Arlo ilman tilausta: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

 Arlo ilman tilausta: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Michael Perez

Turvallisuus on nykyään yksi kodinomistajien suurimmista huolenaiheista, ja mikä olisikaan parempi tapa varmistaa kodin turvallisuus kuin turvakamera.

Tässä Arlo Technologies astuu kuvaan, mutta koska se tarjoaa sekä ilmaisia että premium-paketteja, saatat hämmentyä siitä, mikä paketti on sinulle paras.

Minäkin painiskelin tämän päätöksen kanssa. Kun olin hiljattain ostanut Arlo-kameran, en ollut varma, pitäisikö minun sijoittaa ylimääräistä rahaa hankkimalla itselleni tilaus. Niinpä suuntasin verkkoon etsimään vastausta tähän.

Luettuani lukemattomia artikkeleita ja käytyäni monilla nettifoorumeilla päädyin lopulta johtopäätökseen.

Arlo-kameroita voi käyttää yksinään ilman tilausta, ilman pääsyä moniin ominaisuuksiin ja etuihin, kuten liikkeentunnistukseen, pilvitallennukseen ja muokattaviin liikealueisiin. .

Tässä artikkelissa opit kaikki erot ilmaisen tason ja premium-tilauksen välillä sekä sen, onko Arlo-tilaus sinulle investoinnin arvoinen.

Voiko Arloa käyttää ilman tilausta?

Kyllä, voit käyttää Arlo-kameroita ilman tilausta. Ilmaisen tason avulla voit suoratoistaa videokuvaa kamerasta älypuhelimeesi Arlo-sovelluksen kautta.

On tärkeää huomata, että näiden suoratoistojen enimmäiskesto on rajoitettu 30 minuuttiin riippumatta tilaustyypistäsi. Näin vältetään mahdolliset ongelmat, joita voi syntyä, jos suoratoisto jää vahingossa aktiiviseksi.

Jos se on yhdistetty Arlo-tukiasemaan, voit myös tallentaa tallennetun materiaalin paikallisesti. Maksutoiminnot, kuten liiketunnistus, pilvitallennus ja mukautettavat liikealueet, eivät kuitenkaan ole käytettävissäsi ilmaisessa versiossa.

Arlo ilman tilausta: hyvät ja huonot puolet

Arlo-kamerat ovat markkinoiden parhaita, ja niitä voi käyttää joko liittymän kanssa tai ilman. Kuten aiemmin mainittiin, voit silti suoratoistaa videokuvaa kamerasta älypuhelimeesi ilman liittymää.

Ilmainen taso tarjoaa myös sen, että kaikki Arlo-kamerat voivat muodostaa yhteyden Arlo-tukiasemaan, myös Arlo-videoovikello.

Kun kytket kameran Arlo-tukiasemaan, saat paremman akunkeston, paremman pitkän kantaman langattoman yhteyden ja mahdollisuuden tallentaa tallennettua materiaalia paikallisesti.

Paikallinen videotallennus voi olla joko USB-muistitikulla tai SD-kortilla tukiaseman tyypistä riippuen.

On tärkeää huomata, että voit tallentaa videoita vain paikallisesti, kun käytät ilmaista tasoa uudemmilla kameroilla. Et voi käyttää pilvitallennusta ilman Arlo Smart -liittymää. Vanhemmat Arlo-kamerat, kuten Arlo Pro 2, tarjoavat kuitenkin seuraavat edut ilmaispaketissa:

 • Jopa seitsemän päivän tallennus pilvitallennuksessa.
 • Rajoitettu tuki kolmen kuukauden ajan.
 • Viiden kameran raja.
 • Liikehälytykset älypuhelimeesi.

Mitä tilauskerrokset tarjoavat

Vaikka Arlon peruspaketti saattaa tuntua jo itsessään täydeltä paketilta, premium-tilauksen ostaminen antaa sinulle huomattavasti enemmän etuja ja etuja Arlo-kameran käyttöön. Premium-tilaukseen sisältyvät lisäedut ovat:

 • Mukautetut liiketunnistusalueet, jotka voit asettaa ja määritellä tarkempaa valvontaa varten.
 • Hyödyntää tekoälyä havaitakseen ihmiset, paketit, ajoneuvot tai eläimet liiketunnistusalueilla.
 • Täydennetty ilmoitusjärjestelmä, jonka avulla tiedät, mitä kamera näkee suoraan lukitusnäytössä tai ilmoituspalkissa ilman, että sinun tarvitsee avata Arlo-sovellusta. Se tarjoaa myös nopeita vaihtoehtoja, kuten hätäyhteyden soittamisen tai järjestelmän sireenin aktivoinnin.

Arlo tarjoaa kaksi premium-tilausvaihtoehtoa osana Arlo Smartia:

 • Premier Plan - 2,99 dollaria kuukaudessa yhdestä kamerasta ja 9,99 dollaria kuukaudessa enintään viidestä kamerasta.
 • Elite Plan - 4,99 dollaria kuukaudessa yhdestä kamerasta ja 14,99 dollaria kuukaudessa enintään viidestä kamerasta.

Molemmissa paketeissa voit tallentaa jopa 30 päivän materiaalin pilvipalveluun.

Näiden kahden suunnitelman välinen ero on videon resoluutio. Elite-suunnitelmassa voit tallentaa 4K-materiaalia, mikä on hienoa, jos sinulla on Arlo Ultra tai jokin muu Arlo 4K -kamera.

Toisaalta Premier-paketissa voit tallentaa 2K- tai 1080p-tarkkuudella, mikä riittää hyvin mihin tahansa muuhun malliin.

Jotkin kamerat, kuten Arlo Ultra, Pro 3, Pro 2, Q, Q Plus ja vauvakamera, pystyvät tallentamaan videokuvaa ympäri vuorokauden. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan sisälly Arlo Smartiin.

Sinun on lisättävä erillinen CVR (Continuous Video Recording) -tilaus kamerallesi Arlo Smart -tilaussopimuksen lisäksi.

24/7-tallenteita ei voi ladata, eikä niistä voi tehdä paikallista varmuuskopiota. Jos sinulla on CVR-tilaus, voit katsella videota vain Arlo-sovelluksessa tai verkkosivustolla.

Arlo tarjoaa kaksi CVR-tilausvaihtoehtoa: 10 dollaria kuukaudessa kameraa kohti 14 päivän 24/7-tallennusta varten ja 20 dollaria kuukaudessa kameraa kohti 30 päivän 24/7-tallennusta varten.

Onko tilauksen hankkiminen kustannusten arvoista?

Arlo-yhteisön sisällä Arlo-tilaukset voivat jakaa mielipiteitä. Monet sanovat, että tilauksen hankkiminen ei oikeastaan lisännyt heidän kokemustaan, mutta monet muut puhuvat Arlon puolesta ja väittävät, että tilauksen hankkiminen avaa Arlo-kameran parhaat toiminnot ja ominaisuudet.

Avaa Premium-ominaisuudet Arlo-tilauksella

Jos kameran akku loppuu mielestäsi liian nopeasti, voit hankkia sen sijaan tukiaseman, sillä liittymä ei tuo siihen liikaa lisäarvoa.

Jos kuitenkin haluat premium-ominaisuuksia, kuten paremman resoluution, pilvitallennuksen ja tekoälytunnistuksen, kannattaa hankkia Arlo Smart -liittymä.

Saatat myös nauttia lukemisesta:

 • Blink vS Arlo: Home Security Battle ratkaistu [2021]
 • Paras DIY Home Security Systems, että voit asentaa tänään [2021]
 • Paras itse valvottu kodin turvajärjestelmä [2021]
 • Parhaat asunnon turvakamerat, jotka voit ostaa tänään [2021]

Usein kysytyt kysymykset

Tallentaako Arlo vain silloin, kun liikettä havaitaan?

Arlo-kameroissa on neljä erilaista tilaa - viritetty, virittämättömänä, ajastettu ja geofencing. Kun kamera on viritetty, se käynnistyy liikkeestä (tai äänestä uudemmissa malleissa), ja kamera tallentaa 10 sekuntia ja lähettää sinulle hälytyksen.

Aikataulutustilassa voit asettaa kameran tallentamiselle aikataulun laukaisimista riippumatta, kun taas Geofencing-tilassa voit vaihtaa tilojen välillä mobiililaitteen GPS-sijainnin perusteella.

Huomaatko, jos joku tarkkailee sinua Arlossa?

Arlo-kameroissa on kameran linssin ympärillä punaisia LED-valoja, jotka aktivoituvat, kun joku katselee kameraa suorana lähetyksenä. Jos näet nämä valot palavan, se tarkoittaa, että kamerasi on aktiivinen ja että joku katselee streamia parhaillaan.

On kuitenkin tärkeää huomata, että nämä valot syttyvät vain silloin, kun ympäristön valo ei riitä, eivätkä ne ole havaittavissa hyvin valaistuissa huoneissa.

Voiko Arlo-kameroita estää?

Valitettavasti Arlo-kameroita voidaan häiritä, kuten muitakin WiFi-kameroita. Langallisten järjestelmien tapauksessa puhelinlinjat voidaan katkaista kameran lamauttamiseksi.

Lasketaanko Arlo-ovikello laitteeksi?

Kyllä, Arlo-videoovikello lasketaan kameraksi Arlo-tilisi laiterajoituksessa tai osana Arlo Smart -liittymääsi.

Michael Perez

Michael Perez on teknologian ystävä, jolla on taito kaikkeen älykkään kotiin. Tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut hän on kirjoittanut teknologiasta yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen kiinnostunut älykodin automaatiosta, virtuaaliassistenteista ja IoT:stä. Michael uskoo, että teknologian pitäisi helpottaa elämäämme, ja hän käyttää aikansa uusimpien älykotituotteiden ja -tekniikoiden tutkimiseen ja testaamiseen auttaakseen lukijoitaan pysymään ajan tasalla kodin automaation jatkuvasti kehittyvistä maisemista. Kun hän ei kirjoita tekniikasta, voit löytää Michaelin vaeltamassa, kokkaamassa tai puuhailemassa viimeisimmän älykotiprojektinsa parissa.