Hulun aktivointi ei toimi: Kuinka korjata sekunneissa

 Hulun aktivointi ei toimi: Kuinka korjata sekunneissa

Michael Perez

Se, että menetät suosikkisi Hulussa aktivointiongelmien vuoksi, voi joskus olla tuskallista, varsinkin kun olet maksanut Hulusta, mutta et silti voi nauttia sen eduista.

Olen ollut vastaavassa tilanteessa ennenkin, ja tiedän, miltä tällaisten odottamattomien häiriöiden käsittely tuntuu.

Pari päivää sitten käynnistin Hulu-sovellukseni ja odotin innolla suosikkijoukkueeni NFL-ottelun katsomista, kun tajusin, etten saanut aktivointiprosessia toimimaan.

Kamppailin vähän aikaa ennen kuin luovutin ja käännyin internetin puoleen.

Sain tutkimuksestani selville, että useimmat näistä ongelmista johtuvat sovelluksen yhteensopimattomuudesta, virheellisistä selainasetuksista, aktivointikoodien yhteensopimattomuudesta tai se voi johtua myös palveluntarjoajan teknisestä virheestä.

Pystyin korjaamaan ongelman muutamassa tunnissa tutkimuksen jälkeen, mutta jäin lopulta paitsi pelistä.

Joten ajattelin tehdä tämän kattavan oppaan Hulu activate -ongelman nopeasta korjaamisesta muille, joilla on sama ongelma.

Voit ratkaista Hulu activate ei toimi helposti käynnistämällä sovelluksen uudelleen, päivittämällä sen ja poistamalla Adblockers-ohjelmat käytöstä. Jos tämä ei toimi, kokeile käyttää toista selainta tai tyhjentää selaimen välimuisti.

Sulje Hulu-sovellus

Huomasin, että suositeltavin ratkaisu tähän ongelmaan on Hulu-sovelluksen uudelleenkäynnistäminen, sillä se voi ratkaista sovellukseen liittyvät pienet ongelmat.

Lisäksi kun sovellus käynnistetään uudelleen, se vähentää huomattavasti taustaprosesseja, mikä vaikuttaa Hulu-sovelluksen suorituskykyyn.

Jos käytät muita sovelluksia, suosittelen sulkemaan ne, sillä se vapauttaa tilaa Hulu-sovelluksen sujuvalle ja tehokkaalle toiminnalle.

Irrota mainosten esto

Mainosten eston poistaminen käytöstä on pelastanut päiväni useaan otteeseen, etenkin kun olen aktivoinut suoratoistotilini.

Ongelma mainostenestimen kanssa on, että se erehtyy Hulu-sovelluksesta useiden verkkomainostajien käyttämän äänen ja videon automaattisen toiston vuoksi, mikä saa mainostenestimen suodattamaan tietyt Hulun suorittamat prosessit pois, jolloin se kaatuu tai antaa virheen aktivoinnin yhteydessä.

Mainosten eston poistaminen käytöstä selaimen asetuksista voi korjata tämän ongelman.

Varmista, että käytät oikeaa koodia

Epäonnistunut yritys aktivoida Hulu-tili johtuu suurelta osin käyttäjän tekemästä kirjoitusvirheestä.

Toisinaan olen syöttänyt väärän koodin lähinnä huolimattomuuteni vuoksi.

Muissa vastaavissa tapauksissa olen kuitenkin päätynyt käyttämään jo vanhentunutta aktivointikoodia, jota Hulu ei suostu hyväksymään.

Kehotan siis lukijoita käyttämään Hulu-tiliään rauhallisin ja rauhallisin mielin, etenkin kun syötät aktivointikoodia, ja varmistamaan, että syötät sen ilman kirjoitusvirheitä.

Käytä eri selainta

Selainyhteensopivuus on toinen asia, jota on tarkasteltava, jos haluat voittaa Hulu-tilin aktivointiin liittyvät esteet.

Käytän Hulu-sovellusta yleensä Chrome-selaimellani. Eräässä tapauksessa en kuitenkaan pystynyt suorittamaan aktivointiprosessia loppuun, koska Hulu antoi virheilmoituksen "ei tuettu selainversio".

Voit etsiä parhaat selaimet Smart TV:lle, jos katsot Hulua enemmän televisiosta kuin kannettavasta tietokoneesta tai tietokoneesta. Tämä poistaa selainongelmat televisiosta.

Kun päivitin selaimen uusimpaan versioon, pystyin aktivoimaan ja käyttämään Hulu-sovellusta ja katsomaan kaikki suosikkiohjelmani vaivattomasti.

Yhteensopivuusongelmia voidaan havaita myös muissa selaimissa, kuten Internet Explorerissa, Safarissa, Firefoxissa jne.

Siksi suosittelen, että pidät selaimesi ajan tasalla ennen sovelluksen käynnistämistä, tai jos sinulla on useita selaimia, yritä käynnistää sovellus eri selaimilla saadaksesi halutun tuloksen.

Nollaa salasanasi

Koska käytän useita suoratoistoalustoja, minun on joskus vaikea päästä tililleni, kun olen ollut pidempään käyttämättömänä.

Tällaisessa tilanteessa suoratoistopalvelun tarjoaja on huolissaan kyberturvallisuusuhkista ja voi tarkoituksellisesti evätä pääsyn tilillesi ja rajoittaa tulevaa toimintaa.

Ainoa tapa ratkaista tämä ongelma on tilisi salasanan palauttaminen. Salasanan palauttaminen antaa Hululle mahdollisuuden tarkistaa henkilöllisyytesi ja tilitietosi.

Monet Hulun käyttäjät ovat raportoineet, että heidän on useaan otteeseen täytynyt palauttaa salasanansa aktivoidakseen tilinsä onnistuneesti.

Ehdotan samaa sinulle, jos yrität päästä profiiliisi pitkän ajan kuluttua.

Kirjautuminen sähköpostiosoitteella

Hulun aktivointiprosessi voi estyä, jos kirjautumiseen käytetyt tunnukset ovat virheelliset.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että valtakirjamme on kirjoitettu väärin, tai se voi johtua myös unohduksestamme.

Niille, jotka eivät voi käyttää Hulu-tunnuksiaan kirjautumiseen, suosittelen, että he käyttävät sähköpostia saadakseen pääsyn Hulu-tililleen ja aloittaakseen aktivointiprosessin heti.

Tyhjennä selausvälimuisti

Välimuistien, selaushistorian ja muiden metatietojen tyhjentäminen voi parantaa merkittävästi Hulu-sovelluksen suorituskykyä, sillä muuten se viiveellä ja joskus jopa yllättäen kaatuu.

Välimuistitiedostojen ja selaushistorian poistaminen vapauttaa tilaa, jota Hulu-sovellus voi käyttää tehokkaasti toimiakseen sujuvasti.

Kävin läpi Hulun ohjeosion, jossa suoratoistopalvelun tarjoaja selittää korruptoituneiden välimuistien seuraukset ja niiden vaikutukset suoratoistoon.

Tämä voi olla myös yksi syy, joka estää Hulun aktivoinnin.

Selaa Incognito-tilassa

Paljon parempi ratkaisu korruptoituneisiin välimuisteihin on selata ja suoratoistaa sivuja incognito-tilassa.

Minusta tämä ominaisuus on kiehtova, koska se ei tallenna selaushistoriaa, evästeitä ja salasanoja, jotka heikentävät sovelluksen suorituskykyä kyseisessä selaimessa, ja mikä tärkeintä.

Minun ei tarvitse tehdä tyhjennystoimia usein, koska selain ei tallenna mitään tietojani tai verkkosivuston tietoja.

Havaintojeni mukaan Hulu ja muut suoratoistosovellukset toimivat hyvin ilman suurempaa puskurointia, kun niitä selattiin inkognito-tilassa.

Lisäksi säästyin aktivointiongelmilta, joita muuten yleensä esiintyy.

Päivitä hakemuksesi

Jos käytät Hulun mobiilisovellusta, on aika tarkistaa, onko uusia päivityksiä.

Suoratoistosovelluksen päivitetyn version käyttäminen tarjoaa paremman kokemuksen, sillä Hulu korjaa useimmat virheet säännöllisillä päivityksillä.

Sen lisäksi suosittelen, että päivität heidän katselulaitteidensa käyttöjärjestelmäversiot.

Olen esimerkiksi miettinyt, miksi iPhoneni ei tue Hulu-sovellusta, mutta myöhemmin minulle selvisi, että sovellus toimii vain iPhoneissa, joissa on korkeampi IOS-versio.

Poista ja asenna Hulu-sovellus uudelleen

Jos sekä sovelluksessa että laitteessa on käytössä uusimmat versiot, mutta aktivointiongelma jatkuu edelleen, syynä voi olla mobiililaitteeseen kertynyt käyttäjätieto.

Kohtasin tämän ongelman iPhonessani, ja kaikki mitä tein, oli poistaa ja asentaa Hulu-sovellus uudelleen, sillä se auttoi minua tyhjentämään tukkeutuneet tiedot ja vapauttamaan laitteen muistin suoratoistosovellusta varten.

Edellä mainittu ratkaisu toimii myös Android-laitteissa.

Deaktivoi Hulu-laite

Viimeinen vaihtoehto aktivointiongelmien ratkaisemiseksi on poistaa parhaillaan käytössä oleva Hulu-laite käytöstä ja aktivoida se uudelleen lisäämällä laite uudelleen.

Joskus laite ei reagoi tiettyihin sovelluksiin, jos sitä käytetään pitkään. Ongelmat voidaan ratkaista poistamalla laite käytöstä ja aktivoimalla se uudelleen.

Toistaiseksi minun ei ole koskaan tarvinnut deaktivoida laitettani, mutta monet muut Hulu-yhteisön käyttäjät, jotka ovat kamppailleet aktivointiongelmien kanssa, ovat ratkaisseet ongelmansa soveltamalla edellä mainittua ratkaisua.

Lopulliset ajatukset

Aktivointiongelmien ei tarvitse rajoittua edellä mainittuihin kohtiin, sillä Hulun puolella on ollut katkoksia, jotka ovat aiheuttaneet joillekin väliaikaisia aktivointiongelmia.

Viimeisenä vianmääritysvaihtoehtona voit käyttää modeemin virrankatkaisua ja nollausta.

Muista, että modeemin nollaaminen poistaa kaikki nykyiset asetukset, joten sinun on määritettävä se uudelleen.

Kirjoita asetukset muistiin ennen modeemin nollaamista.

Jos mikään edellä mainituista ohjeista ei auta ratkaisemaan ongelmaasi, suosittelen, että pyydät apua Hulun asiakaspalvelutiimiltä.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

  • Kuinka kirjautua sisään Huluun Disney Plus -paketin kanssa?
  • Hulu-video ei ole saatavilla tässä sijainnissa: Kuinka korjata sekunneissa?
  • Toistovirhe YouTubessa: Kuinka korjata sekunneissa
  • FireStickin käyttäminen tietokoneessa

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan aktivointikoodin Hululle Apple TV:ssäni?

Käynnistä Hulu-sovellus Apple TV:llä> Klikkaa "Kirjaudu sisään "Tervetuloa-näytössä ja valitse sitten "Aktivoi tietokoneella". Sinut ohjataan näytölle, jossa sinua kehotetaan siirtymään osoitteeseen hulu.com/activate, jonka jälkeen aktivointikoodi näkyy näytöllä.

Kuinka monella laitteella voit käyttää Hulua?

Hulu ei rajoita niiden laitteiden määrää, joilla sitä voi käyttää, mutta on huomattava, että suoratoistoa voi tehdä vain kahdella laitteella samanaikaisesti.

Miten saan Hulun aktivointikoodin?

Voit aktivoida Hulu-laitteesi siirtymällä osoitteeseen hulu.com/activate, minkä jälkeen näytölle ilmestyy aktivointikoodi.

Miten aktivoin Hulu-tilini uudelleen?

Hulu-tilit voidaan aktivoida uudelleen käymällä Hulu-tilisiivulla milloin tahansa.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.