Cox-kaukosäätimen nollaaminen sekunneissa

 Cox-kaukosäätimen nollaaminen sekunneissa

Michael Perez

Vapaapäiväni pitkän kotityöpäivän jälkeen odotin innolla rentoutumista mukavan kuuman kahvin äärellä ja Saturday night live -ohjelman uusinnan katsomista.

Hetki sen jälkeen, kun olin kytkenyt television ja vastaanottimen päälle, tajusin, etten voinut vaihtaa kanavaa Coxin kaukosäätimellä. Se ei vain liikkunut.

Contour HD Box on digisovitin, jonka avulla voit suoratoistaa sisältöä haluamallasi tavalla, mutta siinä on myös upea äänikaukosäädin.

Mutta mitä järkeä on, jos et voi nauttia äänikaukosäätimen eduista?

Onneksi olin lukenut jostain aiemmin, että kaukosäätimen nollaaminen ratkaisee lähes kaikki mahdolliset häiriöt.

Ainoa ongelma oli, etten tiennyt, miten kaukosäätimen nollaus tehdään, joten käännyin luonnollisesti internetin puoleen.

Tästä huolimatta ajattelin, että moni teistä on saattanut törmätä tilanteisiin, joissa Cox-kaukosäätimen palautus ei ole onnistunut.

Siksi päätin tehdä tämän yhden luukun oppaan auttaakseni muita, jotka kohtaavat tämän ongelman.

Nollaaminen voi olla hieman erilaista eri kaukosäätimen malleissa, joten suosittelen, että katsot oppaassa annettuja yksityiskohtia ja valitset, mikä sopii sinulle.

Voit nollata Coxin kaukosäätimen painamalla Setup-painiketta pitkään, kunnes kaukosäätimen punainen LED-valo palaa vihreänä.

Syitä nollata Coxin kaukosäädin

Coxin kaukosäätimen nollaamiseen voi olla useita syitä.

Paristot voivat olla tyhjiä, ne eivät toimi tai ne on asetettu väärin, tai kaukosäädin voi olla vahingoittunut kovakouraisen käsittelyn vuoksi.

Toisinaan kaukosäädin ei välitä signaalia ja anna television kytkeytyä päälle tai pois päältä.

Toisinaan Coxin kaukosäädin ei suostu muuttamaan myöskään television äänenvoimakkuutta.

Ja lopuksi, kun kaukosäädin ei toimi ajoittain tai tietystä kulmasta.

Kaikki nämä ovat varmoja syitä, jotka osoittavat, että Cox-kaukosäätimessäsi on jotain vikaa, ja se on korjattava.

Cox-kaukosäätimien tyypit

Coxilla on erilaisia kaukosäätimiä, joilla kaikilla on erilaiset ominaisuudet, käyttötarkoitukset ja muodot.

TYYPPI MALLI
Contour URC 8820
Contour M7820
Kontuuri 2 Uusi Contour Voice Remote -kaukosäädin (XR15)
Kontuuri 2 Contour Voice Remote (XR11)
Kontuuri 2 Contour Remote (XR5)
Mini Box / DTA RF 3220-R
Mini Box / DTA 2220
Suurten painikkeiden kaukosäätimet RT-SR50
Suurten painikkeiden kaukosäätimet Contour 2 Big Button -kaukosäädin (81-1031)
Suurten painikkeiden kaukosäätimet URC 4220 RF

Cox Remote -kaukosäätimen pariliitoksen muodostaminen ja purkaminen

Koska kukin kaukosäädin paritetaan eri vastaanottimen kanssa, myös näiden kaukosäätimien pariliitoksen muodostaminen ja purkaminen on erilaista.

Seuraavat vaiheet voidaan luokitella seuraavasti kaukosäätimen mukaan:

Pariliitoksen muodostaminen (äänikomennolla)

Ensimmäinen vaihe on osoittaa kaukosäätimellä vastaanottimeen ja painaa Voice Command -painiketta.

Siitä eteenpäin se vaihtelee Cox-kaukosäätimen eri malleissa.

Jos haluat käyttää New Contour Voice Remote -kaukosäädintä mallia XR15, yritä painaa ja pitää Info ja Contour -painikkeita yhdessä.

Näet kaukosäätimen punaisen valon vaihtuvan vihreäksi, mikä osoittaa, että laitteiden pariliitoksen muodostaminen on aloitettu onnistuneesti.

Contour Vice Remote -kaukosäätimen mallin XR11 tai Contour Remote -kaukosäätimen mallin XR5 kohdalla vaiheet ovat hieman erilaiset.

Pidä ensin kaukosäätimen Setup-painiketta painettuna, kunnes punainen valo muuttuu vihreäksi.

Siirry sitten painamaan Contour-painiketta, ja näet vilkkuvan valon, joka osoittaa, että voit aloittaa pariliitoksen muodostamisen nyt.

Kun olet läpäissyt pariliitoksen ensimmäisen vaiheen, näytöllä näkyy joukko ohjeita, jotka ohjaavat sinut pariliitokseen.

Sinua pyydetään syöttämään kolminumeroinen koodi. Tässä saattaa olla pieni ongelma, sillä kaukosäädin muodostaa pariliitoksen kaikkien tunnistettavien laitteiden kanssa, jotka ovat noin 50 metrin säteellä siitä.

Paina siis Contour-painiketta joka kerta ja noudata ohjeita, jotta voit lopulta yhdistää kaukosäätimen laitteeseen.

Näin voit tehdä onnistuneesti pariliitoksen kaukosäätimen ja vastaanottimen välillä.

Purkaminen

Kaukosäätimen tyypistä riippuen myös laitteiden pariliitoksen purkamisen vaiheet voivat vaihdella.

Jos sinulla on uusi Contour Voice Remote -kaukosäädin, yritä painaa kaukosäätimen A- ja D-painikkeita ja pitää niitä painettuna samanaikaisesti.

Voit lopettaa painikkeiden painamisen, kunnes punainen valo muuttuu vihreäksi LEDin kohdalla.

Kuten aiemmin mainittiin, Contour Vice Remote -kaukosäätimen mallissa XR11 tai Contour Remote -kaukosäätimen mallissa XR5 sinun tarvitsee vain painaa Setup-painiketta pitkään, jotta punainen LED-valo palaa vihreänä.

Kirjoita kehotettaessa kolminumeroinen koodi 9-8-1 ja odota, että vihreä LED-valo vilkkuu kahdesti. Tämä osoittaa, että molemmat laitteet eivät ole enää pariliitossa.

Kun kaukosäätimen pariliitos on purettu, ääniohjaus ei toimi, ja sinun on osoitettava sillä vastaanotinta manuaalisesti vaihtaaksesi kanavaa ja tehdäksesi muita toimintoja.

Cox Remote -kaukosäätimen nollaaminen

Coxin kaukosäätimen nollaaminen on melko yksinkertaista, joten tarkastellaan nopeasti tarkkaa menettelyä.

Vaiheet vaihtelevat käyttämäsi kaukosäätimen tyypin mukaan, mutta pääasia on, että kaukosäätimen punainen LED-valo muuttuu vihreäksi osoittaen, että nollaus on onnistunut.

Käyttääksesi New Contour Voice Remote -kaukosäädintä mallia XR15, paina ja pidä painettuna näppäintä Info ja Contour-painikkeet yhdessä, jotta LED-valon väri muuttuu punaisesta vihreäksi.

Jos kyseessä on Contour Vice Remote -kaukosäädin malli XR11 tai Contour Remote -kaukosäädin malli XR5, paina ja pidä painettuna näppäintä Setup-painike kaukosäätimestä, kunnes punainen valo muuttuu vihreäksi.

Coxin kaukosäätimen ongelmien vianmääritys

Kuten alussa mainitsin, Cox-kaukosäädintä käyttäessäsi voit törmätä moniin ongelmiin.

Tarkastellaan nyt joitakin tapoja, joilla voit korjata näitä ongelmia.

Kun kaukosäädin ei suostu kytkemään televisiota päälle tai pois päältä, yritä osoittaa kaukosäätimellä vastaanotinta ja painaa TV-painiketta kerran ja sitten Virta-painiketta kerran.

Televisio joko kytkeytyy päälle tai pois päältä.

Jos kaukosäätimelläsi ei voi säätää television äänenvoimakkuutta, syynä voi olla joko se, että kaukosäädintä ei ole paritettu, tai se, että äänenvoimakkuuden lukitus on asetettu kohtaan TV.

Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla, onko kaukosäätimen ja vastaanottimen pariliitos onnistunut (jos ei, noudata edellä mainittua menettelyä), tai kokeile kaukosäätimellä äänenvoimakkuuden lukituksen asettamista TV:lle.

Jos kaukosäädin toimii vain joskus, yritä suunnata kaukosäädin televisioon eri kulmassa tai tarkista, onko vastaanottimen ja kaukosäätimen välissä esteitä, jotka estävät signaalien kulun.

Jos kaukosäädin ei esimerkiksi vaihda kanavia tai käynnistä televisiota, kannattaa ehkä tarkistaa paristot.

Ja muista syistä, kuten kaukosäätimen vaurioiden vuoksi, sen vaihtaminen on ainoa keino.

Jos haluat ohjata useita laitteita yhdellä kaukosäätimellä, joka ei häiriinny usein, sinun kannattaa etsiä parhaat älykkäät kaukosäätimet, joissa on RF-räjähdyslaite, koska ne ovat joustavia ja yhteensopivia älylaitteiden kanssa.

Lopulliset ajatukset

Ottaen huomioon, että Cox-kaukosäätimen nollaaminen on ratkaisu useisiin häiriöihin, tässä on joitakin lisätietoja, jotka auttavat sinua matkan varrella tekemään siitä vaivatonta.

Vaikka Setup-painikkeen painaminen ja pitäminen painettuna on useimmiten mainittu menetelmä, vaiheet voivat vaihdella hieman New Contour Voice Remote -kaukosäätimen kaltaisissa kaukosäätimissä.

Muista tarkistaa, onko kaukosäädin pariliitostilassa vai ilman pariliitosta, ja että äänikomennot eivät toimi ilman pariliitosta olevalla kaukosäätimellä.

Kun olet nollannut kaukosäätimen, sinun on myös ohjelmoitava Cox-kaukosäädin uudelleen televisioon, jotta voit käyttää sitä.

Muista myös, että Coxin kaukosäätimelle on olemassa sovellus, joka toimii erinomaisena väliaikaisena ratkaisuna, jos haluat vaihtaa kaukosäätimesi, ja pysyvänä ratkaisuna, jos sen käyttö on mukavaa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä Coxin asiakaspalveluun missä tahansa prosessin vaiheessa, jos sinusta tuntuu, että tarvitset apua.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

  • Cox-kaukosäädin ei vaihda kanavia, mutta äänenvoimakkuus toimii: Miten korjata?
  • Cox Outage -korvaus: 2 yksinkertaista vaihetta sen saamiseksi helposti
  • Cox-reititin vilkkuu oranssina: Kuinka korjata sekunneissa
  • Kuinka nollata Cox-kaapelilaatikko sekunneissa

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Cox-kaukosäätimeni vilkkuu punaisena?

Se tarkoittaa, että kaukosäätimesi on IR-tilassa. Siksi sinun on poistettava pariliitos ja pariliitettävä kaukosäädin uudelleen RF-tilan toimintoja varten.

Miten ohjelmoin Coxin kaukosäätimen ilman koodia?

Yksinkertainen hakkerointitapa on nollata kaukosäädin ja syöttää 3 haluamaasi numeroa, jolloin valo vilkkuu.

Paina seuraavaksi Channel Up -painiketta, kunnes televisio sammuu, ja paina sitten Setup-painiketta uudelleen lukitaksesi koodin paikalleen.

Onko Coxin kaukosäätimelle olemassa sovellusta?

Cox Mobile Connect on sovellus, joka on saatavilla Applen App Storesta ja Android Marketista. Cox TV Connect -sovelluksen avulla voit katsoa televisiota mobiililaitteestasi.

Mikä on Coxin ääriviivat?

Coxin Contour sisältää iPad-sovelluksen ja digitaalisen TV-oppaan, joka mahdollistaa henkilökohtaisen kokemuksen enintään kahdeksalle käyttäjälle.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.