypuhelimellasi matkalla

Big Ten Network Channel -kanava toimii esimerkiksi DIRECTV:n kaltaisilla alustoilla, mikä tarkoittaa, että voit helposti katsella sitä älypuhelimellasi, jos sinulla on sovellus ja BTN-paketin tilaus.

Jos sinulla on tilattu suoratoistoalusta, kuten Hulu, Sling TV, YouTube TV, Vidgo, DIRECTV tai FuboTV, voit nauttia BTN:stä älypuhelimellasi missä tahansa oletkin.

Voitko katsoa Big Ten Networkia ilmaiseksi?

Monet alustat tarjoavat BTN:n kaltaisille kanaville rajoitetun ajan ilmaisen suoratoiston liittymispalkkiona.

 • DIRECTV tarjoaa viiden päivän ilmaisen kokeilujakson heidän STREAM-ohjelmaansa, kun liityt heidän alustaansa.
 • FuboTV tarjoaa koko viikon ilmaisen kokeilujakson rekisteröitymisen yhteydessä.
 • Vidgo tarjoaa myös viikon ilmaisen kokeilujakson allekirjoitusbonuksena.
 • YouTubeTV- ja Hulu-alustat tarjoavat seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson, jos rekisteröitynyt niiden alustalle.

Vaihtoehtoisia tapoja katsella Big Ten Networkia

Jos haluat katsoa BTN:ää muulla suoratoistopalvelulla kuin DIRECTV:llä, voit valita monista vaihtoehdoista.

 • Sling TV tarjoaa BTN:n Blue-pakettiinsa Sports Extra -lisäosalla, joka maksaa vain 46 dollaria kuukaudessa. Paketti tarjoaa myös kolme striimiä samanaikaisesti.
 • FuboTV on myös vaihtoehto, jolla voit katsella BTN:ää muiden 60 kanavan joukossa. 69,99 dollarilla kuukaudessa se tarjoaa kolme näyttöä ja 250 tuntia DVR-pilvitallennustilaa.
 • Vidgo-suoratoistopalvelu tarjoaa samanlaisia etuja myös Plus-paketissaan, jossa on kolme näyttöä vain 55 dollarilla kuukaudessa.
 • Hulu tarjoaa 60 kanavan, kahden näytön ja 50 tunnin DVR-pilvitallennustilan lisäksi BTN:n suorat lähetykset vain 69,99 dollarilla kuukaudessa.
 • YouTubeTV tarjoaa BTN:n suoratoistoa suorana lähetyksenä, mutta melko rajoitetusti DVR-pilvitallennusta noin muutaman tunnin ajan noin 70 kanavalle ja kolmelle näytölle vain 64,99 dollarilla kuukaudessa.

Miten streamata Big Ten Network ilman kaapelia

Big Ten Network on pohjimmiltaan televisiokanava, mutta tarjoaa asiakkailleen vapauden valita haluamansa laitteen kanavan katsomiseen.

Kanava on saatavilla kaikilla edellä mainittujen suoratoistoalustojen kanssa yhteensopivilla laitteilla.

Voit suoratoistaa BTN:ää FireTV:llä, Chromecastilla, Rokulla, AppleTV:llä, Androidilla, iOS:llä, AndroidTV:llä, Xbox Onella ja Samsung Smart TV:llä.

Päätelmä

Monet laitteet ja suoratoistoalustat tarjoavat Big Ten Networkin, mutta monipuolisin valikoima laitteita ja paketteja on saatavilla DIRECTV:llä.

Se tukee lähes kaikkia suoratoistolaitteita ja tarjoaa 3 striimiä, 20 tuntia pilvipalvelun DVR-tallennustilaa ja 40 000 kappaletta tilattavaa sisältöä.

Vaihtoehtoja ja valintoja on lähes rajattomasti, mutta sinun on valittava, mikä suoratoistoalustan ja suoratoistolaitteen yhdistelmä palvelee sinua parhaiten ja osoittautuu edullisimmaksi.

Saatat myös nauttia lukemisesta

 • Mikä kanava on Discovery Plus on DIRECTV? kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Mikä kanava on Hallmark DIRECTV:ssä? Teimme tutkimuksen...
 • Voinko katsella MLB Network DIRECTV?: Helppo opas
 • Mikä kanava on Lifetime on DIRECTV?: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Usein kysytyt kysymykset

Mikä kanava on Big Ten Network DIRECTV:ssä?

Big Ten Network on kanava numero 610 DIRECTV:ssä.

Miten voin katsoa BTN:ää ilmaiseksi?

BTN on saatavilla ilmaiseksi viikon ajan FuboTV:ssä, Vidgossa, Hulussa ja YouTubeTV:ssä ja viiden päivän ajan DIRECTV:ssä.

Kuinka paljon Big Ten Network maksaa?

Big Ten Networkia voi katsella niinkin halvalla kuin 46 dollarilla kuukausittain Sling TV:ssä ja 149,99 dollarilla kuukausittain DIRECTV STREAM PREMIER -paketissa.

Mikä on halvin tapa saada BTN?

Halvin tapa saada BTN on Sling TV, jonka Blue-paketti maksaa 46 dollaria kuukaudessa.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.