Kuka käyttää Verizonin torneja?

 Kuka käyttää Verizonin torneja?

Michael Perez

Verizonilla on tällä hetkellä yksi kolmen suuren puhelinoperaattorin laajimmista peittoalueista, eikä ole yllättävää, että muut pienemmät puhelinoperaattorit ovat päättäneet käyttää Verizonin verkkoa palvelujensa käyttöönotossa.

Etsin halpaa puhelinliittymää, joka ei kuuluisi kolmelle suurelle yhtiölle, mutta halusin sen olevan Verizonin verkossa ja torneissa, joilla on hyvä kuuluvuus omalla alueellani.

Kävin verkossa tarkistamassa, mitkä puhelinoperaattorit käyttävät tällä hetkellä Verizonin torneja ja verkkoa, ja onnistuin valitsemaan muutaman niistä.

Sitten menin käyttäjäfoorumeille, joilla ihmiset puhuivat siitä, miten kukin valitsemani palveluntarjoaja oli ja kannattiko niihin liittyä.

Kun olin lukenut useita tunteja käyttäjäarvosteluja ja mainosmateriaalia, minulla oli tonneittain tutkimustietoa mukanani.

Loin tämän artikkelin tämän tutkimuksen avulla, ja kun olet lukenut tämän, tiedät, mitkä palveluntarjoajat käyttävät tällä hetkellä Verizonin torneja ja mihin niistä kannattaa liittyä.

Pienemmät palveluntarjoajat kuten Visible, Xfinity Mobile, Total Wireless, käyttävät Verizonin torneja, jotka tarjoavat nopean mobiilinternetin edulliseen hintaan.

Jatka lukemista saadaksesi selville, onko jokin näistä palveluntarjoajista tarkastelun arvoinen ja mitä ne tarjoavat sinulle verrattuna suurempiin puhelinoperaattoreihin.

Voivatko muut puhelinoperaattorit käyttää Verizonin mastoja?

Mastojen ja verkkoinfrastruktuurin perustaminen on kallista, koska radiolähettimet ovat kalliita, ja niiden sijoittaminen korkeiden tornien päälle lisää myös riskitekijöitä.

Infrastruktuurin ylläpito on toinen kustannus sinänsä, joten pienemmät palveluntarjoajat käyttävät vuokrattuja laitteita välttääkseen matkapuhelinverkkojen perustamisesta aiheutuvat valtavat kustannukset.

Verizon omistaa yhden maan suurimmista puhelinverkoista, ja se vuokraa verkkonsa muille pienemmille palveluntarjoajille, jotka eivät kilpaile Verizonin kanssa.

Nämä pienemmät palveluntarjoajat tarjoavat yleensä todella halpoja sopimuksia, mutta datarajoitukset ja muut edut eivät välttämättä vastaa Verizonin, AT&T:n tai T-Mobilen tarjouksia.

Nämä pienemmät palveluntarjoajat, jotka tunnetaan myös nimellä virtuaaliset matkaviestinverkko-operaattorit tai MVNO:t, eivät omista oikeuksia matkaviestinverkon taajuuksiin, vaan vuokraavat verkon isommalta palveluntarjoajalta.

Kaikki puhelinoperaattorit, jotka näet myöhemmin tässä artikkelissa, ovat MVNO-operaattoreita, jotka ovat vuokranneet verkon Verizonilta.

Verizonin mastoja käyttävät puhelinpalveluntarjoajat

MVNO-operaattoreita on kymmeniä riippuen asuinpaikastasi, mutta jotkut piilotetut helmet tarjoavat erinomaisia palveluja kohtuuhintaan, mikä on MVNO-operaattoreiden suuri myyntivaltti.

Tarkastelen joitakin parhaita MVNO-operaattoreita, jotka ovat Verizonin verkossa, ja puhun niiden eduista ja haitoista.

Voit myös löytää itsellesi parhaan operaattorin, kun tiedät, mitä kukin niistä tarjoaa.

Näkyvä

Visible on ehkä Verizonin verkon paras MVNO, joka kannattaa valita toissijaiseksi tai jopa ensisijaiseksi puhelinliittymäksi.

Parasta Visible-palvelussa on se, että siinä ei ole datakattoja, toisin kuin useimmissa MVNO-operaattoreissa ja jopa joissakin suurissa puhelinoperaattoreissa.

Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa elokuvan katsomista Netflixistä tai koko The Office -kauden lataamista Peacockista ilman huolta siitä, että datarajan ylittämisestä aiheutuu suuria maksuja.

Sinulle ei peritä mitään ylimääräisiä tai muuten piilotettuja maksuja sen jälkeen, kun olet saanut yhteyden, ja sinun on maksettava vain se, mitä verkkosivulla pyydetään.

Saat myös rajoittamattoman määrän hotspot-dataa, jonka nopeus on rajoitettu 5 Mbps:iin, mutta se riittää, jos haluat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kevyeen käyttöön.

Suurin haittapuoli Visible-palvelussa on Verizonin tekemä priorisointi, joka hidastaa internetin käyttöä, jotta muut Verizonin verkossa olevat asiakkaat voivat käyttää heidän internetyhteyttään.

Koska Visible ei omista verkkoinfrastruktuuriaan, Verizon voi hidastaa nopeuksiasi, jotta sen omat asiakkaat saavat paremman kokemuksen.

Xfinity Mobile

Xfinity Mobile on suhteellisen uusi lisäys Xfinity-perheeseen, johon kuuluu internet, televisio ja kodin turvallisuus, ja koska Comcastilla ei ole matkapuhelininfrastruktuuria, se käyttää tällä hetkellä Verizonin torneja ja verkkoa.

Se on paras valinta, jos sinulla on jo Xfinity-palvelu, mutta sillä on joitakin haittoja, kuten kuristaminen ja keskimääräistä hitaammat nopeudet muille kuin 5G-yhteyksille.

Koska Xfinity Mobile on saatavilla vain niille, jotka ovat jo Xfinityn asiakkaita, se on huono puoli, jos et halua siirtyä toiseen internet- tai kaapelitelevisiopalveluun.

Voit myös käyttää Xfinity Mobile -palvelun avulla Xfinityn Wi-Fi-hotspotteja, joita on eri puolilla maata, tietorajoituksella.

4G-nopeudet ovat hieman hitaita, joten suosittelen käyttämään 5G:tä, jos sinulla on yhteensopiva laite ja haluat nopean internetyhteyden.

Langaton yhteensä

Total Wireless käyttää myös Verizonin verkkoa, ja sillä on Verizoniin liittyvä erinomainen kattavuus todella edulliseen hintaan.

Kaikissa Total Wirelessin liittymissä on rajoittamaton datamäärä, mutta vain 2G-nopeudella sen jälkeen, kun olet ylittänyt liittymän datakaton.

Tällä hetkellä tarjolla on kolme suunnitelmaa, joissa on rajoittamaton datamäärä, ja niiden hinnat ovat 25, 35 tai 50 dollaria kuukaudessa.

Ensimmäisessä paketissa voit käyttää 1 gigatavun datamäärää 4G LTE -nopeuksilla, toisessa paketissa on korkeampi 10 gigatavun raja ja kolmannessa on rajoittamaton datamäärä.

Kun saavutat datakattosi kahdessa ensimmäisessä paketissa, nopeutesi kuristetaan 2G-nopeuteen, ja sinun on täytettävä datasi uudelleen, jos haluat käyttää puhelimesi internetyhteyttä suurilla nopeuksilla.

Internet-yhteyttäsi hidastetaan myös Verizonin asiakkaiden etusijalle asettamiseksi sellaisina vuorokaudenaikoina, jolloin verkkoliikenne on vilkasta, koska Verizon omistaa infrastruktuurin.

Suoraa puhetta

Straight Talk on toinen loistava MVNO, joka käyttää useimpien puhelinoperaattoreiden, myös Verizonin, torneja, mutta se ei ole ainoa syy, miksi suosittelen sitä.

Verizon-puhelimet, joiden operaattorilukitus on poistettu, ovat yhteensopivia Straight Talkin kanssa, joten jos olet jo Verizonin asiakas, sinun tarvitsee vain asentaa puhelimeen Straight Talkin SIM-kortti, ja olet valmis käyttämään puhelinta.

Heidän suunnitelmansa ovat myös edullisia, ja kuten useimmilla MVNO-operaattoreilla, joissakin suunnitelmissa on pienemmät datakatot ja toisissa ei ole datakattoa.

Edut sinulle asiakkaana

Jos tarkastelet tarkkaan kaikkia MVNO-operaattoreita, joista puhuin, huomaat, että niillä on yhteinen teema.

MVNO-operaattoreiden tarjoamat suunnitelmat ovat todella edullisia, kun niitä verrataan kolmeen suureen Verizoniin, AT&T:hen ja T-Mobileen.

Näin ollen voit valita vapaammin, kuinka paljon haluat maksaa mobiilinetistäsi ja kuinka nopean yhteyden on oltava.

Jos et käytä paljon dataa, voit hankkia yhden suunnitelmista, joissa on pienemmät datakatot edulliseen hintaan, toisin kuin mitä maksaisit lopulta jollekin kolmesta suuresta operaattorista, ja niiden pienimmät datakatot ovat paljon suuremmat kuin mitä käytät.

Voit säästää paljon rahaa puhelinliittymässäsi, jos valitset MVNO:n, mikä hyödyttää merkittävästi kaikkia asiakkaita, myös sinua.

Oikean valitseminen

Vaikka Verizonin verkkoa käyttäviä MVNO-operaattoreita on paljon, kolme mainitsemaani ovat joukon parhaita, ja kaikki kolme ovat hyviä, riippuen siitä, mitä niiltä odotat.

Visible Wirelessin pitäisi olla sinun valintasi, koska se tarjoaa parhaat mahdolliset suunnitelmat ja nopeudet ilman kuristamista, ja ainoa haittapuoli on datan priorisointi.

Jos olet jo Xfinityn tilaaja, Xfinity Mobile on loistava tarjous, joka tarjoaa pääsyn mobiilin internetiin ja Wi-Fi-hotspottiin edulliseen hintaan.

Voit myös tutustua Total Wireless -palveluun, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita joko pienen datakatoksen tai ei lainkaan datakattoa, riippuen siitä, mihin käytät internetyhteyttäsi.

Lopuksi suosittelen Straight Talkia, jos olet ollut Verizonissa ja haluat vaihtaa halvempaan palveluntarjoajaan, koska Verizon-puhelimet toimivat Straight Talkin kanssa lukituksen avaamisen jälkeen.

Lopulliset ajatukset

MVNO:t ovat loistava lisä, sillä ne tuovat kilpailua matkapuhelinmarkkinoille, joita hallitsevat muutamat suuret toimijat, ja loppujen lopuksi sinä ja minä voitamme.

Voimme valita haluamamme puhelinliittymän ja sen, kuinka paljon haluamme käyttää kuukausittain puhelinlaskuihin.

Kun ymmärrät, mitä tarkalleen ottaen tarvitset matkapuhelinliittymältäsi, voit suunnitella, kuinka paljon aiot käyttää matkapuhelinliittymään ja puheluihin.

5G:n yleistymisen myötä MVNO:t tuovat nopean mobiilin internetin kaikkien ulottuville.

Saatat myös nauttia lukemisesta

  • Verizon Student Alennus: Katso jos olet oikeutettu siihen
  • Toimiiko Verizon Puerto Ricossa: selitetty
  • Verizon ei ole palvelua yhtäkkiä: miksi ja miten korjata
  • Verizon VZWRLSS*APOCC Veloitus kortilleni: selitetty
  • Kuinka välttää Verizon-verkon liittymismaksut: Onko se mahdollista?

Usein kysytyt kysymykset

Käyttääkö AT&T Verizonin torneja?

AT&T ja Verizon ovat eri matkapuhelinverkkoja, jotka ovat täysin riippumattomia toisistaan.

Molemmilla on omat mastot ja verkkoinfrastruktuuri.

Kenellä on vahvin matkapuhelinsignaali?

Signaalin voimakkuus voi vaihdella sen mukaan, kuinka kaukana olet puhelinmastosta, ja kattavuus on tärkeämpi mittari.

Verizonilla on näistä kahdesta suurin verkko, joka kattaa lähes koko Yhdysvaltojen.

Kummalla on parempi 5G, AT&T:llä vai Verizonilla?

AT&T tarjoaa suurempia 5G-nopeuksia, mutta Verizonilla on laajempi 5G-peittoalue.

Kun valitset näiden kahden palveluntarjoajan välillä, sinun on asetettava toinen toisesta etusijalle.

Käyttääkö Straight Talk Verizonin torneja?

Straight Talk on yksi suosituimmista MVNO-operaattoreista, jotka käyttävät kaikkien kolmen suuren puhelinoperaattorin torneja.

Näin ollen ne tarjoavat parhaan kattavuuden, mutta voivat olla hitaampia nopeuden suhteen, koska voit joskus saada yhteyden vilkkaasti liikennöityyn verkkoon.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.